Mamici din Constanta(19)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna seara tuturor!
Am stat sa citesc tot ce ati scris,ca nu am mai intrat devreo 2-3 zile si vad ca ati avut ceva activitate...asa: eu nu am vesti prea grozave, ieri am facut accident cu masina...nu din vina mea! a intrat unu in mine, nu mi-a dat prioritate, eu veneam pe 1 Mai,el de pe o straduta unde avea Stop, nu a oprit, a venit cu viteza si a intrat in mine din plin...m-a lovit in portiera si aripa spate dreapta...m-am invartit cu masina si am intrat cu botul intr-un stalp. Marele noroc -Dumnezeu acolo sus ne iubeste! - este ca ieri a fost prima zi cand am lasat-o pe Sofi acasa, cu femeia care ne face curat. De obicei o luam cu mine peste tot, din convingerea ca doar eu pot avea grija cel mai bine de ea...insa s-a facut greuta si nu aveam chef sa colind magazinele cu ea in brate...in sfarsit, ideea e ca in momentul loviturii, cand a inceput masina sa se invarta, ma gandeam:Doamne, ce inspirata am fost! ce bine ca nu e cu mine! Nu stiu cat de sigura e scoica aceea de masina, iar la Dacie nu ai cu ce sa o fixezi, o pui pur si simplu pe bancheta din spate...si m-a lovit exact in dreapta,...unde statea ea, de obicei...am inceput sa urlu la ala, si i-am spus ca daca era copilul in masina, il strangeam de gat, daca patea ceva! Cretin nenorocit!

Gata, am varsat toata supararea! Nu mi-e de masina, ca aia se repara - mai rau e ca imi trebuia zilele astea, ca am cateva drumuri de facut, asa o sa trebuiasca sa apelez la sotul meu, incep cu milogeala:"Hai du-ma si pe mine pana la...etc"

Cornelia, daca vrei sa-mi dau si eu cu parerea - de fapt nu eu, ca nu sunt specialista in asa ceva, oricum, - trimite-mi pe PM data nasterii tale si DPN-ul. Sa vedem ce zic chinezii...

Sanzi, rai tare astia de romana, nu?

Crix, dupa ce fac masina, venim noi la voi, OK? A propos, m-am intalnit cu Horia; stii ce s-a schimbat? Zicea ca la cat a fost de unit colectivul scump al clasei noastre, probabil NU vom sarbatori 10 ani de la terminarea liceului, la anul...si ii dau dreptate!

Fetelor, sa va povestesc ce am patit eu cu maseuza; mergeam la un salon din oras, la masaj..pt ca Sofi facea scandal de cate ori plecam acolo si o lasam cu mama, am vorbit cu maseuza respectiva daca face masaj si la domiciliul clientului...bun, vine tipa acasa, o data, de doua ori, era si sotul meu pe acasa, nici o problema...a treia oarasotul meu a plecat la serviciu...si nenorocita s-a dat la mine, cu insinuari! mi-e greata si acum cand imi aduc aminte! si nu e chestia ca mi s-a parut sau asa ceva, a fost pe fatza si a mai si spus! A fost super penibil, m-am blocat, nu am putut sa-i spun nimic, doar am pus mana pe telefon si am sunat-o pe prietena mea care sta la scara alaturata si a venit. Aia s-a potolit imediat cand a auzit ca sun. Dupa ce a terminat masajul a plecat, iar peste o saptamana s-a infiintat la usa: venise sa-mi faca masaj!Am refuzat-o politicos, si deocamdata mi-a trecut cheful de masaj...ca sa nu mai zic ca toata ziua aia mi-a fost rau, imi venea sa vars!!!

Hai ca in seara asta numai lucruri naspa v-am povestit! Iertaciune...cred ca sunt cam stresata...deh! sotul meu munceste mult,vine tarziu acasa, mai rarut... da-i mai dragut!!!

Va pupam pe toate.

Mada si Sofia Maria, 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

A, am uitat sa va spun:si eu tot cu Protopopescu am luat permisul...e rau, intradevar, pacar de el ca e - sau era, acum 8 ani - baiat tanar si dragut! Cred ca e cam misogin, intr-adevar!

Maine seara avem o nunta - va fi prima data cand o las pe Sofi cu altcineva peste noapte! Vreau sa va spun ca am asa chef de o iesire, ma pregatesc pentru nunta asta de o luna aproape, ca mi-am facut o super rochie, decoltata pana aproape de buric, ca deh! acum, am si eu ce arata! imi doresc cu disperare sa ma simt bine, ca parca simt ca au trecut ceva ani de cand nu am mai iesit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Ptii, ce m-ati speriat mai fetelor cu Protopopescu asta.O sa ma rog seara de seara sa nu pic la el....
Oana, pe un harbuletz de Dacie fac, cu un mosulica de treaba si vorbaret foc(imi place ca imi spune tot timpul ce sa fac). Costin spune ca m-am descurcat in parcare si de aia a avut curaj sa ma bage direct in trafic, dar eu cred ca raman cu sechele...... Ca tiganul la mal m-am inecat, ca prima ora a mers ok, dar pe la 14:00 e un trafic de abia poti conduce, d'apai incepator!
July, sper sa ajunga sa-mi placa sofatul , ca mi-e tare necesar carnetul, pt. fete mai ales. Tu ai dat ceva examene ca ai venit dupa 2 ani la munca?? Asa am inteles ca se procedeaza. Dar cu proiectul care-i treaba?? Si te trece la salariu la fel ca pe celelalte fete, sau ramai cu un handicap? (ca intre timp au mai crescut salariile)
Am o mica problema cu Bibi: are un san mai umflat si taricel, dar asta decand am nascut-o. Nu e rosu locul. Dr. mi-a spus sa nu ma ingrijorez ca o sa-i treaca de la sine , dar sunt aproape 9 luni .Tu ce zici?
Mada, distractie placuta! Dar tu mama, cate kg. ai dat jos in 3 luni???Cum e Sofi cu obrajorul?
Narcisa si Tanja a venit in tara sa faca scoala de soferi tot din considerentul asta. Nu mai stiu ce a facut ca a plecat la mama ei in Campina parca si n-am mai tinut legatura. Si stiu ca trece printr-o mare incercare familiala si mi-e jena sa iau legatura cu ea.
Liris, poate o faci din nou in tara !
Roxi, nu mai zici nimic de pitiK???
Laura, sigur mai ai acolo ceva sa ne spui din sejur! Si poze??????
Gata la somnic.O noapte linistita tuturor!


Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...albumul fam.Bugy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Mada, ai mare grija....si noi am patit-o cand eram cu David in masina...tot zguduiala, mai mult furie decat pagube. acum drept rezultat prefer taxiu...
Si io tot cu Protopopescu am dat ex cand era tinerel, auzisem ca e naspa si speram sa nu nimeresc cu el in masina, dar mi s=a parut asa cuminte...io am facut o parcare naspa si m-a intrebat daca imi place si e i-am spus ca in viata nu toate lucrurile sunt perfecte (nu stiu cum mi-a iesit asta din gura ca aveam ceva emotii!!!) dar asa i-a placut raspunsul ca nu mi-a mai spus nimic tot drumul...si eram in masina 2tipe si un tip, noi 2 am trecut, pe tip l=a picat...asa ca am ramas cu o impresie buna!! Totul e sa nu te pierzi, sa te vada el relaxat la volan...
a! si inca o chestie haioasa...acum 2 zile, eu cu prietena mea si cu prietenul lui David, Andrei am facut un tur de oras cu trolesul 42, pana la capat in parcul primariei si inapoi...a fost circ...DAvid si Andrei au vrut sa stea pe scaun si stateau intepati si cuminti si cand am coborat din "bus" au urlat pana in usa casei ca mai vroiau...ce distractie pe capul lor a fost!!!
gata, am fugit!!!
tania ai primit pm-ul meu?

Sinzi si David
Poze cu David in parc pe tricicleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Tania, hai ca nu chiar toate fetele au dat examen cu Protopopescu! Uite eu am dat cu Sorin Petrescu, un dragut si jumatate, si la propriu si la figurat! Dar, acum nu cred ca se mai ocupa de asta, l-am vazut la Tv, este purtator de cuvant, ceva de genul asta!
Dar, oricum, trebuie sa fie mai multi politai pentru examenul asta! Tu vei da cu unul intelegator si dragut, ai sa vezi!
Hei, n-ai citi ca Roxi il plimba pe Patrick la Bucuresti? O asteptam cu vesti, cum s-a comportat baiatul, in primul rand!

Mada, petrecere frumoasa in seara asta!

Ha, Sanzi, trebuie sa-ti cumperi autobuz sau troleu, daca le-a placut baietilor!

July, cum stai cu facultatea? Ai timp de cursuri? Eu incep sa ma ingrozesc un pic, din lipsa de timp! Alerg pentru santier si nu-mi ramane timp de invatat, cred ca o sa invat noaptea dupa ce culc famila, ca ziua nu pot!

I-a faceti-mi si mie graficul, calculul acela! Sa vad daca iese bine la Alexia! Deci datele noatre sunt: Eu- 14.07.1977, Razvan-28.06.1976 si Alexia-22.07.2003. Si sa-mi spuneti cand fac baiat si cand fata, pentru urmatorul!


Racushoarele Cristina& Alexia
PoZe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

Buna dimineata,
-si eu tot cu Protopopescu am dat examenul si l-am si luat. Am facut parcarea laterala beton si pe urma in trafic " mi-a taiat o tipa fata" si eu am comentat "de, femeie la volan", el a ras, mi-a zis ca sa nu fac si eu la fel si mi-a dat examenul.
-am cel mai tare baiat de clasa I! Am avut aseara sedinta si e singurul baiat din clasa care are FB si la abecedar si la matematica si 2 "opere de arta " de la abilitati practice la panou .
-i-am luat un porcusor de guineea (drept rasplata pentru rezultatele la scoala) si acum avem in casa o mica menajerie (multi pesti exotici, 2 papagali, 1 porcusor de guineea);
-un coleg de munca se insoara si i-a propus lui Tibi sa-i fie cavaler de onoare la nunta si Tibi i-a raspuns ca e ok, dar sa faca nunta sambata sau duminica pentru ca el in cursul sapatamanii e la scoala, si pana la ora zece seara pentru ca pe urma il trimite mami la culcare...
-maine suntem invitati la un botez si parca nu prea am chef de nopti pierdute, de am imbatranit!
-si lui Tibi ii placea cand era mai mic foarte tare sa "se dea in autobuz"
Va doresc un week-end placut, succes la studiile de tot felul!
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Diana, mai ce racusor destept ai tu!!! Bravo lui, bravo voua! Sa-nteleg ca tare mult ii place la scoala!?! E meritul lui sau(si) al invatatoarei? Adica invatatoarea l-a facut sa-i placa asa mult la scoala sau si-a dorit el de la inceput?
Hai poate te razgandesti pana maine si te vei duce la botez! N-ai imbatranit inca!

Racushoarele Cristina& Alexia
PoZe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

la mine a mai fost o faza cu protopopescu asta, pe care n-am povestit-o ... la teoretic, nu stiu cum au uitat sa-mi strige si mie nota. si asa ca am stat, i-a strigat pe toti, a intrat inapoi in sala si eu am stat ..am stat ...si apoi am zis, hai sa intreb . si intr-adevar era pierduta si lucrarea mea pe acolo, dar protopopescu mi-a urlat punctajul nervos ca l-am deranjat in sala. apoi la poligon venea cu inca doi politisti, eram toti parcati si l-am vazut cum le zicea celorlalti politisti: la masina aia ma duc eu zimbindu-si in barba (acum 4 ani era tot frumusel si tinerel al naibii)... atunci eu m-am ofilit , deja reusise sa ma sperie de la teoretic (ii si spusesem instructorului dupa teoretic: daca vine asta cu mine in masina eu pic examenul)m-a apucat un tremurici ca am pornit masinuta la vale asa ...ca era vale...

eu cred ca nu trebuie sa te sperii, sa nu o iei ca pe un now or never (la mine un pic asa era, ca uite nu am mai ajuns niciodata sa vin sa stau acasa asa de mult ca sa fac scoala din nou) si inainte! la urma urmei conduc atitea cizme ... fara probleme ... cred ca e important sa-ti construiesti niste reflexe, eu mergeam pe algoritmi , cum invatasem eu atita in scolile mele. greseala mare. si sa stiti ca mai am multe colege de la mate, care au dat de au imbatrinit examenul ... probabil facem acelasi gen de greseli:(((

mey Figuelle , dura rau faza cu maseuza...tu-ti dai seama ca tipa asta are practic si meseria de asa natura sa aiba mult contact fizic cu clientii...oribil. intr-un maseur trebuie sa ai incredere deplina , te dezbraci in fata lui , te pipaie pe toate alea... si eu sunt homofobica (dar stiti ca marea fantezie a barbatilor : un barbat , doua femei... binenteles ca n-au ei habar ce inseamna doua femei care se iubesc de-adevaratelea - un barbat nu mai are ce sa caute intre ele, sunt d'astea multe pe aici , le vezi tinindu-se dragastos de mina, si unele mai batrine , si mai nasol arata ...bueee). barbatii homo mi se par mai degraba interesanti. pe aici sunt multi gays, si extrem de usor de recunoscut (cei care sunt fetite desigur). am nimerit intr-un party de baietei , la Lisabona, si mai eram cu doi baieti romani . era full de "frumusei " d'astia. si eu ma simtem ca pestele in apa printre ei. dar baietii astia doi (straight amindoi-- unul cu nevasta si copil acasa) m-au scos de acolo urgent ptr ca lor nu le placea nici suta parte din cit imi placea mie:)))

mey luati de aici si datele mele de nastere : je: 27/ 02/74; sotu : 24/4/71.
grafice , chinezarii , imi plac toate.
cum e vremea la Cta?

Multam si uichend placut!

***********************
Once a grump, always a grump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Liris, ca sa te simti mai aproape de casa, iti pot spune ca acum vremea la Constanta este inchisa, fara vant, cu 15-17 grade.

Vad ca bantui singurica pe aici pe forum! Stiu ca e we, fiecare rezolva ce poate, dar eu am putin timp la dispozitie, asa ca sunt "ofiterul de serviciu"!



Racushoarele Cristina& Alexia
PoZe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

hi!hi! aici e soare . desi acum o ora a tras o rapaiala.

mey am primit si eu graficul buclucas , dar nu ma prind unde intra in equatie si virsta lu barbate-miu. se pare ca eu si luna suntem singurele care decid:))




***********************
Once a grump, always a grump

Mergi la inceput