Domnilor, va invit la o discutie
In ultimele zile au aparut cateva mesaje care mi-au intarit convingerea pe care-o aveam, si anume ca femeile nu-l uita niciodata pe barbatul care a insemnat la un moment dat totul pentru ele.
Stiind ca barbatii trec mult mai usor peste problemele sentimentale si vorbesc mai putin despre ele, as vrea sa stiu daca ei uita sau nu dragostea aceea din tinerete, intelegand prin asta daca se gandesc uneori la ea sau simt ca persoana respectiva ii urmareste dintr-un colt al sufletului.
Am o mare curiozitate in aceasta problema, asa ca va rog sa-mi raspundeti.
Raspunsuri
Catalin spune:
Daca a fost, asa cum ai spus "dragostea aceea din tinerete", eu cred ca nici barbatii nu o uita. Daca se mai gandesc uneori la ea ori daca se simt urmariti de amintirea acelei persoane... asta difera de la individ la individ. Dupa parerea mea, depinde de firea lui, de durata si profunzimea relatiei trecute, de starea actuala a individului in cauza, de prezenta sau nu a fostei partenere in viata de zi cu zi... cred ca se pot gasi multe cauze care pot influenta un raspuns la intrebarile tale.
Imi amintesc de dragostea din tinerete doar cand ma intalnesc cu situatii care erau specifice acelei relatii. O situatie comuna - o plimbare in parc, de exemplu - nu imi mai poate trezi amintiri din acea perioada fiindca deja s-a erodat legatura care facea posibila aceasta asociere. Plimbari in parc au mai fost si or sa mai fie insa momentele pe care le-am simtit speciale atunci, raman speciale si acum, singura diferenta provenind din starea lor de a fi "arhivate" intr-un colt al sufletului. Nu fac apel la aceasta "arhiva" decat atunci cand simt nevoia, voluntar ori involuntar, de a retrai acele momente.
Intotdeauna am preferat sa las amintirile sa devina amintiri si sa nu le rascolesc la nesfarsit.
"Viata nu poate fi inteleasa decat privind inapoi insa nu poate fi traita decat privind inainte" (Kierkegaard)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin
Think pink!
geut spune:
Iti multumesc foarte mult, Catalin, pentru raspuns si pentru sinceritate.
M-am gandit eu ca si barbatii trebuie sa fie sensibili si simtitori, numai ca sunt invatati sa ascunde asta.
bibyrox spune:
Catalin ce frumos ai vorbit!!!
"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy
Daca vreti sa ne cunoastem :)
Cristina spune:
Era cineva aici pe forum care avea un slogan foarte graitor. Ceva de genul:
"Ochii care nu se vad se uita doar daca dai de prea multa fericire"