cum scap de "shocul" din cauza cutremurului??
Raspunsuri - Pagina 2
mephala30 spune:
Trebe sa intelegi un om obosit...nu stiu ce mi s-a parut...ei, sper ca moralul Sandrei este mai ridicat.
Toate cele bune!
Carmen si Iustin(5 iunie 2004)
Album IUSTIN
zaraza spune:
Draga de tine prin ce ai trecut! Eu cred ca este absolut normal sa intri intr-o asa stare de panica dupa asemenea evenimente. Deja faptul ca stii ca ai o problema este un mare pas inainte.
Cred ca ceea ce te-ar ajuta ar fi chiar si cateva sedinte de psihoterapie. Nu pot crede ca in zona ta nu exista macar un asemenea loc unde sa te poti intelege in engleza cu terapeutul.
Sa ve fereasca Dumnezeu pe mai departe de alte asemenea experiente, fii tare pentru tine si bb si nu uita ca nu esti singura!
vanessa ionescu spune:
Sandra sa aveti putere sa treceti peste asta. e infiorator sa ti se intample asa ceva (ma refer la cutremure) si sa fii cu copilul in brate. noi suntem si foarte obosite in perioada asta, deci si cu nervii la pamant.
Noi am trecut aici printr-un singur cutremur mai mic decat cele de la voi si nici acum nu mi-am revenit. am in minte imaginea sotului meu cu Cata in brate si pe Andutu dormind langa mine. asa cum am mai spus niciodata nu am fost atat de inspaimantata.
in timp, o sa treaca. o sa inceapa Geaorge sa gangureasca, sa mearaga, sa faca prostioare si dragalasenii, si asa, usor usor o sa treci peste asta. doar ca, trebuie sa te aduni acum, sa te uiti la cel mic care e dependent de tine si sa realizezi ca e cel mai important pe lumea asta, ca sunteti sanatosi si va aveti unul pe altul. Daca o sa reusesti sa te concentrezi pe cel mic, vei trece peste asta. trebuie sa fii constienta ca va dura dar ca in fiecare zi va fii mai bine decar in precedenta, iar George va fii mai nazdravan si voi va veti bucura de el.
e greu sa dai sfaturi, dar noi te sustinem cum putem iar tu iei ce-ti foloseste si ce te ajuta.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu
monet spune:
draga sandra,
ai incredere ca totul e bine pentru tine si dragii tai; in felul asta te inconjori de o aura de energie pozitiva si orice necaz te va ocoli - cere in gind, oricind, ajutorul lui Dumnezeu, a duhului sfint si ingerilor. fiecare din noi are un inger pazitor - roaga-l pe al tau si al lui george (si orice altcineva vrei tu) sa vegheze indeaproape asupra ta si a copilului. ai incredere ca viata merge inainte frumoasa, plina si cit se poate de roza .
mona si lia (24.04.2004)
poze lia www.imagestation.com/album/?id=3434700093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">septembrie www.imagestation.com/album/?id=3225170093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">octombrie www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">nasterea liei
pd spune:
Sandra, gandeste-te ca acolo sus e Dumnezeu care ne ocroteste pe toti, dar mai ales pe mamici si bebici, iar aici jos, pe Pamant, e o mare familie care e alaturi de tine.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
OtiliaLia spune:
E a treia oara (in trei zile) cand incerc sa raspund, pana acum de fiecare data mi s-a blocat compi .
O sa incerc sa fiu scurta sa nu se blocheze din nou.
Problema e destul de dificila pentru Sandra. Singura solutie pe care o vad eu este mutarea temporara pentru o perioada, de ce nu cateva luni de odihna in Romania. Oriunde in Japonia sunt cutremure mici permanent. Aici nu va scapa practic niciodata complet de ele, ca sa apuce sa le uite. Sorry, asta e opinia mea.
Eu stau la vreo 250 km de ea si ma zgaltaie si pe mine cutremurele de acolo.
Situatia e tragica, adica sunt peste 50.000 de oameni ramasi fara case, care dorm prin corturi, masini sau sali de sport. Temperatura a coborat noaptea si sub 10 grade !
Oamenii astia si-au pierdut tot, toata agoniseala de-o viata.
Pericolul n-a trecut inca. Din cauza cutremurelor s-a schimbat "geografia" zonei. S-au surpat dealuri, au format baraje naturale si asa s-au nascut niste lacuri care au acoperit tot: case, sosele, etc... Aceaste lacuri sunt un pericol pentru toate localitatile aflate mai jos pe rau.
Tot ce va scriu mai sus este insotit de cutremure marunte sau mai serioase, PERMANENTE.
sandra20 spune:
va multumesc ptr raspunsuri si ptr cele de la "adio DC"..uite acu parca ma simt mai bine...mii de multumiri....
nici nu stiti cat inseamna ptr mine o@vb buna de la voi ( si bineinteles de la fam)...tocmai de acea eram dezamagita,ca nu primise@m incurajarile voastre de care aveam nevoie..sunjt constienta ca voi nu aveti cu ce sa ma ajutati decat cu niste vorbe frumoase..am deschis acest subiect in spweranta de a primi aceste cuvinte si poate si un sfat de la psiholog....
incep sa ma simt mai bine ,mai ales ca il am pe geo langa mine si inca alti 3 copii "nebunatici"...gand sa ma intorc inj oras nu am...numai daca ma gandesc ma ia teama din nou...
va pup si sa ne auzim cu bine
Mik spune:
Draga Sandra,
Ne bucuram ca ramii cu noi.
Crede-ma ca atunci cind am vazut mesajul tau pe 2 nu am stiut ce sa-ti scriu.
Mik.