Qui prodest?! ;((
Raspunsuri - Pagina 2
adriana spune:
Nu cred ca ar fi o solutie buna inchiderea acestor subiecte, asa cum a mai zis cineva, sunt un fel de hrana pentru suflet.
Trebuie sa fim atenti la cei care vor sa perverteasca discutia. Pentru mine acestia sunt trolli.
Deci cred ca atata vreme cat li se va lasa mana libera sa-si expuna parerile si sa-si bata joc de sufletul si credinta altora, nu se va putea face nimic.
Pe de alta parte, acesta nu este un forum crestin ortodox si deci nu se va putea impune clar o regula in ceea ce priveste mesajele cu subiect religios.
Solutia e simpla.
Adriana mamica lui www.earpower.com/bebe" target="_blank">Codrin
(19 aprilie 2002) si a www.earpower.com/bebe/olguta" target="_blank">Olgutei
(6 decembrie 2003)
smillaraaq spune:
Gandacelu, te sustin.
Discutiile astea pe teme religioase degenereaza foarte rapid in atacuri la persoana, in "ortodocsi" versus "sectanti" si in batjocura. Ori scopul unui topic pe teme de religie eu cred ca este tocmai apropierea de Dumneazeu, impartasirea unor convingeri intime si cresterea in credinta. Pentru ca uitam prea usor ca Dumneazeu nu mantuieste biserici, ci oameni.
O sectiune speciala pentru subiecte religioase ar fi binevenita, dar mai binevenita ar fi o doza de respect din partea celor batjocoritori si a "trolilor".
Parerea mea! 
smillaraaq spune:
aaaa, tot io ... acuma am vazut titlul ... nu se scrie "cui prodest?"
smilla_ochi_de_soim 

iileana spune:
"Impestritarea" Zonei artelor s-a dovedit a fi un experiment nefericit. Poate ca o sectiune distincta dedicata discutiilor cu tematica religioasa ar mai calma spiritele. Sau poate ca nu. Oricum, consider ca cei care isi posteaza convingerile personale pe un forum public ar trebui sa-si asume riscul de a fi contrazisi, indiferent de subiect (religie sau orice alta tema). Exista prevederi ale regulamentului care se refera la "tinerea sub control" a controverselor. Masuri suplimentare nu se justifica.
Vreau insa sa atrag atentia asupra unui caz particular, care depaseste sfera discutiilor in contradictoriu. Gasesc socant faptul ca pe forumul "Despre copii", in toiul unei discutii recente despre initierea copiilor in religia parintilor, au fost permise fara a fi moderate/sanctionate postari care promoveaza tehnici revoltatoare de educare a copilului, care intra in contradictie cu esenta acestui forum si cu bunul simt. Asemenea devieri cred ca nu ar trebui tolerate. Si ma refer la mai mult decit atitudinea pe care a luat-o un forumist sau altul, ma refer la o limitare impusa chiar de regulament si de administratorii forumului!
qsar spune:
Chiar asa... Qui prodest? Cui ii foloseste?
1. Nu pot fi moderate raspunsurile-puncte de vedere atat timp cat ele nu incalca in nici un fel regulamentul forumului. Toti membrii sunt liberi sa-si expuna parerile. Ar fi mai mult decat incorect ci chiar imoral sa impunem limite de genul "ateii nu sunt primiti la acest subiect" sau "noi vorbim serios aici, asa ca glumetii ar face bine sa se abtina".
2. Referitor la infintarea unui forum separat perntru discutiile pe teme religioase exista deja un alt subiect. Va rog sa continuati discutiile pe aceasta tema acolo, ele nefacand obiectul acestei sectiuni:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34322" target="_blank">Propunere pentru o noua sectiune a forumului
3. Intrebarea din titlu fiind mai degraba retorica, subiectul acesta se poate inchide?
Q
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by qsar
Intrebarea din titlu fiind mai degraba retorica, subiectul acesta se poate inchide?
qsar spune:
Subiectul se inchide.
Raspunsurile utilizatorilor nu reprezinta puncte de vedere ale Desprecopii.com. Discutiile pe forum sunt libere (in limitele regulamentului) si fiecare utilizator isi asuma (sau ar trebui sa-si asume) responsabilitatea pentru ceea ce scrie.
Va multumesc,
Q