chlamydia

chlamydia | Autor: ariadna33

Link direct la acest mesaj

Stie cineva cum se manifesta chlamydia? Am inteles ca poate fi o cauza a avortului spontan. Eu am facut aproape toate analizele, mai putin pt.chlamydia. Are vreo manifestare, sau pur si simplu poti s-o ai?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Nu prea are simptome din pacate . Mai bine iti faci analiza si scapi de grija asta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Daca ti se depisteaza Chlamydia e foarte important ca partenerul sa fie tratat in acelasi timp cu tine pentru a elimina riscul de recontaminare (se transmite pe cale sexuala si e una din cele mai intalnite boli de aceasta natura). Eu ptr Chlamydia n-am facut analiza de sange, ci de secretie vaginala.

Cristina
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

cele mai concludente analize pt depistarea chlamydiei sunt cele din secretie.

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

De cuurand am facut papanicolau, si totodata si secretiile.
Pap. a iesit II-adica bine, dar la secretii scrie ceva de genul > diplococi GRAM(-)(probabil luata in urma procedurilor de la Sovata pe carea le-am facut in aug.-dupa cum mi-a spus dr. de la laborator.)
Am primit tratament 7zile si eu si sotul- ciprozone, nistatina, lomexin-unguent, si eu in plus ovule-polygynax.
Sapt. viitoare trebuie sa repet analizele, si curios ca nu am avut nici un fel de manifestari sau simptome.

?Stie cinva chestia asta cu gram-negativ are legatura cumva cu chlamydia?

?Pentru analiza de chlamydia care sunt cele mai scumpe analize -*sange sau *secretii? Dar cele mai bune?

?Listeria -se face din singe sau din secretii?

Ana

Mergi la inceput

cele mai scumpe analize sunt cele din secretii, dar sunt si mai concludente.
Listeria stiu ca se face din sange.

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

Eu am avut clamidya acum vreo 3 ani cind incepusem sa merg la dr pt un bb si mi-am facut la Babes culturi din col ,am facut tratament si eu si sotul dupa care am repetat-o si a iesit iar pozitiva,mi-a dat alt tratament dupa care mi-a iesit negativa.Pot sa-ti spun ca este destul de periculoasa si trece destul de greu.

Mergi la inceput

este f. periculoasa, de aceea fetele care vreiti sa faceti bb, in primul rand faceti aceasta analiza.Eu un an jumatatea aproape am facut tratament pt ea, dar din fericirea am reusit sa o inving

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Mie mi-au gasit chlamydia la inceputul sarcinii - prin luna a 2-a, am facut tratament cu Amoxicilina - 1 pastila pe zi timp de o saptamana (si sotul la fel) si urmatorul test a iesit negativ. pentru siguranta mea, la cerere am mai facut un test in trimestrul III (dr. mi-a spus ca nu-i necesar), dar si acela a fost in regula. Mai ales in sarcina chlamydia trebuie tratata rapid pentru ca poate declansa nastere prematura. Daca o gravida cu chlamydia naste vaginal exista un risc foarte mare ca bb sa fie afectat, asa ca nu trebuie sa se ajunga pana acolo.
Tumpi, cum de la tine a durat un an si jumatate pana te-ai vindecat, ce tratament ai urmat?

Cristina
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C

Mergi la inceput