Sus in Scandinavia (16)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Bey Isabelo da mistoaca esti..vezi ca avem un flacau pe aici ,daca pune okii pe tineeee..dar las ca-l tinem noi legat sa nu muste
gata,trag apa si merg la nani

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

neatza coropisnitzelor !

na ai dormit aseara bine rayule dupa petrecerea care am tras-o pe ?

si stai fara grije, mai mistoaca ca tine nu e nimenea hahahaha

hmmmmmmm ori poate adeluci ....... sau poate lalandia......... ori braila.............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

'Neatza!!!
Mai, inca nu m-am apucat de turism intesiv, da' il programez!! :-)) Azi porcu' de Ilie iar a fugit de-acasa dupa demoazele si a aparut dupa vreo ora, latrind de mama focului, cu administratorul dupa el (ala il mina din spate,insa cum duhnea a tigara, lui Ilie i-a picat pe dos). Evident ca mi-a atras atentia sa nu mai las ciinele sa umble lula de unu' singur, insa i-am explicat ca fugit :-))
Adeluci sper ca te simti mai bine azi (n-ai luat nici Alvedon?? :-))
Frantz...spor la toceala si mai zi-i motatei sa mai intre pe-aci chiar daca-i ocupata cu rusii ...(hehe, am vazut pe la alt topic cine-s rusii )
Idora, pai stiu ca abia prin ianuarie apari iar in Scandinvaia...insa nu numai e decit putin pina atunci!!

Ahhaaa....rayu si [b]narancea[/b, voi sinteti aia!!! Nu stiam de unde miroase asa!!

pozulici

Mergi la inceput

nu era de la noi lulisor, ca eu cu rayu am mincat ieri numai dulceatza de trandafiri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Neata!!
Acum si noi la cafelutz!
Lilutzo,asa zici bre cu Ilie,pleacat la agatat,hahahahha!!Ma io zic ca e roman!Daca mai bea si bere..e clar!
Naranceo hai sa nu ne mai ascundem dupa deget..noi am fost!
Adeluci ,Frantza si Katerinutza vaz ca nu prea mai vin decit cu tiriita..sa semneze condica

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

aseara am trecut pe linga o fabrica de artificii care a luat foc, mama sa vezi carnaval si spectacol nene,cred ca deacu in 10 ani nu mai trag aia artificii hahahahaha si-au facut plinul pe decada asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Neata, m-am trezit si eu acum, ca m-am culcat tarziu azi noapte dar am avut noroc ca am auzit ceasul si dupa ce l-am trimis la scoala pe Lucian, m-am culcat la loc!!

Lilanda, oricum cred ca 2 luni jumate nu-i chiar asa putin, nu te bucura incaParca ma vad cu vreo luna inainte de a veni, ce agitata si nervoasa o sa fiu.Mai lasati-ma si voi sa ma bucur cat mai pot

Elena, mersi de complimentNu te ingrijora,il stiu pe flacaul de aici,treaba-i fumata, nu e genul meu,stiu ca-i insurat

Adela, sa te faci bine,n-am stiut ca si tu esti bolnava

Va pup

Mergi la inceput

aaaaaaaa Idora cum zici asa in public ca ma stii ?
nici eu inca nu ma stiu prea bine................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Narancea, nu am zis ca te stiu personal,dar te stiu de mai demult,de pe vremea cand eram inca in Suedia si mai povesteam pe forum, pe atunci pe la inceputuri cand eram impartiti in 2, Suedia si Danemarca, ca dupa aia ne-am unit intr-unul, in scandinavi Habar n-am cum esti in realitate, banuiesc ca esti un tip ca lumea!!

Mergi la inceput

ma jur pe mama lu stefan cel mare, in viatza mea nu am auzit de aceasta Idora, hmmmmmm nu are de unde sa ma stie, ma confunda , zau asa. nu sint insurat fetelor, eeeeeeeee uite cum vor unii sa imi strice mie piatza aici ! hm piatza si viatza !

PS. Idora nu uita sa imi aduci tzuica aia din Romania, asa cum mi-ai promis ultima data

Mergi la inceput