Sus in Scandinavia (16)
Raspunsuri - Pagina 2
narancea spune:
neatza lalandia , esti bine ? ai facut ochisorii mari ?
nu uita daca ai probleme cu broasca ta vin eu cu cheia mea, e din aia franceza merge la orice broasca, cu un pic de vaselina si ........
deschidem si poarta rayului daca o fi sa fie !
lilanda spune:
quote:
Originally posted by narancea
neatza lalandia , esti bine ? ai facut ochisorii mari ?
nu uita daca ai probleme cu broasca ta vin eu cu cheia mea, e din aia franceza merge la orice broasca, cu un pic de vaselina si ........
deschidem si poarta rayului daca o fi sa fie !
Aulooo narancea tu faci varza subiectul asta ca asa le mai amesteeeeci; broasca mea cu broastele tale, cheia cu frantuzoaica si o mai bagi si pe Rayu la mijloc!!! Gooolanule!!!
pozulici
narancea spune:
hahahahaha sa atrag cite mai multe in capcana cu broaste !
sint periculoase rau batracienele astea, dar atit timp cit cheia e la mine, no problemos, mergetzi pe cheia mea si ajungem departe .......
Rayuela spune:
neatza!
Noi tot cu muci
lilutza,io cred ca narancea le-a facut varza special bre,ca sa iasa orgie...las'ca-l stiu io ce-i poate pielea
Adelutzooo... da tu chiar nu ne mai bagi in zama???
Si Frantza la fel
Katerinutzo,nasolizanta faza cu rusoaica...deh mai,trebuia sa inveti d4e la istoria popolulul loman sa nu te incurci cu rusi
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
lilanda spune:
quote:
Originally posted by narancea
hahahahaha sa atrag cite mai multe in capcana cu broaste !
sint periculoase rau batracienele astea, dar atit timp cit cheia e la mine, no problemos, mergetzi pe cheia mea si ajungem departe .......
Bine ca ai zis "pe cheia mea" si nu "pe broasca mea" ca altfel muream si tot pe loc stateam!!! hehe...
pozulici
Rayuela spune:
azi sint alegeri la americani,voi cu cine votati?
poze Amelie
Adela99 spune:
sunt prin zona ...
apropo de alegerile in usa ...
am vazut un interviu cu Gore Vidal in care fiind intrebat ce se intampla daca castiga Bush el raspunde: al treilea razboi mondial. si daca castiga Kerry? - al treilea razboi mondial
sau
intrebare: cine castiga alegerile?
raspuns: Kerry... si Bush devine presedinte
Rayuela spune:
Adelutzo daca iese iar bezmeticul ala io emigrez..pe luna!
poze Amelie
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Adela99
am vazut un interviu cu Gore Vidal in care fiind intrebat ce se intampla daca castiga Bush el raspunde: al treilea razboi mondial. si daca castiga Kerry? - al treilea razboi mondial
sau
intrebare: cine castiga alegerile?
raspuns: Kerry... si Bush devine presedinte
Misto :-)) Da' Vidal il iubeste pe Bush ca sarea-n ochi!!!
pozulici
Adela99 spune:
pai, nici pe Kerry nu prea il agreeaza... ii recunoaste doar faptul ca e educat si inteligent... in comparatie cu... dar ca amandoi au acelasi scop pe care vor sa-l atinga prin metode diferite ...vezi petrolul