mamici de noiembrie decembrie 2004 ( 82)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Gandacelu , ma tot uit dupa cosmetice Sanosan ca ai zis ca sunt cele mai bune.
De CHICCO ce parere ai?
si de la sanosan am vazut 2 tipuri de ulei.... ce sa fac ? sa cumpar toata gama sau numai ce imi trebuie (nici asta nu stiu : ce imi trebuie...)

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

quote:
Originally posted by fulguletz

gandacico, mai bine asculti lambada..mai dai un pic si din buric... si iti trece proasta dispozitie..

io daca vreau sa plang ascult Tudor Gheorghe - "iarna" mey si asa ma apuca bocitul...

cu David, 35 sapt., DPN 7 dec.
poze

pai asculta si tu PRIMAVARA ca sa te incarci cu energie pozitiva..
Eu stiu pe de rost tot CD-ul..si sa vezi ce cant... (indiferent de anotimp)
aveam si io acu catva timp muzica de plans.. (ennio moriccone )
Imi puneam casti si ma bagam sub patura si urlammmmm (ca de luna plina)

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Fetelor, de la atatea nasteri pe aici m-a apucat harnicia si am calcat hainutele lui bebe (le-am spalat acum 2 zile). Incep sa ma pregatesc ca nu se stie niciodata (am intrat in saptamana 38 deci de acum oricand poate veni). Eu una as vrea ca bebe sa mai astepte pana la termen (dar nici sa depaseasca) si asta pt ca vine mama la mine in doua saptamani. Bagajul meu si al lui bebe e aproape gata...de aici incolo Doamne ajuta!

Gandacel, pai se poate? Eu te luasem de exemplu si tu ce faci acum darami un mit?

Try, pe unde esti? Ce faci? Alexutu' ce face, nu se pregateste?

Apropos de produse pt bebe, eu aici nu gasesc Sanosan (nici Johnson nu prea am vazut), in schimb sunt o gramada de marci fr pe care nu prea le cuosc. Va spune ceva Mustela, eu d-astea am luat. Or fi bune, om vedea dupa ce le incercam. Iar scutece am si Pampers New Born si Huggies, sa vedem care ii plac lui bebe si sa vad si eu cum sunt ca daca ma credeti nici nu am idee cam cum arata un scutec.

Anne-Mary, si eu simt zilnic acel junghi intre omoplati sau sub si l-am innebunit pe sot cu masajele...La mine e de la stat in picioare si pe scaun. Dar lasa ca scapam si de astea in curand.

38 saptamani
pozitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

eliza! ia uite cine era atomica p-acia io cand vedeam ca scrie acolea "bubulina gospodina" ma gadeam ca esti o tanti pe la 40 de ani, cu basma in cap... cam asa mi te imaginam ai fost VJ??

fulgu', sa vezi ce stiu sa dau din buric, mori nu alta! stai sa nasc nitel si p-ourma! daca ascult tudor gheorghe, poti sa-mi pui cruce... acolo mor... iti place verde crud?

miche, chicco cre ca sunt bune, dar is scumpe, cred io... sanosan sunt ok ca raport pret-caltate, nu?! nu trebuie sa exagerati cu produsele pt bebe! sa nu va lasati exploatate de reclame, mey!
scutece recomand libero!

personal, la ile nici n-am folosit ulei, desi am avut... pentru ioachim am luat doar sampon si sapun deocamdata... pe parcurs vad daca mai am nevoie de ceva... crema de fundulet cea mai buna de departe (dupa zeci de incercari) este vehiul CUTADEN - acum se cheama REVIKEN - e impecabila!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

dama la mine cred ca tot de la stat pe scaun mult, insa am noroc ca avem afacerea noastra si ne facem programul cum vream. dim avem o fata iar apoi, daca vreau vin pe aici, daca nu, vine sotul. insa NU REZIST FARA SA VA VAD SI SA VA CITESC SI MOOOOOOR daca nu vin pe aici. nus ce ma voi fce dupa ce nasc..pana sa pot iesi din casa ca fiind frig, iarna...deh..stiti cum e cu copii afara..mai rarutz. poate trag netul acasa sis e rezolva.

anne-marry 33 sapt cu teodor alexandru DPN 21 Dec.
pozele mele
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanap spune:

octavia ,ai nascut?mai poti?esti obosita?roaga pe cineva sa ne dea un semn de la tine.sun-o pe adi si zii ceva ,apoi anunt eu aici.suntem toate cu gandul la tine.pupici

LORI http://www.babiesonline.com/babies/s/sebipac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

FELIS nu am o problema cu "provincia" ca intradevar asa este, vroiam doar sa-ti spun ca la noi e chiar ok; nu am fost niciodata in Bucuresti si poate de aceea ma simt bine in Cluj care chiar e mare si modern fata de altele.

ELIZA chiar daca doctorul tau ti-a zis sa-l suni doar dimineata, eu cred ca totusi ar fi bine sa suni la serviciul de garda, sau chiar sa mergi acolo pt. ca vor stii sa te ajute pana vine medicul dimineata. Sau si mai bine, cum au zis alte fete, programeaza-ti cezariana mai repede. Sa stii ca multa lume imi zice ca e mare lucru ca am ajuns pana aici cu sarcina, mai ales ca eu sunt cam firava de felul meu. Insa sunt si destul de rabdatoare si ma sustine foarte mult gandul ca bebelasii mei sunt mai mici si trebuie sa-i ajut si sa-i duc cat mai mult. Miercurea viitoare, in 10, merg sa ma interneze. Mi-e foarte greu dar ma gandesc la ei si stiu ca merita orice din partea mea.

ONITZA eu am inteles ca bentru bebei e foarte buna pasta PETRINI care se prepara in farmacii. Johnson nu!!! Noi am luat Pampers si servetele umede tot Pampers, alte cosmetice nu am luat inaca.

Se pare ca mai nou intru doar de 2 ori pe zi: nu pot sta pe scaun si bibisorii se misca aproape continuu cat stau pe scaun

GANDACELU eu sunt deprimata de vreo 4 zile si nu stiu de ce si nici cum sa scap de asta. Si nici nu am pofta sa maninc nimic!!! Imi trece putin cu Pavel Stratan...

Ce-o fi cu BITS???? Eu de fapt am intrat sa vad daca nu a nascut...nici o veste??? Mai intru inainte de culcare, Doamne sper sa fie totul bine pt. ea si BB KENZO

Si chiar asa noile mamicute: nu plecati inca asteptati-ne si pe noi!

Adriana 38 sapt si cei 2 BBmici -DPN 18nov
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Bits, eram trecuta aici cu 1 nov., dar de fapt era 2 nov. dupa primele calcule ale medicului. Eu cand am calculat imi iesise pe 1 plus ca era mai simplu sa trec pe 1 decat pe 2(chestie de usurinta de memorare).
Uite-asa mi-a trecut si primul termen. Asteptam acum. Tati zice ca nastem marti sau miercuri, sa vedem. Poate o avea el presentimente mai puternice ca mine caci eu cred ca ajung si joi la medic. Cand m-o vedea cred ca iar se uimeste tot.

Bits, hai ca acum am citit mesajele cu nasterea... deci o facusi pana la urma. A inceput promitator totul: dilatatie mare (4cm nu e putin din prima), nu dureri mari, dar vad ca s-a lungit pelteaua in defavoarea ta. Sper ca ai terminat cu bine totul si ca nu ai ramas cu amintiri prea neplacute. Ken sa fie sanatos si tu la fel, restul... dureri si toate cele, trec, se duc. Ne mai amintim de ele, nbe mai trec fiorii pe sira spinarii, dar trec. Insa bebe e minunea vie care nu mai dispare niciodata. Odata aparut acolo, nu mai dispare el din sufletelul nostru. Offf, de-abia astept si eu sa te urmez. Oricat de greu sau dificil va fi, sunt pregatita macar psihic sa trec prin asta. Deja sunt prea nerabdatoare ca sa ma mai intereseze vreo durere sau suferinta.
Asteptam primele tale mesaje de dupa eveniment. Si vrem sa-ti vedem japonicul

Moss, felicitari, sa-ti fei de bine, sa aveti parte nuam ide bucurii de le bebe, sa dea Dmnul sa pape mult, sa ai laptic si sa va lase sa dormiti noaptea.

Doamne Roserb, asa poveste lipsita de aspecte urate ai avut. Pai sa tot nasti in felul asta, nu? Ai povestit in asa fel incat noua de aici ni s-a parut ca e floare la ureche. Sa dea Domnul sa avem cat mai multe din noi parte de o asemenea experienta usoara si ne-traumatizanta.

Eliza, inca astept si iar astept. Nimic nu se intampla, decat bebe care bate vertiginos toba de o sapt. incoace. Parca sunt iar luna a 7-a. Doar ca nu mai misca voios toata ziua, ci 2-3 ore/zi, in restul zilei se cuminteste. Insa cand il apuca bazdaganeala o tine continuu vreo 2-3 ore, de zici ca aia de la lambada sunt mici copii.
Vad ca pe bits a lovit-o, astept sa ma loveasca si pe mine.

Nu-mi spune gandacico, ca eu de dimineata am o stare de nervi. Si colac peste pupaza, m-a mai suparat si tati de dimineata. Iar cand vad ca lista de mamicute s-a marit pe la 8 si eu tot n-am nascut ma apuca si mai tare...Uite si tu... Alexutzu are o miscare in el de dimineata de nu stiu ce sa mai zic. Parca zici ca framanta la mamaliga acolo. De unde o avea mititelu' atata energie si loc, nu stiu. M-am obisnuit deja cu toate loviturile in colon, cu toate senzatiile de pietroaie grele care ma apasa pe fund. E deja starea mea naturala acum. Cred ca sie le vrea afara, numa ma-sa vad ca nu mai da semne deloc cu travaliul asta.

in a 41-a sapt., DNP 31 oct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

fetele plecam si noi.
pupicim dulce si bits asteptam vesti de la tine

p.s. noi am cumparat dalin de la servetele umede si pana la crem esi ulei de corp etc si ca scutece pampersi dar vreau sa incerc si libero.

pupici dulciiiiiiiiik

anne-marry 33 sapt cu teodor alexandru DPN 21 Dec.
pozele mele
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanap spune:

MESAJ DE LA YASHI(PRIETENA OCTAVIEI)Octavia a facut cezariana,la 19:24 l-a nascut pe Kenzo,3.780g,sc.Apgar
10.a facut deja pipi pe asistenta!
seamana cu Octavia,are ochii verzi,ca mama Octaviei.e bine inca nu o
doare nimic.

LORI http://www.babiesonline.com/babies/s/sebipac

Mergi la inceput