Help!! HEEEEELP!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanak spune:

Toate bune si frumoase, dar cu ce a gresit saraca pisica,....
Fetelor, va spun sincer cat am ras in ultimele ore la subiectul asta (banc + pisica) n-am mai ras de mult. Mai scrieti din experiente, ca eu ma astept la multe, dar chiar la pisica,....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Si pisica nu i-a scos ochii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Cum adica si-o facea cu pisica, eu nu inteleg chestia asta...Adica si-o facea uitindu-se la pisica sau isi freca pisica de...membru. ca in orificiile pisicii e mai greu banuiesc.

iar la Polul Nord

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

quote:
Originally posted by ralucah

Auzi stii ce idee mi-a venit?
De ce nu incerci sa ii faci tu chestia asta? Adica tot aia da cu mana ta...asa ca Ion si vasile din bancu meu! pe bune, poate asa te infiltrezi si tu in fantezia lui.
Adica in loc de o partida completa faci chestia asta..cine stie s-ar putea sa ii placa mai mult cu mana ta!

Io am auzit ca la barbatii care au stat mult singuri si si-au facut-o singuri frecvent, ajunge sa le placa sa si-o faca singuri pentru ca stiu exact modul in care sa si-o faca si o alta persoana nu poate ajunge perfectiunea aia, deci pina la urma tot singuri prefera

iar la Polul Nord

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanak spune:

Ei, cum adica nu va puteti imagina cum e cu pisica (de parca eu pot, dar imi dau si eu cu parerea). Pai daca nenea avea 50, pisica cam tot atat (transpusi in anii pisicii), pai poate nu mai avea pisica dinti. Daca mai era si o pisica gigantica, poate ca era chiar simplu si in timp, s-o fi invatat si bietul pisoi cu programul (doar nenea fusese burlac o viata - deci nu o facea ptr. prima data).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

de aceea denumirile dama de companie, animal de companie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Mai fetelor recunosc cu mana pe inima ca n-am mai ras cu atata pofta de multa vreme!! Mai nenica am auzit de "relatii" cu caini, cai, oi...etc dar cu pisici??!! Mai sa fie! Chiar ca... Dumnezeu sa-l ierte! Te pomenesti ca ne-o astepta nenea asta si pe noi la poarta iadului! Uff..

Miaunila, faptul ca s-a enervat si a incercat pe cat posibil sa ocoleasca subiectul spune multe... E clar ca se simte vinovat, e clar ca e constient ca ceva nu e in regula cu el. Si sunt absolut convinsa ca TU i-ai deschis ochii. Prin simplul motiv ca ai aflat..pentru el a fost un soc care (cred eu!) l-a trezit la realitate! Daca nu aflai nu cred ca realiza si poate cine stie...cat ar mai fi continuat! Sunt foarte curioasa ce ati discutat si daca ati discutat asa cum ti-a promis. De obicei si al meu face asa cand il cert sau ii reprosez ceva, se enerveaza, ocoleste subiectul dupa care isi cere scuze si imi promite ca vom discuta maine ca acum e obosit sau..mai stiu eu ce! Bineinteles ca maine nu mai vad nici o discutie de la el...; Asta in cazul in care stie ca a gresit, caci atunci cand stie ca e nevinovat niciodata nu se enerveaza si are mereu timp sa vorbim. Cam asta e cu barbatii nostri cei de toate zilele! Si chiar nu conteaza ca e american, ca e chinez sau albanez. Toti au aceleasi nevoi mai accentuate sau mai putin accentuate. Oricum un lucru e cert: nu exista barbat care sa nu fi facut "treaba" asta niciodata! Si din curiozitate si tot a facut-o! OK.. Am realizat si inteles ca sotul tau chiar are o problema! Oricum sunt convinsa ca veti depasi si acest obstacol pentru ca se vede ca il iubesti! Te felicit si iti urez din tot sufletul sa va gasiti linistea si sa fiti fericiti!

Pupici dracosi (hihihihi)

"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy

Daca vreti sa ne cunoastem :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

vai cat am mai ras..

saraca pisica..

tre sa am mai multa grija de Bandit ca nu se stie niciodata ce nene rau il ademeneste cu soricei si-l supune la cine stie ce...

------------------------
poze cu Bandit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

am murit de ris la thread-ul asta, dar am lesinat la mesajul lui cipcipcip

quote:
Cum adica si-o facea cu pisica, eu nu inteleg chestia asta...Adica si-o facea uitindu-se la pisica sau isi freca pisica de...membru. ca in orificiile pisicii e mai greu banuiesc.

Chiar asa, si eu sint curioasa?!?

Revenind la lucruri mai serioase, mai Miaunila vad ca noi tot incercam sa o dam pe gluma, sa te asiguram ca nu e o problema, da' tu nu te lasi convinsa.
Un sfat de la o persoana super obsesiva: NU face o obsesie din asta, ca s-ar putea sa ajungi sa-l freci in asa hal la cap pe bietul om, de nu o sa mai stiti de unde ati plecat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miaunila spune:

Cu voi aici nu e timp de plictiseala si nici de suparare!! Oricum ma simt mult mai bine si lacrimile de suparare s-au transformat in lacrimi de ris .
Va multumesc si va simt aproape!

O futuro dependera daquilo que estamos fazendo no presente!!!
adica
Viitorul nostru depinde de ce facem acum , in prezent!

Miaunila

Mergi la inceput