La France (22)
Raspunsuri - Pagina 3
Mik spune:
Oana mica, e drept ca daca are cine sa te ajute e foarte bine pentru maternitate; la mine au murdarit foarte multe hainute cit au stat acolo.
Nu cumpara hainute de 1 luna sau de nastere pentru ca nu folosesc decit putin, mai bine cumperi mai mare, nu e jenant.
Geo, bine ai venit si-mi pare rau de ce ti s-a intimplat. Nu uitati de declaratziile la politzie si la asigurari.
Pupici la toate,
Mik.
oana cretu spune:
Mik, pai alea de care iti vorbeam de o luna sunt, si acum incep sa iau de trei luni. Lulu ma ajuta cu spalatul, e o scumpa. A facut multe pentru noi, multe care nici familia lui George cu care suntem aici nu au facut in 4 ani jumate. In fine...fiecare ajuta dupa sufletul care il are, cred eu.
oana si bebitza din burtica (31s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
chatonel spune:
Salutare, fetele!
Geo, nu stiu unde stai, insa am impresia ca e exact acelasi mod de a proceda pe care l-au avut si hotii care-au trecut pe la lorelei acum 2 sapt???!!!Ea sta in Elvetia, destul de aproape de franta. Daca te uiti la Discutii generale, ai sa gasesti acolo subiectul...
Bine ca paguba nu e foarte mare si cred ca te vei descurca la Prefectura cu tidula de la politie cum ca sotului i-au fost furate actele... poate ca aveti totusi un pasaport pe undeva????
Toulouse, la ville rose
nadine2004 spune:
Geo, imi pare tare rau! In ultimul timp aud tot mai multe cazuri in care sunt sparte case si ma ingrozesc! Ati chemat politia? Bine ca nu ati patit voi ceva! Of, Doamne!
Corina spune:
Aoleu geo!!!Aud chestia asta tot mai frecvent si mi se face parul cret!!!!
Eu nu pot inchide voletele care dau in gradina ,iar gradina mea da in cimp si nici nu am vecini!!!Cred ca pina o sa putem cumpara altele o sa ma imbolnavesc!!!
Pupici si aveti grija de voi!!
Corina si Anna nazdravana!!
geo spune:
Oana scumpo, nu ai cum sa ma ajuti...eu ar trebui sa te ajut pe tine dar nu prea stiu cum.... nu am hainute de bebei... sau obiecte de genul... dar am vecini cu copii mici, o sa intreb....
...si stam si aproape, tu la Cannes eu la Nice... Da-mi nr tau de tel pe PM sa vorbim. Eu o sa lucrez la spital ca asistenta medicala din decembrie la Clinique Saint George (sper), acum astept sa se vizeze contractul de direction de travail , sa fac analizele la OMI si sa imi dea cartea de sejur....OFFF ce mult dureaza....si intre timp invat sa imi echivalez diploma de medic...
Tu unde o sa nasti? sa vin la tine...:))) macar daca nu pot sa te ajut altfel sa te vizitez...
MIK, Nadine, politia nu vine in cazul asta..oricum nu erau decat 3 urme de pasi si m-as mira sa fi lasat amprente. Nic a anuntat politia dar nu vine.
Pasaportul ar fi o optiune pt identificare dar din pacate pe el nu scrie adresa si tocmai asta tb, ca adresa de pe buletin sa coincida cu adresa de la chitanta EDF....of cata birocratie in Franta si Mihaela ( Samsara) cu Otilia mi-au zis ca asta e doar inceputul...
Ca sa am un contract de munca , pt ca Rom nu e in Uniunea Eu etablismentul tb sa plateasca pt mine aprox 1500 euros taxa la stat....( pe care m-am oferit sa ii platesc eu, evident....ca nimeni nu o sa faca asta pt mine) iar pt magrebieni, algerieni taxa este de 150 euros....fain nu?
Incet incet o sa ma imunizez....birocratia a devenit o placere nu alta....ma astep de fiecare data cand ma duc la un birou sa imi mai ceara alte si alte harti....ca sa vie vizata asta tb sa le aduc ...pe naiba de coada...pardon, scuze...
Va pup pe toate....
"In dragoste nu exista carpituri. Ori e un intreg absolut, curat, ori nu e nimic"I. Vulpescu
"Iadul este calvarul de a nu fi in stare sa iubesti" Dostoievki
oana cretu spune:
Cum adica politia nu intervine in astfel de cazuri? Nu se poate asa ceva! Eu cunosc doua persoane aici, la Cannes la care au intrat hotii in apartamente, nu stiu sa iti zic cum, au descuiat usile, si a venit politia, a luat amprente. Si trebuie sa fie amprente daca au luat calc, dvd...nu au pus mainile pe birou, pe usile culisante? Trebuie insistat la politie, ca daca ii prinde pe hoti, recuperati si voi ce v-au furat. Ce trist!
Legat de mine, nu e nici o problema ca nu ma poti ajuta, imi multumesc! Iti dau nr de telefon pe PM. Dar unde este clinica Saint Georges? Eu o sa nasc la Brousaille, spitalul din Cannes.
Te pup!
Otilia spune:
Geo, chiar ca e ingrozitor ce s-a intimplat!!!
Doamne, sa intre la voi in casa!!! Bine ca nu ati dat nas in nas cu hotii, ca cine stie ce s-ar mai fi putut intimpla!!!
Eu de-aia verific bine-bine totul, dar ce-i drept mai ales cind sunt singura... O data am coborit in garaj cind nu eram singura, pe la 12 noaptea si... ce crezi? Garajul era deschis! Domnul uitase sa-l incuie!!! Ca sa vezi ce se poate intimpla dintr-o mica neatentie! E groaznic, o chestie de-asta te afecteaza psihologic mai mult chiar decit valoarea obiectelor pierdute!!! Dar nu te lasa doborita de suparare, lasa ca buletinul nu dureaza mult sa-l refaca, tot vreo 2 saptamini maximum. Hai, calmeaza-te si aveti grija de voi!
Pe paginuta ta personala DC scrie ca nasti, uite aici:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=geo
Oana, pentru tarifele de la posta:
http://www.laposte.fr/produits/colis/
Tarifs en vigueur au 1er avril 2004
Poids - Tarifs*
500 g - 4,00 €
1 000 g - 4,80 €
2 000 g - 5,60 €
3000 g - 6,20 €
5 000 g - 7,40 €
7000 g - 8,20 €
10 000 g - 10,00 €
15 000 g - 11,80 €
30 000 g - 16,50 €
Deci ca sa trimiti un carucior, daca are pina-n 15 kg costa 11,80€.
Eu mai am o propunere: haideti sa punem mina de la mina si sa-i facem Oanei cadou un carucior nou si un scaunel nou grupa O.
Uitati la ce carucior m-am gindit:
http://www.vertbaudet.fr/web/Catalogue/FicheProduit.asp?id%5FProduit=3000030831066V53
Putem avea si o mica reducere de 25% pentru moment, dar poate sa ajunga pina la 30%. Ce zici Oana, iti place?
Avantajul este ca il putem comanda si trimite direct Oanei acasa.
Ce ziceti fetelor? Cine este de acord sa-mi trimita mesaj pe mail.
~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">
www.desprecopii.com/INFO.ASP?id=451" target="_blank">Povestea nasterii Adelitei
oana cretu spune:
Of, Otilia, ce imi faci tu mie? Cum sa nu imi placa un asemenea carucior, dar nu vreau sa fac pe nimeni sa-si rupa de la gura pentru noi. Va cred din toata inima ca vreti sa ne ajutati, si tu ca vrei sa ii faci lui Seb un cadou de Craciun, dar stiti ce penibil ma simt acum? Desi va consider prietene, tot ma simt asa. Ma duc sa ma apal pe fata, si nu cred ca mai intru azi pe aici, ca am sa ma cert cu Seb ca bocesc.
Tariful nu e mare la posta.
Va pup dulce!!!!!
Otilia spune:
Bine Oana, gata am incheiat discutia de pe forum.
Cine doreste totusi sa-i facem Oanei un cadou care i-ar fi extrem de util, cu ocazia nasterii lui Seb si a Craciunului, sa dea in mine cu mail sau PM. Ar fi suficient 17 fete care sa dea 10€, sau 34 care sa participe cu 5 sau doar 9 cu 20, ca sa stringem pentru carucior. Gata, mai multe nu mai zic ca sa nu o facem pe Oana sa se simta rau.
Oricum, Oana, tu ar trebui sa fii la curent ca sa nu te trezesti ca-ti cumperi si tu si pe urma sa ai doua. Si nu te mai simti nu-stiu-cum, azi ai tu nevoie, miine poate fi alta dintre noi sau chiar eu si ar fi grozav daca am forma o adevarata familie.
Fetele care mai asteptati bebei, ziceti ce aveti nevoie, ca se mai pot gasi solutii...
~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">
www.desprecopii.com/INFO.ASP?id=451" target="_blank">Povestea nasterii Adelitei