Vorbesc prea mult femeile?

Vorbesc prea mult femeile? | Autor: dadi_t

Link direct la acest mesaj

..Parerea (masculina) unanima ar fi ca......cam da! Dar de ce? Nu cumva este singura modalitate de a ne face intelese cu .....cuvinte multe. Daca vorbesti putin nu te baga in seama (barbatii)-ori esti proasta si n-ai ce spune, ori esti prea desteapta si-i observi la microscop. Ideea e ca daca ai Gura sparta -ai sanse sa te bage in seama sau macar le va fii frica de potopul de reprosuri si...simtind rasuflatrea in ceafa sa ia atitudine...pozitiva.
Voi ce parere aveti? De ce vorbesc mult femeile??????

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...albumul fam.Bugy

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madis spune:

Eu as raspunde ca nu. Eu personal vorbesc destul de putin, iar EL, ma intrece cu mult in ale vorbitului. Si cind suntem doar noi doi, si intr-un cerc de prieteni. Cind am ceva de spus insa, nu ma opreste nimeni.
Si in general nu am observat ca prietenele mele ar vorbi mai mult decit barbatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

da ...in masura in care sunt lasate de barbatzi sau de anturaj...sa palavrageasca fara noima.

danna2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Eu nu as zice ca femeile sint mai guralive decit barbatii!Cunosc barbati care sporovaie de zece ori mai mult decit femeile.Si mai si birfesc pe deasupra....

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Eu, da, vorbesc mult. Intru in multe amanunte, ca de multe ori uit ce am vrut sa spun initial. De fiecare data cand realizez asta imi iau angajamentul, fata de propria persoana, ca o sa ma controlez de acum incolo... Si ma tin de cuvant, zau. Pana la prima ocazie cand uit..

Poze cu noi

Cristina, sper o viitoare mamica de ghemotoc mic-mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Nu stiu cum sunt alte femei...da io vorbesc mult...mult de tot!!!
Si ca sa dau un exemplu...radea prietena mea de mine ca ii povesteam ca in timpul cutremurului nu mi-a fost frica, eram doar trista, ca daca mor, mor singura si nu am cu cine vorbi!!! (eu alceva vroiam sa spun dar asta s-a inteles!!)
Dar asta reflecta de fapt firea mea...vorbesc si in somn!!!

Sinzi si David
Poze cu David si Cora nebunatica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu vorbesc muuult, foarte muuult. Mi-o cere si munca. E drept ca ma mai apuca sa am perioade cand nu am nimic de spus celor din jur si atunci toata lumea ma intreaba daca sunt grav bolnava. Dar sotul sa stiti ca ma intrece. Iar cand vreau sa ma auda ridic tonu` !

Leoaicele Daria & Giulia (16.08.2004.)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

femeile vorbesc ca sa se descarce. eu as innebuni sa nu pot sa vorbesc. Voi de ce credeti ca sint pe forum si pierd ore in sir aici?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliprejbeanu spune:

Este dovedit stiintific ca femeia "comunica " mai mult decat barbatul. Asa ca dati bataie fetelor, sloboziti limba ca este BINE!

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciufulici spune:

Nu, ele mai au intotdeauna de spus ceva

Uite asa mi-am ratat eu cariera, telefonista trebuia sa ma faca mama, "prietenii stiu de ce".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Eu de cand ma stiu am semanat cu tata: scot o vorba la 5 minute. Prietenul meu, mult mai comunicativ ca mine (eu sunt si timida pe deasupra), imi reproseaza mereu ca sunt prea tacuta ("mai zi si tu ceva ca o sa uit cum suna vocea ta!"). Iar cand suntem intr-un cerc mai mare de persoane (indiferent daca sunt cunoscuti sau nu) eu las ochii in pamant si nu mai scot un cuvant nici platita. In cel mai bun caz, vreunul soptit la urechea prietenului meu. Asa ca...sunt si exceptii, dar nu stiu inh ce masura confirma regula, avand in vedere ca am vazut si barbati care nu se mai opresc din vorbit, de-ti duc capul.

Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine

Mergi la inceput