Voi fi afectata?!

Voi fi afectata?! | Autor: Szerelmem

Link direct la acest mesaj

Am o prietena care este insarcinata in prima luna. Atunci cind nu avea decit 2 saptamani de sarcina, a facut radiografie la plamani. As dori sa stiu daca acest lucru va afecta (si in ce masura) fatul.
Va multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

parca-ai spus ppovestea mea!!! si eu am patit la fel. am facut radiografia la plamani cand inca nu stiam ca sunt insarcinata, cam pe la inceputul celei de-a doua saptamani de sarcina. si eu m-am nelinistit si am intrebat tot felul de medici daca e de rau si toti mi-au raspuns ca nu. dar tot nu i-am crezut. ma gandeam ca nu vor sa-mi spuna, sa nu-mi fac griji in plus. dar totul a fost OK, am un bebe perfect sanatos si frumos si destept!
asa ca prietena ta sa stea LINISTITA.
sarcina usoara!!!

Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
daca doriti sa ne (re)vedeti :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Eu am facut in timpul sarcinii o radiografie panoramica dentara,si mi-am facut n probleme despre riscuri, si alte asemenea. Tot in ~ 2 sapt eram, dar aparatul era nou si eu purtam vesta. Radiografia pulmonara are un nivel mai crescut de radiatii si riscurile sunt putin mai mari, dar nu inseamna ca bb musai va avea probleme. Decizia trebuie sa fie strict personala, pt ca mai mult ca sigur va intalni persoane care ii vor spune sa pastreze bb si multe altele care ii vor spune sa nu. Fetita mea este insa ok, si in momentul in care am decis ca radiografia n-are nici o relevanta (am citit pe net despre asta o gramada),nici nu m-am mai gandit la ea, ca altfel innebuneam 9 luni. Si uite ca fetita mea e bine, fara nici o problema datorata ecografiei.
uite-ne si pe noi:
http://community.webshots.com/user/taisiaeliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

am o prietena care a facut la fel, o radiografie pulmonara in luna 1 de sarcina si are un baietel sanatos si frumos de 2 ani fara nici o problema!

sa-i ajute Dumnezeu prietenei tale!

Mergi la inceput