mamici de noiembrie decembrie 2004 (81)
Raspunsuri - Pagina 10

monica-elizabet spune:
roxana mai zi-ne ceva despre bits..eu deja am dat in bablbaiala de emotie...
felis, pliiizzz, daca ai timp spune-ne tu detalii despre nasterea fetitzei lui moss
monica

FELIS spune:
MONICA sigur a fost cezariana... Eu am stat de vorba cu ea pe messenger sambata la 11 noaptea, iar la 1 si 10 a nascut.... Exprimarea ei a fost "am apucat si eu sa simt din durerile travaliului"... Ma gandesc ca a apucat sa simta durerile dupa ce i s-a rupt apa si pana sa ii faca anestezia pt cezariana.
La 11 noaptea am intrerupt discutia cu ea pt ca fugea la bae..., pana l-a sunt pe dr, pana a ajuns de la Vatra Luminoasa la piata Victoriei la Filantropia, pregatiri de operatie... si nascut la 1,10... a fost f din scurt!!...
Felis, 35 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

monica-elizabet spune:
gandacico, pai baga-i detalii ce si cum sa faca si poate-i zice roxana la telefon...Doamne dar mi se pare monstruos sa te apuci tu sa-ti faci ceva pe-acolo....mai bine lasa...ca poate face ceva gresit
brrrrr....
monica

gandacelu spune:
mai, bunica povestea simplu: a bagat mana si si-a rupt membranele... nici eu nu aveam contractii pana nu mi-au rupt membranele... si apoi a inceput travaliul si am nascut imediat! e monstruos sa nu-i rupa membranele, ce pazesc domne aia acolo, ca doctori nu-i pot numi! pana si o moasa de la tara stie lucrurile astea

monica-elizabet spune:
felis, bine macar ca nu a suferit si inainte daca tot stia sigur sigur ca face cezariana...mai dar ce bb-elusa grabita...auzi tu sa nu mai astepte ea putin hi hi cand stia ca a doua zi era programata la cezariana...
multumesc mult pentru raspuns...
monica

fulguletz spune:
gandacico, cred ca iti impartsasesc starea de spirit...
mey...nu inteleg de ce au lasat-o pe Bits sa se chinuie atat...cum e posibil? cu
David, 35 sapt., DPN 7 dec.
poze

fulguletz spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
cred ca octavia a intrat in cezariana deja...
Doamne ajuta!
asteptam vesti!
pai daca e asa, cezariana tre sa dureze putin...iar in curand vom primi vesti...

poze

FELIS spune:
BITS hai... curaj, ne rugam pt tine. Suntem cu gandul la tine...
ROSERB sa-ti traiasca bb... Frumoasa poveste... Ai nascut repede... Bine ca totul a fost bine cu acel cordon innodat al lui bb.
Felis, 35 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Bobita spune:
Cam tirziu am intrat si eu si vad ca lucrurile se precipita.
Bits ma alatur si eu rugaciunilor, Dumnezeu sa vegheze asupra voastra.
Japonezii astia parca is in evul mediu.
Elena, Moss, Roserb sa va traiasca minunile, sa fie cumintei, sanatosi si sa va bucurati de ei.
Bobita, 32 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969