Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (45)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lavv spune:

Salutare, salutare!

Multumim de urari pentru Alexutul mamii, care a facut ieri 10 luni !!!! La multi ani , Bubuca mamii!Sa cresti mare si sanatos!

La multi ani tuturor sarbatoritilor cu nume de de sfant sau nu !

Am fost tare necajita si n-am mai intrat ..Alex a fost bolnavior si a avut rubeola - adica pojarel ... ! saptamana a fost tare morcovit, cu voma, temperatura si bubite, dar mai ales PROASTA DISPOZITIE!

Acum sper sa-si fi revenit..apetitul trebuie sa revina si el. Am papat Nan fara lactoza (din cauza diareei si orez, Smecta)..Nasol de tot ca nu stiam ce are. Am fost la dr. familie si cica are giardia si probleme la stomac, apoi la dr. pediatru - l-a cautat peste tot si cica are angina virala si eruptie dentara (caninii cica fac rau), ca apoi sa ajung acasa si sa vad ca a erupt..pana a doua zi era plin de pete...du-te iar la dr. si tot asa.... Nici eu nu stiu cum am fugit de la serviciu...

Important este ca avem la 10 luni ..in sfarsit 8.150 kg si 72 cm. Am trecut pragul psihologic de 8 kg :-))

Promit sa mai scriu, dar mai intai sa vad ce-ati mai scris, cu ce va mai laudati !!
Apropos, Saphir...felicitari! Soacra-mea cica si eu sa mai fac unul ca sigur o sa fie fetita :-)) Eheee......cale lunga!

V-am pupat,

Lavv si Alex (7 ian. 2004)
http://community.webshots.com/user/lpaun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavv spune:

Uitasem..

AVEM POZE NOI DE ZILELE TRECUTE!

Lavv si Alex (7 ian. 2004)
http://community.webshots.com/user/lpaun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Poate ca mesajele mele sunt seci, reci, lipsite de sentiment, dar ce e-n sufletul meu doar eu stiu.
Mi-am dorit inca un copil dinainte de-a ramane gravida, m-am bucurat si am sperat in momentul in care am vazut cele 2 liniute pe test ca va iesi bine in final, am lungit cat mai mult decizia poate poate pot schimba ceva dar din pacate nu se mai poate face aproape nimic. Am cautat motive care sa-mi justifice decizia, n-am gasit, toate au fost doar egoiste, niciunul indeajuns de puternic incat sa-mi linistesc macar constiinta. Am avut nopti intregi nedormite, m-a obsedat si ma obsedeaza inca ideea ca's o criminala, ca omor un suflet nevinovat doar pentru ca cineva a zis ca nu-i acum momentul, chiar daca nu's genul bisericos traiesc cu teama ca D-zeu ma va pedepsi pentru hotararea care o iau, si totusi impotriva vointei mele se pare ca voi merge pe un drum pe care nu-mi doresc. Am incercat chiar sa iau hotararea de una singura, am avut o saptamana de cosmar cu certuri din nimic, cu reprosuri din te miri ce, cu lacrimi din partea mea si cu agitatie din partea fetei (pentru ca indiferent cat m-as abtine, tot ii transmit starea); nu stiu daca voi rezista asa inca 8 luni de acum incolo. Am deja un copil, am o responsabilitate, decat sa risc sa am 2 copii si sa-i privez de un tata prefer sa sufar eu acum decat fata mea (sau copii mei) mai tarziu.
Imi pare rau daca mesajul meu v-a stricat buna-dispozitie pe ziua de azi, oricum va fi ultimul, inca o data la multi ani sarbatoritilor de azi si poate candva voi reveni printre voi cu mesaje mult mai vesele.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Babee, Mikky si tuturor sarbatoritilor!

Lavv, bine ca acum sunteti ok! lui Alexutu!

Fetelor, stiti ca abia steptam sa termin cu Ca si vitaminele... si am terminat aseara. Papa tot prost dar ceve ceva tot papa si speram sa isi mai revina. Cu kk la fel, daca tinem regim faec de 2 ori/zi tot moale dar nu se irita iar daca nu tinem regim face de 4 ori si se irita de plange de usturime... Acum ca nu mai ia siropurile alea sa vedem daca mai e la fel.

Dar alta belea... tati a racit de cateva zile si e cobza, de ieri si eu sunt la fel si de aseara stranuta si Cosmin la greu. A dormit bine dar e infundat si cu mucisori. Mm sunat dr de fam ca nu l-am gasit pe pediatru si a zis ca numai paracetamol daca face febra (deocamdat nu are) si ser fiziologic... Vad ca serul fiziologic nu are nici un efect si il mai chinui si degeaba.... Spuneti-mi va rog tratamentul care l-ati primit voi ptr. bebei cand au fost raciti, ca doar tot aia ar trebui sa ii dau si eu... ptr. raceala efectiv ce le dati, ptr. nasuc infundat etc?... Sper sa fie si la noi tot ca la tati ...raceala fara febra! Ati tot spus ce le dati dar nu am retinut, am cautat unde a enumerat Ioana tratamntul Arturicilor dar nu am reusit sa gasesc. Pls, mai spuneti odata dar si ptr. ce este fiecare medicamnt .... Am zis sa nu mai merg la pediatru daca nu este f rau .... dar mai vad... Ma gandesc ca ceva trebuie sa ii dau si cel mai mult ma intereseaza cum se numesc picaturile ptr. nas! Va rog mult un raspuns ca as vrea sa merg la farmacie cat mai repede! Ma simt cam neputincioasa cu raceala asta a lui Cosmin ca e prima data si nu stiu cum va reactiona... deocamdata e bine, vesel alearga, se joaca, inca nu e f marait....

la toata lumea!

Helen siDan Cosmin (21 Ianuarie 2004)
Albumul nostru
Albumul comun cu bb-ii de ian-febr 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Helen, parerea mea este sa nu+i dai lui Cosmin medicamente fara indicatia doctorului.
fetele au amintit tratamentele pe care le dadeau, dar cred ca fiecare din ele consultase pediatrul.
eu yic sa-l mai cauti si sa nu te grabesti cu medicamente.

sanatate multa

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Mickyy - decizia este doar a ta. Nici tu nu ai voie sa te judeci. Sunt convinsa ca vei lua cea mai buna decizie.
Oricum, te asteptam langa noi cand vei dori .

Helen
Sunt de aceeasi parere cu Anca. Dr stie cel mai bine.

Lavv
sanatate multa! cum pojar? M-ai speriat! Dar v-ati vaccinat doar!

Saphir
Yann scrasneste de ma zapaceste. Nu am ce sa ii fac. Asteptam sa treaca

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Mickyy, te rog sa nu te superi pe mine....poate ca mesajul meu te-a intristat atat de tare. Te rog sa ma ierti, eu nu vreau sa te judec pe tine si pe nimeni in situatia ta...sunt convinsa ca e greu sa iei o astfel de decizie.
Pupici multi si nu mai fi suparata, te rog. O sa treceti peste acest moment.

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi, Mihaela, Gabriela, Mihai si Gabriel!!!

Noi am avut un weekend nu foarte placut . Dupa ce vineri am fost la medic si ne-a dat alte medicamente, febra a scazut in cele din urma, dar pe sambata dimineata era plina de bubite rosii. Am sunat pediatra si dupa descrierile mele a zis ca e alergie la unul din medicamente, cel mai probabil la Nurofen, deci nu i-am mai dat. Ma gandeam sa nu fie vreo boala de copilarie. Pe duminica dimineata nu mai erau de rosu aprins, ci un pic mai pale, asa ca m-am linistit, dar pe seara au revenit la rosu aprins. Nu i-am mai dat nici celalalt medicament. Acum se mai vad niste urme si urmeaza sa merg dupa masa la dispensar. Asa m-am saturat de mers la dispensar!

Pe langa asta, sambata am facut noapte alba, se trezea din ora in ora si ieri a fost o maraita si jumatate. Ii iese al optulea dinte si ma gandesc c-o doare tare rau. Toata ziua n-a mancat decat putin lapte, plangea din senin. Azi e bine, dintele a iesit pe jumatate dar n-o mai supara prea tare.

Saphir, felicitari pentru Samburica. Sa ai sarcina usoara in continuare!!! Si Clara scrasneste din dinti. Cred ca-i place cum suna, dar pe mine ma enerveaza si-i dau suzeta.

Helen, saptamana trecuta cand Clara avea febra 39 si eu ma simteam neputincioasa. Ma intrebam ce fac daca am febra, dar nu aveam idei, in afara de a lua anitermice. Adevarul e ca de mult n-am fost racita si de obicei raceala mea se manifesta cu stranut, nas infundat, tuse. Clara nu manifesta nici una din aceste simptome si nici nu reactiona la nici un antitermic. Sanatate multa la toti trei!!!

Ioana, si eu vreau sa-i vad pe Arturicii - vedeta. Sa ne spui la ce post sa ne uitam!

Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)

http://community.webshots.com/user/tatianagut
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani tuturor Mihaililor si Gavrililor ce se sarbatoresc azi,precum si tuturor piticilor ce s-au nascut pe data de 8!

Mikky ce poti sa-ti spun ?Imi pare rau pt situatia prin care treci,stiu ca e greu si nu-ti doresc decat multa putere pt orice hotarare ai lua.
Saphir ma bucur pt tine si iti doresc nastere usoara,in cel priveste pe Amos care scrasneste din dinti,afla ca si Robert dar si Maria scrasnesc teribil din dinti.
Fetelor vineri plecam intr-o minivacanta la munte!Abia astept !Inca nu-mi vine sa cred ca sotul meu cel obsedat de munca a venit cu aceasta propunere.

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Ioana, vaccinul impotriva rubeolei, rujeolei si oreionului (ROR) se face la 1 an. Si de la opt luni copiii sunt predispusi acestor boli (din pacate)

Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)

http://community.webshots.com/user/tatianagut
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004

Mergi la inceput