Petrecere la elvetience

Petrecere la elvetience | Autor: iren

Link direct la acest mesaj

Lume, Lume!
Va anuntam ca pe data de 13 noiembrie, anul in curs, va avea loc o petrecere pentru 1 decembrie, Craciun, sfirsit de an, etc
Ora: incepind cu orele 15
Pentru cei care stiu, locatia va fi la sala unde a fost party-u pt Theodora si petrecerea augustilor.
Detalii privind potolu si beuturica le aflati de la sursa, adica de la Laura (Lauromar). Va asteptam!
Pt moderatori: va rog sa-l bagati stiky, daca se poate, pina pe 13 nov. Btw, credeti ca are mai multe sanse sa fie vazut daca se afla la "generale"? Multumesc.

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Draga Iren daca imi permiti am sa adaug adresa exacta:
Zürich Affoltern
Fronwaldstr. 94
8046 Zürich
Apasati aici sa vedeti www.casa-romanilor.ch/evenimente/2004/pentru_teodora.jpg" target="_blank">HARTA cu locatia petrecerii.

Spune-i lu`` doamna "sursa" -Lauraomar- sa mai stea pe acasa ca n-o gasesc la telefon... sau sa treaca pe aici ca am 1001 intrebari pentru ea.

_

~~Adela, mamica de Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Initial creeata de iren

Lume, Lume!
Va anuntam ca pe data de 13 noiembrie, anul in curs, va avea loc o petrecere pentru 1 decembrie, Craciun, sfirsit de an, etc
Ora: incepind cu orele 15
Pentru cei care stiu, locatia va fi la sala unde a fost party-u pt Theodora si petrecerea augustilor.
Detalii privind potolu si beuturica le aflati de la sursa, adica de la Laura (Lauromar). Va asteptam!
Pt moderatori: va rog sa-l bagati stiky, daca se poate, pina pe 13 nov. Btw, credeti ca are mai multe sanse sa fie vazut daca se afla la "generale"? Multumesc.

Moderatorii, imi bagati si mie un stiky, pliiizzz? Multumesc frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

. Enjoy!

PS Daca doriti sa fie la generale anuntati-ma si se rezolva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Marius, multumesc.
Haideti, doamnelor, nu se anunta nimeni?? N-aveti chef de zbintzuiala?? Ca io am tot timpul Puteti veni cu catel si purcel- sot si bebe, dupa caz
Dam drumu' la inscrieri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

M-as inscrie eu ca n-am romani pe-aici,

Si mi-e si dor de Europa, da'i cam departe!!!

Oricum, petrecere frumoasa!

http://community.webshots.com/user/albaiulia101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami1974 spune:

Salut toate fetele, dupa un car de ani
Ref. la petrecere... nu vine nimeni sau inca nu e nimeni sigur sau se subintelege ca vine toata lumea sau de ce nu scrie nimeni nimic????
Cum e cu organizarea? Aduce fiecare de mancare?
Eu nu stiu daca vin, ca am tot umblat in ultimul timp si nici sambata nu stiu sigur daca sunt acasa. Dar voi spune cu 1-2 zile inainte sigur. Sper ca e ok...
Va pupici si poate pe sambata. Gabriela
JULIE, inca nu am primit mesajul pomenit!!!!! Si abia astept sa ne revedem la paharul ala de vorba!!!

Mergi la inceput

Salut
Camelia eu m-am anuntat direct la Laura. Tot de la ea afli amanunte privind organizarea: fiecare contribuie cu ceva de mancare/bautura iar cheltuielile pentru chiria salii, cafea, paine, tacamuri, etc se impart.
Vom fi in jur de 50 de persoane.

~~Adela, mamica de Julia

Mergi la inceput

Aaa... super! Nu "uita" copii acasa.

~~Adela, mamica de Julia

Mergi la inceput