Bebelusi de oct-nov-dec 2003 (39)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Da Ileana foarte frumosi nasi ati fost! Mi-a placut tare mult rochia ta si cum ti-ai aranjat parul! Cred ca e un sentiment special cind cumpari iar hainute pt puiuti mici..! Sarcina usoara finei si un finut sanatos si frumos! Tu ai sa-l botezi?Magda petrecere frumoasa!Davidutzo e tare istet fecioru!!Mai fetelor la mine nu poate sa vina nasa sau nasul care e in Spania, ok nasa e de aici dar tot nu poate veni acum ci aproape de Craciun iar eu vreau sa-i iau din motz acum de ziua lui. Asa ca oare are ceva daca ii ia altcineva din motz decit nasii? Eu parca stiu ca e ok, la noi chiar in familia au mai fost asa cazuri, le ziceam nanutza "mica", asa ca sa fie de luat cadouri pt bbi din doua parti.Avem niste prieteni sirbi, sunt oameni extraordinari de prieteneosi au un restaurant cu o mincare foarte buna, parac-mi aminteste de acasa, ortodoxi si ei, si ce e cool, si la ei se ia din motz la un an! Sunt singurii straini pe care i-am auzit sa aiba acest obicei. Bine presupun ca sunt putin altfel obiceiurile, ca-mi zice sirboaica ca nu cumva sa cumpar eu hainutele ca ea trebuie si tot ea o sa aduca caciulitza alba, ca cica acolo pun motzul cu niste monezi si flori si alea alea. Ok, obiceiul cu tava nu il au dar normal ca-l facem. So pe la voi ati mai auzit ca altcineva sa ia din motz copilului decit nasii de botez?Vikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare,
Mai fetelor nu prea mai am timp de scris. Parca inainte ma mai strecuram cate un pic la calculici, da' acu' nu mai e chip.
Luca e din ce in ce mai activ, mai este si marait (il supara premolarii), mama nu vrea sa-l lase singurel in camera lui ca vezi Doamne s-ar putea lovi de "n" lucruri si drept urmare dumnealui sta in picioarele noastre, cere in brate, iar vrea jos si ne freaca in asa hal ca la 9 seara cand il punem la culcarici suntem terminati cu totii.
Mama se plange un pic de dureri de cap, ba ca i se infunda urechile si ii e teama sa nu ii creasca tensiunea din cauza altitudinii de aici. Ca doar suntem la munte. Am auzit ca ar trebui sa bea mai multa apa.
Ven, si eu planuiesc sa ma fac frumusica. Mi-au crescut latele si as dori sa scap de ele, sa ma tund scurt si sa ma vopsesc culoarea aramii. Daca oi reusi.
Supermami, la multi ani, iubita, cu intarziere. Sanatate multa si fericire alaturi de cei dragi!
Mariana, bravo voua ca va persevereaza puiutul in invatare. Al meu inca nu stie nimic cand ii zc sa-mi aduca ceva. Mai avem de lucrat.
Magda, si noi planuim taierea motului nu sambata asta, cealalta. Am rugat niste prieteni de-ai nostri din Denver sa-i taie copilului motul, ca nasii de drept ai lui Luca sunt in Ro si au mai si divortat colac peste pupaza. Eu stiu ca se mai poate taia motul si la 1 1/2, 2 ani. Da' eu tin mai mult sa-l tai cand face anisorul.
Ref. la lume si la noi se cam pune problema de spatiu. Om vedea cum vom sta. Va mai spun eu despre asta.
Ileana, ai fost intradevar o doamna, in adevaratul sens al cuvantului, parole d'honneur. Si rochia super. Niste parinti frumosi.
Stiu ca e tare bine sa nasesti, mai ales puiuti. Asa ca go for it.
Andreea, fa-ti niste analize. Poate sa fie si o scadere de calciu. Ca la mine cam astea is simptomele. Oricum ai grija de tine.
Eu ma mai ingrijeam cand eram singura, stiu ca am patit-o odata rau de tot, cand inca il alaptam pe Luca si nu mi-a dormit toata noaptea, iar dimineata la 5 cand inca eram in leganari cu el m-a luat o scadere de Ca de eram la un pas sa lesin. Si nu de alta da' eram singurei in casa, sotul plecat in Norvegia. Asa ca de atunci am grija sa mai iau cate o vitamina, sa mananc mai multe fructe.
Aviz amatorilor.
Carmen, imi pare tare rau de puiut. Stii ca si noi cand nu ne simtitm bine nu prea avem pofta de mancare. Da' de joaca are? Ca asa iti dai seama cat de binedispus este?
referitor la crema pentru funduleata, noi folosim Desitin, e ceva gen Cutaden, cam asa se comporta. Si ii trece imediat. Pupicei pe poponeata, burtica si sa fie bine Mateiutu.
Onutza, Elenalove, sa va traiasca costumatii. Niste dulci, fiecare cu farmecul lui. Pupicei pentru ei.
V-am lasat dragele,
Sanatate la toti puiutii,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:

Ganduri bune tuturor,

Vikinga - Poti sa le ceri prietenilor tai sa taie motul baiatului ca nu-i nici un bai. Stiu destui care au facut asa fara sa considere asta o lovitura in traditie. Asa am facut si eu cand am rupt turta Mirunei acum cinci ani. Nu am avut nasii langa mine asa ca am rugat-o pe prietena mea cea mai buna si ea a fost "nasa mica". Sigur ca e un gest de curtoazie sa le spui si nasilor da' nu cred ca ar fi vreun fel de problema pentru ei.
Z.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza spune:

Buna fetelor,

Iaca am si eu o pauza mica sa scriu mai multishor. Bebe Sean a inceput gradinitza exact pe 31 octombrie cind au avut petrecerea de haloween. Eu am stat pe linga el pt ca asa mi-au zis educatoarele ca primele zile pina se obisnuieste sa stau pe-aproape. Bryan a fost super incintat ca frate-su merge la gradinitza cu el ...la party de Haloween au coborit in holul cladirii si au cintat cei mai mari ...la bryan in grupa au fost 5 spidermani (cele care ati vazut pozele ati observat deja) ...de belea sint copiii astia cu spiderman ...lumea le-a dat bomboane, i-a aplaudat ...a fost frumos ce mai ...imi stergeam lacrimile pe furish ...mereu pling cind are bryan cite o petrecere ...de mindrie, de emotie ...acuma ca a fost si Sean eram uda toata :-) . Pe Sean si restul bebeilor de la el din grupa i-a coborit cu trenuletzul lor special cu care ii si plimba in fiecare zi pe-afara (se vede in poze si trenuletzul)...vorba lui Rafy "sa tot fii copil la gradinitza aici, inscrie-ma mama si pe mine o luna macar" Deci toate bune si frumoase, copilul vesel ...s-a jucat vreo 2 ore pina cind a venit timpul de tzitzica de prinz ...i-au dat fetele biberon, l-a scuipat cu mare gratie si s-a pus pe un urlat ca din gura de sarpe ...degeaba l-au luat in brate ...a trebuit sa ma fac "vazuta" ...s-a repezit si m-a muscat de picior intii ...de bucurie ca m-o fi vazut sau de nervi ca nu am aparut mai repede ...si-a luat portia de tzitzi si s-a calmat. Chestia e ca in fiecare zi trebuie sa ma duc la prinz sa ii dau sa suga iar de acasa pina la gradi fac vreo ora si ceva ...asta este ...ieri am stat mai mult acolo si am avut foarte placuta surpriza sa constat ca in fiecare zi le spala jucariile ...chiar nu ma asteptam. Fi-miu asta mai mare e in ontinuare tot asa diliu, o zi e Spiderman, alta zi e un X-man...acum mai nou se uita la Razboiul stelelor si e Luke Skywalker. Dar nu ma pling bine ca sint sanatosi si nabadaiosi amindoi. Hai ca v-am zapacit acum cu cit am scris.

Pupici multi la toti bebeii si la toate mamicile.

Liliana unde esti, mai scrie macar un rinduletz.

Onuta,Bryan Alexandru(26feb. 2001) si Sean Raphael (29 dec. 2003)
http://community.webshots.com/user/onutza_mamicutza ; http://community.webshots.com/user/onutza_mamicutza_1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza spune:

Fetelor inca un rind ...daca vreti sa rideti un pic cititi aici :
http://www.medicalxxl.com/Umor/umor1.htm

Pupici

Onuta,Bryan Alexandru(26feb. 2001) si Sean Raphael (29 dec. 2003)
http://community.webshots.com/user/onutza_mamicutza ; http://community.webshots.com/user/onutza_mamicutza_1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Magda, tinem pumnii sa iasa petrecerea bine. Cat despre invitati, or sa incapa, probabil nu stai intr-o garsoniera. mese si scaune cere si tu pe la vecini, prieteni care stau mai aproape de voi.

Davidutza, mai ce baiat destept ai. Luca nu vrea cu nici un chip sa-mi aduca jucariile pe care le cer. dar azi toata ziua a dus la noi in bucatarie covorasele din casa, inclusiv ala pe care ne stergem pantofii. maine sigur ne va aduce toate pernutzele disponibile.

Vikinga, sigur ca noi o sa botezam puiutul mic. da' stai sa se nasca si sa aflma si ce e. ca parintii nu au fost curiosi sa afle sexul. Asa ca am luat hainutze verzi, vernil, galbene, portocalii. Si cred ca poate sa taie si alciveva motzu' la copil, dar mai intai vorbiti si cu nasii, macar sa stie si ei.

Onutza, esti de belea cu cupilu' al mare. Vai de noi ce ne-o astepta.

Ca tot vorbiti de plete si de aranjat... Dupa nunta m-am tuns scurt, nu exagerat de scurt, dar nici lung nu e. Nu prea atarna pleata, mai mult sta zburlita. Si azi m-a lovit o idee: vreau sa ma tund si io scurt, scurt, cu masina de tuns daca s-ar putea, asa ca baietii mei. Amandoi sunt tunsi cu masina de tuns nr. 4. Oare cum asa arata? Sotzu s-a aratat dsiponibil sa-mi ciunteasca podoaba capilara. De ce m-as tunde? Pt ca m-am SATURAT sa ma traga Luca de par. Ce ziceti, purced la treaba?

Luca a dat-o din constipatie fix in scaune moi... Caninii asta afurisiti. Si a facut azi de 2 ori si pe haine, de l-am bagat la dus automat.
Asta seara a vomat, habar n-am de ce. A baut laptele de seara, a scuipat bibele, l-am lasat sa respire si i l-am dat iar. Si a deschis gura sa vomite, nu sa mai bea lapte. Habar n-am din ce motiv a facut asta...
A, si azi nopate a dormit absolut neintors. L-am deranjat eu pe la 5 dimi si i-am dat antibioticul, si apoi sa pape si in rest nici o trezire!!! Ura!!! Nu ma astept sa se repete curand, dar macar c=mi-a aratat ca mai stie cum sa doarma si fara sa faca scandal.

Pupi

Ileana si Luca (2 octombrie 2003)
http://community.webshots.com/user/adamestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Aici sunt Oana, nu scriu dar va citesc in fiecare seara si ma amuz. Trebuie sa recunosc totusi ca tu conduci detasat la nebunii. Da' vine din urma si Adameasca.
V-am vazut puiutii costumati si sunt super toti, chiar ma gandeam ca e inflatie de Spiderman-i la fiu-tu in grupa. Cand ma uitam la poze era si Laura langa mine si m-a intrebat de ce n-a invitat-o Bryan si pe ea la petrecerea lui de Haloween, zau asa, de ce?
Pe mine m-a atacat acum doua zile fiara asta mica si am o julitura pe nas de toata frumusetea, toata lumea ma-ntreaba ce-am facut.Stateam dimineata cu el in pat si-asa as fi vrut sa mai atipesc macar 10 minute, am inchis ochii si m-a atacat cu gherutele dupa ce in prealabil reusisem sa parez o muscatura.
Azi am fost cu el la dr. sa-i fac vaccinul, in final nu i-am facut decat analize pt. ca dr. a zis ca e putin rosu in gat desi nu da nici un semn ca e ceva in neregula.O sa-l facem saptamana viitoare. Si-a desfacut garoul de la mana chiar cand vroia sa-l intepe apoi a strigat cand l-a strans de manuta dar n-a mai zis nimic cand l-a intepat, baiat curajos. Si pe urma am stat o ora jumate cu punguta la putulica sa-i ia proba de urina, nu facea si pace, s-a-ndurat in final sa faca vreo doi ml. Merge non-stop, tranteste tot ce-i sta in cale, bietele telecomenzi sunt traumatizate rau de tot, vrea tot timpul ceva ce n-ar avea voie si cand epuizeaza ce are in raza vizuala vrea in brate sa vada ce mai e pe sus. Mi se pare ca stie mai multe decat Laura la varsta lui, e vesel tot timpul si foarte prietenos cu toata lumea, daca-l ia cineva de mana si-i zice "hai" nu se uita in urma, e gelos pe Laura daca o tin in brate, vine si o impinge si tipa, isi imparte frateste biscuitii cu cainii, mananca din boabele lor, daca le prinde, cred ca din cauza asta a si-nceput sa muste, spune cateva cuvinte "mama, tata, Lala, Mana, ade-haide, pepe-bebe", aduce doua-trei jucarii care-i plac lui dar cel mai des mingea care e preferata deocamdata. E o dulceata de copil, ca doar e al meu, nu?
Adameasco, la meseria de nasa te concurez caluna viitoare botez si eu din nou, am o finuta de data asta. Si eu am inceput sa cumpar lucrusoare si mi-e atat de drag
va pupam,

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Liliana, chiar ma intrebam de ce nu mai apari si pe la noi... Ce baiat curajos ai, auzi tu sa nu planga el cand i s-a luat sange. Nu te apuca nervii cand vezi ca mananca boavele cainilor? Ca pe mine ma iau crizele cand scapa in macarea pisicii... Sa iti trasica finutza si spor la cumparat hainutze.

Io maine cred ca dau o fuga la Bucuresti, la fina mea sa ii duc hainutzele si ce am mai cumparat, abia astept. Si plec si singura, fara sotz si fara copil, scap si io o noapte de ei.

Ileana si Luca (2 octombrie 2003)
http://community.webshots.com/user/adamestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaR spune:

De citit v-am tot citit, dar n-am avut timp sa scriu, ca am de lucru la servici, iar acasa nu prea mai deschid calculatorul.
La multi ani Lorelei si Supermami, ca n-am apucat sa va urez la timp, dar va urez acum din inima multa sanatate si sa fiti iubite.

Azi am luat rezultatul de la urocultura lui Codrin, acum e ok, nu mai are nici un intrus in urina. Inseamna ca a reactionat bine la antibiotic si i-a trecut beleaua.
Mey fetelor, a inceput si Codrin sa progreseze mai rapid, ca de o vreme parca tot stagna. Acuma stie care e minuta, stie sa faca tai-tai, stie unde e nasul si urechea (desi le cam incurca intre ele ), stie care e mingea, albinuta, ratusca, crocodilul, cartea, se catara singur pe fotoliu ca o maimutica, stie sa rupa flori si sa le duca la nas sa le miroase. Ce mai, am baiat mare, nu gluma. In schimb lapte tot nu vrea sa pape de nici o culoare. Bagam la greu iaurturi, smintina, brinza dulce, ca sa avem aport de calciu.

Gabitzica, Vera, bine ati venit. Pupici la bebei de la Codrin.

Duamna Ileana, sinteti nistei nasi mortali, mey, nu mai incape discutie.

Pupici si la costumatii de Haloween, ati fost niste dulci toti. Costumul cu ratusca ne-a dat gata de tot, nu de alta dar avem noi asa o slabiciune pentru ratuste, ca doar nu degeaba ne cheama Rata.

Carmen, pusi la Matei si sper ca si-a revenit de tot. Ma bucur ca minca mai bine si nu mai are diaree.

Hai ca ma apuc de lucru, ca am... cit incape.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davidutza spune:

BUNA!

David a trecut de la faza de mers singur la alergat.Imi sta inima in loc cind il vad cum fuge prin casa,mi-e frica de cite ori il vad ca se indreapta vertriginos spre obiecte "tari" de care s-ar putea lovi,dar slava Domnului pana acum a scapat cu mici lovituri de care uita repede.
Macar a invatat sa se dea jos din pat cu piciorusele inainte,iar de urcat reuseste in pat,pe fotolii si pe canapea.

David nu mai maninca pasat cam de o luna si reuseste sa mestece chiar si bucatele mai mari.Maninca singur plimbandu-se prin casa banana,mar,biscuiti.

Pe zi rareori doarme in doua reprize de 1-1,5 ore, cel mai des doarme o singura data cam 2 ore.Seara isi ia o pernuta in brate si adorme singur.Partea proasta este ca dorme in pat deoarece el stand 3 zile la maica-mea,3 la soacra-mea si in weckend la noi,nu avem 3 patuturi si drept urmare a ajuns in patul mare.

Lapte maninca in totalitate de vaca adus de la tara de la noi.L-a acceptat foarte bine si dupa ce a facut un an am renuntat la cel praf(NAN).

Cam atat despre DAVID.Va pupam.
Mariana si DAVID(11.10.2003)

Mergi la inceput