Corect, Bombi! 
www.terrapininc.com/Dental/Smile%20Crocodile.jpg" target="_blank">Smilla crocodila
Va suparati daca scriu in engleza? Ca e un citat si nu am cartea la mine sa-l scriu tradus. 
a man is considered insane if he willingly continues to fly dangerous combat missions, but if he makes the necessary formal request to be relieved of such missions, the very act of making the request proves that he is sane and therefore ineligible to be relieved.
ehhh...asta seamana cu Catch 22 - povesti despre o escadrila americana in Italia ...
pozulici
"Oamenii in esenta sint buni sau rai?" se intreaba strainul, care ajunge in sat, cu un rucsac in spate in care are un caiet si 11 lingouri de aur...
Cristina ai citi si "Ora inchiderii" de Heller??
pozulici
Nu am citit nimic altceva de Heller. Mie nu mi-a placut Catch 22, ca de altfel majoritatea cartilor din colectia RAO Contemporan. Iar colectia Proza romana contemporana am inceput-o in mod lamentabil cu Visul de iarna al Isabellei de Cochinescu. Am crezut ca mor pina am terminat-o
Printre altele, asistam la:
- o furtuna pe mare + un naufragiu
- un duel in care protagonistii se afla in doua trenuri in miscare in sensuri opuse
- o expozitie de frumusete porcina
- mers pe sinele de tren, dar nu cu trenul![]()