Bebelusi de mai-iunie 2004 (19)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna mey mamici!

Maria nu ma supar mey! Da' io tot la parerea mea raman! Nu zic ca nu ai dreptate dar sper ca voi invata sa fierb numai bine ce trebuie fiert! Noua ne-a recomandat asistenta sa fierbem legumele o ora la foc mic! Acum fiecare cum stie! Mey si io am aruncat o cratita arsa! Pupici lui Alex!

Vanessa e mortal Andu! S-a si indragostit asa de repede mey? Mai da ce crai ai!!! Pupici la un baiat frumos care are lipici la fete!!!

Maria io acum vazui ca am postat sub nick-ul lui Laura!!!! A fost pe la mine si a uitat sa iasa de pe forum iar eu nu am bagat de seama!!! Da' m-ai ghicit nebunatico!!!

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Paloma, nu cred ca Nally a vrut sa zica de viermisori-viermisori, ci cred ca zicea ca l-a durut burtica, zic si eu. Eu cred ca daca avea viermisori ne-ar fi zis Nally, pana acuma, nu tinea numa' pentru ea.

Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)
http://community.webshots.com/user/magda_i
http://community.webshots.com/user/maria_alex100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Mey, Nally, mey iaca am scris amandoua odata, la mine e forumul asa de lat incat nu ma mai uit cine scrie decat cand nu ma prind... eu abia acu' vazui ca te-ai dat drept Laureta.

Vanessa: nu mai lasa copilul sa oarma cu telefonul mobil alaturi, ca nu se stie ce efecte are!!!!!!!!! Ce de-a semne de exclamare..... Acuma serios, nu degeaba s-a tot batut atata moneda pe tumori si alte cele brrr. By the way, eu l-am scapat pe al meu aseara in WC (pe bune) si a decedat saracutul!!! Si asa rau e fara el..noi nu avem nici un ceas in casa ca eu nu le suport tacanitul

Paloma, cu borcanelele cu apa asa stiu si eu ca nu se cumpara borcanele care au in capul listei apa. Da' azi chiar nu aveam ce sa fac, ca eu nu mai am lapte cat sa se sature el, ca doar de vreo luna nu mai papa doar lapte si scazu productia ca daca n-am pentru cine, nu fac... In rest si eu ii gatesc cu sfintenie in fiece zi (noroc cu Nally ca de-acuma ii fac supa pentru 2 zile si bag la frigider, sper sa nu raman fara cratite)

Mai vroiam sa zic ceva, da' uite ca am uitat ca asa mi-e de somn. Nici Alex nu vrea sa ma creada ca s-a schimbat ora si se scoala pe la 4:30-5... si uite asa
pupici si weekend placut ca pana duminica seara raman singura si nu mai apuc cred sa intru

Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)
http://community.webshots.com/user/magda_i
http://community.webshots.com/user/maria_alex100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Pd pai cand a facut kk am vazut in material viermisorii!!! Si se miscau mama!!!! I-au trecut in 2 zile!!!
Deci la un an mai vede banana de la mine fi-miu!

Maria nu am zis ca sa nu ma certati mey !!! Da' chestia asta e de vreo o luna jumate!!!
Ce sa mai zic am zbarcit-o! Si am mai facut o boacana!!! Io i-am dat lui Sebi galbenus de ou unu o data nu un sfert cum e recomandat si acum are pe fata numai bubite saracu!!! A facut alergie dupa cele spuse de dr.! Acum ii mai dau pe la 8 luni galbenus! Nu in mine ca nu am vrut!!! Da din greseli invata omu!
Pupici si !

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Buna fetele!!!

LA MULTI ANI!!!!IUSTIN. Sa cresti mare si sanatos!!!

Irinel, multumesc frumos de oferta!!!Nici nu stiu ce sa zic. Vezi daca mai ai ceaiul si nu l-ai dat. daca imi trimiti prin curier, o sa iti trimit si eu un cec cu cat te-a costat pe tine. Esti tare draguta.

hai sa va spui si eu iarasi parerea mea despre borcanele. Nu stiu cum sunt facute in romania, dar aici la ingrediente spune clar ca<<<<contin legumele sau fructele care sunt inauntru si apa. Atat. Eu am incredere. Si cum spunea si Piatra Lunii---si mama pune compot peste iarna si nu foloseste nici un conservant.

Bun venit Madalina si Ioana.

Monet, tare complicat suna articolul tau. Bine ca l-ai terminat. Felicitari.

Noi azi noapte iarasi nu am dormit. Nu mai stiu ce sa-i fac. Eu cat mai rezist asa--adica dormit 5-6 ore pe noapte si ziua nimic.?Lili, tot norocoasa esti, ca Bianca doarme 8 ore.
Cu infectia sa stiti ca stau mai bine. Beau la ceaiuri de mi se acreste.
O intrebare:;Se poate da ceai de echinacee la bebeii?

Dana, mamica de 2 baieti--Andrei si Stefan(21 Mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Nally, eu i-am dat banana si n-am vazut nimic sa miste, dar de acum o sa ma uit mai cu atentie. Bine ca i-a trecut repede lui Sebi.

DanaA, cel putin unul din borcanelele la care m-am uitat eu nu era fabricat in Romania, ci importat si tocmai pe ala ba era zahar, ba nu era si primul loc pe lista apa.

Nici Cristina mea nu pricepe ca s-a schimbat ora si se trezeste mai devreme, dar totusi nu e o ora foarte matinala, ca se trezeste pe la 7.

Vanessa, ce baiat iubaret ai, daca si Cata o fi la fel, sa te tii. Imi place cum povestesti tu de baietii tai.

Maine ma duc la control la tanti doctor cu care am nascut, ca la controlul de 6 saptamani mi-a zis sa mai vin dupa inca 3 luni. Nu prea cred ca o sa-mi zica mare lucru, dar nu strica un control.

Un week-end placut tuturor!

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297

Mergi la inceput