mesaje pt. telemaraton

mesaje pt. telemaraton | Autor: danitin

Link direct la acest mesaj

Un post local de televiziune din Timisoara realizeaza, in fiecare an, in luna decembrie o emisiune intitulata Telemaratonul Sperantei. Asta inseamna 18 ore de transmisie in direct, muzica, mese rotunde, invitati din diverse domenii, etc. Pe parcursul celor 18 ore se pot face donatii pentru copii bolnavi de distrofie musculara. In acest an am ajuns la editia 11. M/ar interesa, daca sunteti de acord, sa/mi trimiteti mesaje pt. acesti copii si parintii lor. Voi fi printre prezentatorii telemaratonului si as vrea sa citesc mesajele voatre, mentionand de la cin vin si faptul ca mi/au parvenit prin intermediul acestui site. daca sunteti de acord cu propunerea mea va voi scrie mai multe si despre boala copiilor si concret, cate ceva despre fiecare dintre ei. Repet, nu vreu donatii, astea le adunam noi si nici reclama la program / de asta nu am dat numele postului de televiziune / dar ar fi frumos daca as reusi sa le dau senzatia acelor copii ca multa lume se intereseaza de ei...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

De principiu cred ca este Ok. Ar fi preferabil un plan de actiune concret de colaborare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Telemaratonul Sperantei este un program special de televiziune destinat strangerii de fonduri materiale si banesti pentru copii bolnavi de distrofie musculara. Din banii adunati in fiecare an se cumpara medicamentele care incetinesc evolutia bolii, incurabila, dar asta copii nu o stiu, cadouri de craciun, alimente pentru cei care provin din familii sarace, scaune cu rotile, aparate de respirat si diverse alte lucruri pe care copii si le doresc, de exemplu calculatoare sau televizoare. Boala afecteaza sistemul muscular si, in timp, copii nu mai pot sa umble, apoi sa/si foloseasca mainile, apoi, cand si sistemul respirator incepe sa se blocheze, se sting. Pe tot parcursul programului noi nu spunem nimic despre faptul ca boala este incurabila si fatala pentru ca cei mai multi dintre copii nu stiu asta. In cursul telemaratonului de anul trecut am primit un mesaj de la o doamna care a plecat din Timisoara in Statele Unite dar a aflat de la cunostinte ca telemaratonul se desfasoara. Suna cam asa> @Visele dau sens vietii. Ele se hranesc din speranta. Le doresc copiilor pentru care organizati aceasta actiune sa fie inconjurati de vise frumoase pentru ca bunatatea celor din jur le poate da o speranta. Am citit mesajul si i/a impresionat pe multi dintre cei aflati acolo. M/am gandit ca as putea primi astfel de mesaje si de la cei de pe forum si sa le citesc in cursul programului. Cred ca multa lume ar fi impresionata de cuvintele frumoase prin care oameni practic necunoscuti incearca sa/i sprijine moral pe micuti/.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yaky spune:

Marius, asteptam ceva de genul asta de mult. Neaparat sa bagam si cazul lui Paul, tii tu legatura cu danitin atunci? Ca sa nu facem aici un haos, ma gandesc ca multi care vor vedea mesajul asta vor fi tentati sa trimita date despre anumite cazuri si ar fi bine cum spuneai sa o facem in "cadru organizat".
Poate ma mai da danitin relatii, donatiile vor fi facute la global sau pentru fiecare caz in parte? Paul trebuie sa stranga banii pana in decembrie/inceputul lui ianuarie si pana acum nu s-au strans prea multi.

Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina horsa spune:

Marius, mesajul trimis de Yaky este de fapt scris de mine. Am avut laptopul la o prietena si ea s-a logat cu indicativul ei, nu am observat cand am intrat pe DC ca a ramsa setat asa..abia cand a aparut mesajul am vazut.
Deci revin cu Paul...Danitin a postat ceva si la "ajutati un baietel sa mearga iar", eu zic sa incercam, poate obtinem ceva si pentru Paul chiar daca nu e din Timisoara.

Inca ceva....se fac sigur telemaratoane si de catre televiziunile de aici..nu stie nimeni nimic despre acestea?
Mamicaluiteo nu ai cum sa afli?

Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmag spune:

Am preluat, partial dintr-un ziar local aceste informatii pe care le supun atentiei dvs.,in special membrelor care sint in strainatate si poate reusesc sa ia contact cu vreo organizatie caritabila care se ocupa de acest gen de maladie.
Se poate studia articolul integral pe http://site.neogen.ro/ajutor.
"Sebastian are doar 2 ani si 6 luni si sufera de distrofie musculara progresiva Duchenne. Viata lui poate fi salvata daca i se va face un transplant de mioblasti la o clinica din Ucraina. Interventia costa insa ,33.000 euro.
Pentru familia Adam din Codaesti-Vaslui suma este imensa.Ionel Adam, tatal lui Sebastian, are 28 de ani si este tamplar de meserie. Sotia
asteapta al doilea copil in ianuarie. Tatal, un unchi si bunicul lui Sebi au `nceput sa faca
demersuri , in speranta
ca vor putea pleca legal la munca in strainatate. Oamenii care au putut au inceput deja sa doneze bani in contul deschis pe numele sotiei. Prof. Alexander Smikodub de la clinica
EmCell din Ucraina si a primit toate datele despre procedurile care se potface in legatura cu transplantul. Mai sunt necesari doar banii pentru interventie. Traiesc cu nadejdea in Dumnezeu ca vom reusi sa-lsalvam, ma gandesc in fiecare zi ca este o incercare de la Dumnezeu sa vada cum e inima omului...\", plange tatal lui Sebastian.
Donand orice suma de bani in contul BCR
deschis pe numele mamei lui Sebastian,puteti salva viata unui copil, cont BCR - Adam Ramona-Elena
NR.CONT. CURENT: 2511.2-53102.2/EUR
COD IBAN: RO05RNCB3200000531020002
NR. CONT CURENT: 2511.2-53102.1/ROL
COD IBAN: RO32RNCB3200000531020001

dulcetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmag spune:

Am gasit subiectul de mai sus postat de Dulcetica, si mi-am permis sa-l transcriu si aici. Sper sa nu se supere nimeni.
Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Danitin, daca poti face ceva pentru Sebastian Adam ar fi minunat.Sint tare neajutorati ,pentru ca sint dintr-o zona extrem de saraca si in plus si din mediul rural.Nu vreau sa le dau sperante desarte, dar o sa le comunic despre intentia ta de a prelua apelul lor disperat in cadrul telemaratonului.
Pe site mentionat este si fotografia micutului,eventual o sa incerc daca consideri ca este necesar sa facem o mica filmare, sa puteti da pe post.Mi-ar fi de mare ajutor daca ai putea da niste sugestii in acest sens.
Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Mii de scuze, dar sunt prinsa cu duoa locuri de munca si bebe meu si fac adevarate kjunglerii ca sa fac fata la toate, plus pregatirile de telemaraton. Pana reusesc sa am un minutel liber ca sa reiau mai pe larg subiectul va trimit selectiuni din comunicatul de presa si modul in care pot fi contactati organizatorii. Eu nu sunt implicata in distribuirea fondurilor ci doar in organizarea programului artistic. Asadar, Fundatia Laurentiu Ciucur, Inspectoratul Scolar Judetean Timis, Fundatia Judeteana pentru Tineret Timis si Tele......organizeaza Telemaratonul Sperantei, editia a XI-a, sambata, 11 decembrie, intre orele 10 Ð24, la Casa Tineretului Timisoara. Scopul declarat al actiunii este strangerea de fonduri materiale si banesti in sprijinul copiilor si tinerilor cu handicap ce sufera de boli musculare si neuromusculare progresive. Programul va fi transmis in direct de Televiziunea ......Timisoara. "Firmele care doresc sa devina sponsori ai telemaratonului vor beneficia de spoturi publicitare ce vor fi difuzate pe parcursul manifestarii. Organizatorii pot fi contactati la tel: 0256.483144 sau 0744.639.650. In loc de numele televiziunii am pus .... ca sa nu fac reclama unui post local, nu stiu daca este voie pe site.

Mergi la inceput