mamici de noiembrie-decembrie 2004 (80)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dama spune:

quote:
Originally posted by fulguletz
iaca sunt in uichend prelungit cu sotzu (in Germania e si maine liber )...

...si aici e liber si maine asa ca iar pe calculator cu al meu sot.

38 saptamani
pozitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

quote:
Originally posted by Ela2001
Camys2000 nu cumva ai nascut la Maternitatea Bucur? Ti-am vazut pozele si imi pari cunoscuta. Am impresia ca te-am vazut saptamina trecuta la etajul 3 al maternitatii la "nou nascuti". Eu am plecat luni pe 25 din spital.

Ela imi permit eu sa-ti raspund. Nu cred ca aveai cum sa o vezi pe Camy acolo pt ca ea a nascut in Valcea.

E o papusica tare frumoasa Diana a ta. Si se vede ca si taéticul e tare mandru de ea. Sa va bucurati mereu de ea, sa fie sanatoasa si cuminte.

38 saptamani
pozitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Roserbito, sa-ti traiasca baietelul: bine ca nu au fost probleme, ca este sanatos, cuminte si mincacios...Cred ca Bianca e in al noualea cer...si vrea sa-l ia din patut sa se joace cu el....Imi amintesc cum eram eu cind a nascut mama fratii mai mici
Anne Mary, ai dreptate in legatura cu greutatea estimata...ma bucur ca nu-s singura care bag in mine ca...vacauta ca sa zic asa mai pe romaneste... Maninc si fara sa-mi fie foame, de plictiseala...nu stiu de ce.
Dama, mie ecografia mi-o face chiar dr. ginecolog, iubita, deci tot ea o si interpreteaza...
Miche, fii cumintica, mai tine-l un pic pe Darius...o sa vada el ca e mai bine pt el asa

Simona, 39 sapt.
DPN - 6 Nov., Dr Octavia Ciurel - Cantacuzino

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

quote:
Originally posted by dama
Ela imi permit eu sa-ti raspund. Nu cred ca aveai cum sa o vezi pe Camy acolo pt ca ea a nascut in Valcea.

E o papusica tare frumoasa Diana a ta. Si se vede ca si taéticul e tare mandru de ea. Sa va bucurati mereu de ea, sa fie sanatoasa si cuminte.

38 saptamani
pozitze

Dama multumesc pt. urari.

Ela2001 - bebitzei Diana Andreea

http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

si continuarea www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35026" target="_blank">aici

anne-marry 33 sapt cu teodor alexandru DPN 21 Dec.
pozele mele
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Ela, ce frumusica e fetitza ta...si toti sunteti fericiti ...m-au emotionat pozele tale...

cu David, 34 sapt., DPN 7 dec.
poze

Mergi la inceput