Cei din zodia Gemenii, uniti-va! (02)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pnt_loredana spune:

Da, da, vorba ta, unde mai gasesc eu pe cineva care sa ma mai suporte, ca deja i-am exasperat pe toti cu indoielile mele.Cand vine vorba de mers la cumparaturi, toti cei dragi mie imi spun sa nu ma mai bazez pe ei.Si atunci dragele mele, cum sa mai devin eu experta in rafinament si bun gust in ale modei?

lory

http://community.webshots.com/user/pnt_loredana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

quote:
Originally posted by ela2004
Stiti sotul meu e taur si se spune ca zodiile care se urmeaza una pe cealalata nu sunt compatibile....Eu pana acum pot sa zic ca ma inteleg foarte bine cu sotul meu, dar tare mi-ar place sa mai aud si alte impresii..Mai cunoaste cineva relatia asta de gemeni-taur?

Tot cu un taur ma "lupt"...Trebuie imblanzit din cand in cand dar in rest totul este OK!
Peste tot scrie ca nu ne potrivim dar eu cred si ca ascendentul are ceva de spus si cum eu am ascendent Capricorn iar el Fecioara (ambele semne de pamant) face ca lucrurile sa mearga in general bine.

Liliana& Andra-Maria

http://community.webshots.com/user/liliac1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Cand vine vorba de cumparaturi cel mai bun aliat este frate-miu. Este suficient de critic pentru mine in ceea ce privesc tzoalele pt. femei, este de un bun gust cum rar intalnesti la un barbat. Asa ca il car peste tot. Este mai mic decat mine cu 5 ani si eu l-am dresat asa ca stie intotdeauna ce imi place.
Ciudat ca suporta inca toate fitzele mele...
Sa vedem ce-o sa ma fac cand s-o insura!!!

Cat despre hotarare la Gemeni...sambata am batut orasul de la 9 la 16 sa-mi iau o amarata de giaca de iarna...cu frate-miu bineintzeles...
Eu m-as fi enervat sa fi fost in locul lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibos spune:

Buna fetelor....cele casatorite cu TAUR si eu ma numar printre ele...sunt casatorita cu un taur...este o relatie interesanta...in general ne intelegem bine si exista avantajul ca taurul tempereaza mult gemenii si ii face sa fie mai rabdatori si sa stea mai mult pe acasa ....banuiesc ca toate stiti ca gemenii nu au stare locului...cel mai interesant aspect al relatiei gemeni-taur este ca taurii se implica foarte mult in ceea ce fac in viata in general..acest lucru eu cred ca ii influenteaza in bine pe gemeni...
Apropo de haine eu am mari probleme tot asa ma plimb cateva ore cumpar un lucru extravagant pe care il consider special ma duc acasa si imi dau seama ca mai bine luam ceva simplu si finut....dar asta e asa suntem noi, avem si multe parti bune pentru care suntem foarte invidiate....
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

bibos bine ai venit, vrei si tu pe lista, daca da spune in ce data eshti nascuta..
O zi buna si sanatate la toata lumea
PS: Eu nu am nimic de zis ca sunt bolnava si nu ma duce neuronu

Gabbriela & Julian
www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibos spune:

Gabbriela mersi oricum dar sunt deja pe lista...am mai scris aici....pupici

Mergi la inceput

dupa cum am zis nu ma duce neuronu de intocsicat cu virushi si medicamente ce este ... sorry bibos

Gabbriela & Julian

Mergi la inceput

gemeni nu mai zicetzi nimic? Ce planuri avetzi de Craciu.. ce cadouri va adus Mos N. ? Ce vretzi de la Mos. Craciu?
Eu o sa stau acas de craciun si de anu nou, cadou d ela mos N. nu am primitnimic ca nu il sarbatorim deloc, si sper ca mos C imi va aduce ceva ..
Sanatate si numai bine

Gabbriela & Julian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Noi plecam la Tusnad de Craciun si la Botosani de REvelion...
Mos Niculae a adus dulciuri si io ce m-am milostivit si mi-am luat o bluzita!!!!
Sper ca de Craciun sa incapa mai multe sub brad...
Acum ma pregatesc pentru serbarea de la gradinita!!!

Sinzi si David
Noi toti - poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanja spune:

Buna fetelor,
Zilele astea am citit pe un site in horoscopul de acolo ca Gemenii sunt o fire nestatornica si ca nu sunt facuti pentru o singura casatorie!Oare asa sa fie? Voi ce ziceti?
Va pup.

Mergi la inceput