Despre astrologie
Raspunsuri - Pagina 2
lulu75 spune:
Daca sunteti interesati va trimit pe PM adresa de mail a unei persoane pasionate de astrologie. Mie ce mi-a spus s-a adeverit. Doar ca nu prea tin minte datele, dar daca le scriu le verific.
Luminita
http://photos.yahoo.com/lumylorv
ciuboda spune:
Ma bucur ca subiectul propus de mine v-a starnit interesul!
Sunt de acord cu voi atunci cand spuneti ca putem purta o discutie normala despre astrologie fara a ne certa sau a divaga spre alte teme cum ar fi religia.
Nu mi-am propus prin acest subiect sa critic sau sa denigrez ceva anume ci doar sa discutam despre astrologie.
Astrologia este o stiinta veche de mii de ani si asa cum nu a disparut pana acum nici nu va disparea. Si intotdeauna vor exista voci care o vor condamna si voci care o vor sustine.
Trebuie sa fim toleranti si sa acceptam ideile celorlalti chiar daca ele nu ne convin.
In Romania astrologia are o istorie veche. Daca doriti sa aflati mai multe despre acest subiect va recomand urmatoarele linkuri:
www.astroforum.ro Forum de astrologie. Un loc unde puteti discuta despre astrologie si alte stiinte conexe.
www.aar.org.ro Asociatia Astrologilor din Romania
ciuboda spune:
quote:
Originally posted by xenocid
Soarele e planeta Ha?
Daca da de care? telurica sau giganta?
Ete si luna "planeta"
Pamantul vad ca nu e pe lista. De ce?
Alin
*Ex astris, Scientia*
Dpdv astrologic Soarele este considerat o planeta. Dpdv astronomic stim cum sta treba.
Pamantul nu se vede pe lista pentru ca toate raportarile privind modul de aranjare a planetelor este facut avand ca punct de referinta pamantul.
Dupa nickname imi dau seama ca ai citit saga lui Ender. Nu mai fi asa neincrezator in ceea ce nu cunosti pentru ca si tu s-ar putea sa distrugi la un moment dat o civilizatie asemeni lui Ender!
xenocid spune:
Draga ciuboda nu stiu cum ai tras tu concluzie ca acest subiect ne-a starnit.
Interesul.
Uite mie mi-a starnit zambete.
In special partea cu "Astrologia este o stiinta ". Recunosc ca astrologia este singura superstitie care aspira la statutul de stiinta si cum important e sa participi nu sa castigi ii dorim mult succes.
Te rugam ...cred...ca vineri....sa ne explici si noua de ce exista 10 planete printre care Soarele si Luna.
Si de asemnea de ce Pamantul nu e planeta.
Apoi 'om mai discuta si despre altele.
De asemenea as fi deosebit de incantat daca cici ne-ar descrie ceva mai amanuntit "condesatorii cosmici" de care vorbea.
Asteptand
Alin
*Ex astris, Scientia*
xenocid spune:
Oki ramanem la astrologie.
Dat fiind ca Ganymede unul din satelitii lui Jupiter este mai mare decat Mercur si aceeasi onoare ii revine si lui Titan - unul din satelitii lui Saturn cum de nu sint si cei 2 "d.p.d.v astrologic" planete si de ce nu apar in astrogramele dumneavoastra.
De asemenea Pluto este planeta sau personaj de desen animat?
Chiar nu glumesc aici. Deoarece Pluto se afla intr-o rezonanta 3:2 cu Neptun este astazi acceptat faptul ca Pluto este de fapt unul din asteroizii Transneptunieni capturati de Neptun.
Daca insa il includeti in astrograme v-as solicita de asemenea sa faceti acelasi lucru cu cei 300.000 de asteroizi cunoscuti.
Si mai vorbim...
Cu stima,
Alin
*Ex astris, Scientia*
ana maria spune:
Eu am ceva de spus despre predictiile de la tv. Cred ca unele ar trebui interzise. Am fost revoltata acum 6 luni cand o persoana binevoitoare din jurul meu imi tot spunea ca imi va merge foarte rau pentru ca asa a zis Urania. Din pacate nu am putut din motive de "respect" sa ii spun sa nu immi mai comunice aceste prostii. In schimb am fost curioasa si am urmarit si eu o emisiune mai sus pomenita. E cam lunga si am ascultat o alta zodie. Femeia aceasta avea un ton atotstiutor iuar predictiile ei erau chiar sentinte. Imi amintesc ca la o nzodie spunea asa "Divortati, a venit momentul mujlt asteptaqt sa va despartiti de partenerul de viata...". Dar nimnic nu era sub semnul intrebarii, ci totul era adevarul absolut.
Dupa parerea mea sunt foarte multi oameni slabi care pot fi influentati de aceste informatii. Ca sa nu mai vorbim de discernamant...
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!