Mamici de ianuarie-februarie 2005 (52)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_gabriela9 spune:

Mey, ce ma fac eu cu raceala asta care nu ma mai lasa deloc? Incep sa intru in panica, ca as putea sa-i fac rau BB-linei.
In privinta sutienelor, nu mai suport sa le port, indiferent cit de comode ar fi,iar cu lasatul sinilor, din ce am auzit de pe la alte mamici, oricum s-ar lasa. Chiar vorbeam mai deunazi cu o prietena care are un copilas de doi ani, despre operatiile de sini de dupa nastere. Cumnatul ei are o clinica de chirurgie estetica si se pare ca asta ar fi o solutie intr-adevar "vizibila", mai ales daca te apropii de 35 ani.
Of, of, ma intorc la nenorocita asta de raceala...
Alina si BB-lina 30s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Candy, eu il stiu pe Stretean. Esti din Sibiu?

Crinuta si bb din burtica 31+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Alina, si eu m-am chinuit cu o raceala pacatoasa, mie mi-a recomandat Tantum verde pastile, scrie clar pe prospect ca se poate lua in sarcina, e eficient si costa in jur de 80.000 10 pastile de supt, cam la Halls-ul. Mi-a mai prescris un sirop de tuse Tusimun, oribil la gust, un fel de tinctura de plante, pe care sincer nu l-am luat, si ca antibiotic, Ospen (Ospamox), si asta e sigur in sarcina.
Tantum verde poti lua fara reteta, ca rau nu-ti poate face, pentru antibiotic vezi ce zice doctorul tau.
Pe langa asta, stai la caldura, bea ceaiuri calde de lamaie cu miere, comprese cu sare pe piept, Wick Vapo-rub unguent pe gat si piept si regim hiperproteic, in special piept de pui.
Sanatate maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Da, Crinuta, sunt din Sibiu, am scris in mesajele anterioare. Mai, mai, ce mica-i lumea, totusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Buna bombonici,
Eu va scriu mai rar, in schimb va citesc cu mult interes. Va doresc o saptamana cat mai buna si mai linistita!
Aveti mare grija sa nu raciti! si mai ales la persoanele din jurul vostru!

Fetelor, dupa sperietura pe care am tras-o la cutremur este posibil sa-l afecteze pe bebe? Doua zile m-a tinut durerea in capul pieptului! Tot in acest timp bebe a miscat mai fara vlaga, mai lenevos! Ce-i drept acum este un mare bumbacios! Ma bucura ca si-a revenit, dar in mintea mea sta raspunsul la aceasta ?
Tot de atunci am devenit mai sensibila si ma sperii f. f. repede. Abia astept sa ma vad cu parintele meu duhovnic sa-mi citeasca cate ceva despre frica, sperietura.

Astept vesti de la voi! Va pupicesc dulce!

Kris & bebe 27s si 3z
D.na Dr. Militaru-Filantropia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Kris, si eu mi-am spus aceeasi intrebare ca si tine. De asemenea am ajuns sa ma sperii foarte usor, din orice, insa incerc sa ma controlez pentru a nu-l afecta pe Rayan.
Nu stiu in ce masura simt ei cand ne speriem noi, dar nu cred sa ii afecteze prea tare. Sunt totusi protejati acolo in burtica, nu?

Da Candy, e tare mica lumea :)

Crinuta si bb din burtica 31+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

da, kris, si eu ca si crinuta zic ca ei sint totusi protejati acolo mai mult decit ne inchipuim noi probabil... dar totusi e bine ca mergi la duhovnic (si eu astept postul ca vreau sa merg in post) si sa-l rogi sa-ti citeasca ceva!
si eu cit stau in casa (la et. 7 ) ma mai opresc cind mi se pare ceva si ma gindesc se clatina?? aha, nu se clatina... ce naiba, acum mi-a ramas in creier... si ma gindesc ca timpul le rezolva pe toate... acum si zgometele mai mari asa ca un vuiet sau trosnet mi se pare ca parca iar incepe... Doamne fereste! dar incerc sa ma controlez si sa spun rugaciunea de seara mereu sa ne apere Dumnezeu! si am incredere in ELl!

m-a impresionat sotul meu in seara aceea cind eu m-am trezit din somn si am zis aoleu, Doamne ai grija!... probabil ca aveam un glas mai naspa nu stiu... insa el a spus nu, Dana, stai linistita! Dana, nu e nimic!... cu o asa voce protectoare, care m-a linistit destul de mult!... ce as fi facut daca n-ar fi fost cu mine acasa nici nu vreau sa-mi imaginez... am si zis atunci imediat, DOamne, ce bine ca esti cu noi!...

Sanatate multa si hai sa ne straduim sa dam uitarii cit mai repede!

Eu si bibisor sapt. 26
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Mai, mai, mai....am lipsit si eu o zi si gata m-ati facut puturoasa!!!
Am fost la Turnu-Severin de dimineata( 6,00) pana seara (21,00), iar saptamanile astea 3 care urmeaza o sa fiu la Valcea(detasata) fara internet!
Abia duminica o sa pot sa intru sa mai vad ce mai faceti.

Asta e....
Cocutaam luat patutul...e super. In rest n-am mai luat nimic, ca daca "joc" in deplasare, n-am avut timp de cumparaturi.
Crinutavezi ca 3 saptamani NU SUNT ACASA!!!!!! Deci nu te mai supara ca nu raspund la messenger!

Hai va pup pe toate, aveti grija de voi, si tineti-mi pumnii sa trec si peste aste a 3 saptamani cu brio, pentru ca imi e cam teama.

(29 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Salutari tuturor!
Cornelia te asteptam din nou in mijlocul nostru, ai grija de voi sa nu va imbolnaviti. Legat de alaptat eu v-as sfatui sa nu va cumparati deja pompa. Este posibil sa nici nu aveti nevoie de ea. Daca va dor sinii in primele zile , purtati sutien de alaptat si va puteti pune niste iaurt rece din frigider pe ei. Sutienul de alaptat este foarte practic si bun si e bine sa-l purtati peste zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Corneliiiiaaaaaaaa nu pleca !!!! ....3 saptamani nu mai aud nimic despre tine??? PAI AM SA SI NASC DE DORUL TAU!!!!!! Si-apoi ziceai ca apari si prin Bucuresti.... Cand????
' Neata fetelor !!!!

Coca 28 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput