Semne de sarcina
Raspunsuri - Pagina 2
Danelutza spune:
Fetele, nu stiu ce vesti are Lulu, dar eu ma programez la doftor ca deja am majoritatea simptomelor de viitoare mamica. Ce-i mai rau ca nu suport foarte multe mirosuri, de gretzuri nici nu mai vorbesc, doar ca nu le duc pina la capat.
Miine dau telefon la domnul doftor si apoi va povestesc.
Pupici la toate, mamici cu pitici si la viitoare mamici.
Daniela 
flori76 spune:
Fetele,eu nu-s decat in ziua 27,dar de vreo 3 zile(parca) am niste dureri de ovare tare curioase...Pe mine ma doare burtica in fiecare luna la menstruatie,dar acum,pe langa faptul ca-i mult mai devreme,sunt si niste dureri ciudate(nu ca in lunile trecute,parca simt ca niste arsuri pe ovare,alteori ma doare toata burtica...).
Nu stiu ce sa cred...Eu,de obicei,am ciclu neregulat,dar luna asta am luat utrogetan,deci cred ca mi-l va regla cat de cat,asa ca mai trebuie sa stau cateva zile pana sa fac un test...
Vi s-a intamplat sa aveti astfel de dureri?Si daca da,stiti cauza??
Multumesc anticipat,
Flori
thea_m spune:
Flori am si eu dureri asemanatoare desi sunt abia in ziua 21. In mod obisnuit rusii ma viziteaza la 32 zile atunci cand am ovulatie pe ovarul stang, cum ar fi acum. Eu probabil ca am un chist pe ovarul stang, in urma stimularii. Poate ca la tine aceste dureri sunt in urma actiunii utrogestanului. Nu-ti face probleme. Sa speram ca se lasa cu ochisori.
Teodora
lulu75 spune:
Dragele mele,
imi pare rau ca nu am ce raspuns sa va dau, dar nu am putut sa-mi cumpar testul pt ca nu am bani. Nu mai sunt impreuna cu sotul meu, nu mai am job si nu am bani. Mai astept sa vad daca imi vine ciclul. Chiar si in situatia asta imi doresc din tot sufletul sa am un
. Azi mi-a venit sa vomit si am ametit. Imi este foarte teama sa ma gandesc la un bebe pt ca mi-e teama sa nu fiu dezamagita daca nu e adevarat. Mi s-a mai intamplat sa ma bucur degeaba, iar dezamagirea a fost imensa.
Lipsa banilor m-a facut sa va intreb care sunt simptomele cand ai un pui in burtica.
Cum aflu ceva va spun.
Va pupicesc pe toate!
Luminita
http://photos.yahoo.com/lumylorv
asteryaro spune:
Draga Lulu75,
Dea Domnul ca dorinta sa-ti fie indeplinita! Nu dispera, daca minunea se intampla, Dumnezeu va avea grija de tine, de asta sa nu te indoiesti niciodata. Nu am cuvinte, dar sa stii ca noi suntem aici, cu o vorba buna macar.
si ai grija de tine. Tine-ne la curent, orice-ar fi.
Astery
GeorgianaI spune:
Lulu75,
, ai grija de tine si Doamne, Domane te va ajuta in mod sigur. Iti doresc din tot sufeltul numai bine.
Pupici.
sheherezada spune:
Lulu75 e sau nu e bebelas?

pentru curajul tau.Sa dea dumnezeu sa ti se implineasca visele.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
Vichy spune:
Draga Lulu75,
ai grija de tine, Dumnezeu te va ajuta sa treci peste toate necazurile, stai linistita toate se vor rezolva
eu iti urez mult succes si asteptam o veste buna
numai bine iti doresc