In ultima vreme ma framanta ceva. Creste fetita mamei...
Observ ca Andradei, fiica mea de 8 ani si jumatate,incep sa i se formeze glandele mamare, sa i se umfle mameleoanele. Din cite stiu eu, la fetite este primul semn de pubertate. Asa repede?
Comparind cu alte fetite de varsta ei, pot sa spun ca este putin mai dezvoltata. In clasa este a treia la inaltime , are 137 cm si 30 kg.
Dragi mamici de fetite (chiar si de baieti) cum si cind ati observat primele semne de pubertate?
Mirela
Mirela,asa cum spui tu,in jurul acestei varste apar primele semne ale puberatii.
Fiica mea a dat semne tot in jurul varstei de 8-9 ani.Acum are 13 ani,e mare,i-a venit prima menstruatie la 12 ani si jumatate,e destul de dezvoltata si psihic si fizic.
Miruna mereu a fost bine dezvoltata(nu grasa,mereu a fost slaba,insa are o constitutie .....are oasele foarte grele).
Acum la 13 ani are 1.70 m si 54 de kilograme.
multa sanatate si fericire.
maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)
La noi nu se vad inca semnele... Diana are tot 8 ani si jumatate, 130 cm si 26 kg, insa la ea in clasa sunt fetite destul de dezvoltate, cu sanii deja inmuguriti si cu pilozitate in anumite "locuri". Multe dintre ele au deja 9 ani si peste.
http://community.webshots.com/user/freediaro