Ionut e intre ingeri
Raspunsuri - Pagina 5
icradulescu spune:
daca lacrimile mele ar putea ajuta...............dar din pacate "uni pre devreme..........."deci"Viata este o curva si trebuie sa traim cu ea"multa lumina Ionut!
Maana spune:
Va multumim tuturor ca sunteti alaturi de noi si de Ionut...Pentru noi, el este viu si sfant...
Despre el si daca vreti sa cititi o poezie frumoasa despre mama si durere si iubire-scrisa de Ionut- puteti citi cateva articole aparute in Monitorul de Vaslui in saptamana 18-25 septembrie 2004...
Ionut a fost inmormantat la Valeni de Husi, acolo unde si-a dorit, aproape de bunici... La Vaslui era mult zgomot si multa poluare....
Ultimul desen pe care l-a realizat in lungile zile de izolare din camera sterila a fost casa si curtea bunicilor...
mmag spune:
Viata este o minune, este un dar nepretuit si Dumnezeu nu ne-a dat-o ca sa ne-o ia, ci ca sa traim vesnic fericiti. Acesta era planul Lui, insa pacatul distruge ce este mai bun si mai frumos, facand victime, peste generatii, chiar in randul celor nevinovati.
Dar ISUS A PLATIT PRETUL!
Familie indurerata, fiti tari si nu va ganditi ca Dumnezeu v-a parasit. El este cu voi si plinsul vostru Il doare, dar planurile Lui sunt atat de diferite de planurile noaste... cat este de departe cerul de pamant.
"Dumnezeu este adapostul si sprijinul nostru, un ajutor care nu lipseste niciodata in nevoi" (Psalmul 46,1)
oana cretu spune:
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Nu-mi vine sa cred, cand am vazut titlul subiectului, mi-am zis ca nu poate fi vorba de Ionut al nostru, dar cand ti-am vazut numele langa subiect, mi-a cazut cerul in cap. Atat am sperat ca va fi bine, doar si pentru motivul ca a fost greu pentru voi sa ajungeti cu el in Italia, pentru ajutorul disperat care il cereati si la care nu va intindea multa lume mana...Sper ca familia sa isi revina repede!
oana si bebitza din burtica
(31s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
Maana spune:
Of, Doamne!... Nu cred sa putem uita si sa acceptam fara zdrobitoare durere ca Ionut nu mai e printre noi, plin de viata si vise...
Dragul de el ... a fost iubit si de oamenii straini pe care i-a intalnit in Italia si apreciat pentru inteligenta si bunul sau simt...toti din Spital l-au iubit si l-au plans pe dragul nostru...era plin de umor si facea glume si fredona cantece ale lui Adriano Celentano impreuna cu asistentii medicali...era foarte atasat de tara si de orasul lui si abia astepta sa se intoarca in tara... si visa sa aiba bani sa-si cumpere o Dacie Logan de care vazuse pe Internet... N-a mai apucat dragul de el...
Doamne, odihneste-l in pace.
Mesaj de la mama:"Ionut, vine mama langa tine!...Acusi..."
motanik spune:
Nu stiu cum mai rezist citind acest subiect...plang eu care nu l-am cunsocut si nu am avut nici o legatura...ce sa mai zic de familie si prieteni?
Da-le Doamne putere sa mearga mai departe...

Sincere condoleante!
Andra
http://community.webshots.com/album/170190778fEpvgj
Sabina spune:
Dragii mei, sa va dea voua Dumnezeu putere sa treceti cu bine peste aceasta incercare, pentru ca Ionut canta de mult cu ingerii...

Sabina si
Sofia Galagia
floarea_soarelui spune:
Dumnezeu este lumina si iubire...iubire si lumina...Ionut este cu El:)..Cuvintele n-au sens si suna spart in astfel de momente...imi intind bratele si cuprind in ele durerea unor parinti...durerea unei matusi...durerea unor locuri ramase numai cu amintirea pasilor lui Ionut..dar dincolo de durere este iubirea si viata...si lumina:). Dumnezeu sa-l odihneasca pe Ionut.
Dana
floarea soarelui