mamici de noiembrie decembrie 2004 (79)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

ADRIANA ma simt ca naiba,ma dor sanii si nu mai am rabdare cand vad ca in jurul meu toata lumea naste

octy 40 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor, vad ca aveti activitate intensa pe-aici...mai ales noaptea.
bits-ulica, daca ai avut rabdare pana acum...mai ai putzina si in curand o sa-l tii pe Kenzo in brate.sunt sigura ca nu mai este mult. te pup si sa ne dai de veste daca e ceva.
roserb, il ai deja pe mihnea langa tine?...abia asteptam sa ne zici cuma fost.
eu ieri am fost dupa covoare in dormitoare, am reusit in sfarsit sa termin cu aranjatul casei, ce-i drept nu e meritul meu ci al mamei mele...eu am fost doar cu "indicatiile"
azi vreu sa pregatim cate ceva mai special de mancarica si maine sa incepem deja sa primim musafirii ca pana acum i-am tot amanat hi hi ca nu era casa gata.
va pup si va urez un sfarsit de saptamana linistit.

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

mey...in loc de "mamici de nov.dec" ar trebui sa ne numim "club de noapte!"...dupa cum vaz , ziua se trandaveste si noaptea e o energie si un suspans pe aici...cu sau fara luna plina..

Damutza, vazui pozele tale roaze... tare bine te prinde culoarea roz..

Bitsule, da n-am inteles daca ai fost inca la control...si daca da, ce ti-a zis medicul?

Simona, da io tot nu pot sa cred ca nu exista un locsor in spitalul ala unde poti sa nasti...Dar de ce nu te poate trimite in alt spital?

cu David, 34 sapt., DPN 7 dec.
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Bits, daca vrei sa nasti , ia o 1 lingurita de ulei de ricin. Bits pentru sini io zic sa incerci sa te mulgi.

Fulgulet, club de noapte dar io ce ma fac ca acasa nu am net inca

Ce o fi cu Roserb?

Bobita, 31 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

FULGULET am uitat de diferenta fusului orar intre GERMANIA si JAPONIA,la mine maine e sambata iar cand am vb cu tine maine era vineri la tine,sorry.inca nu am fost,maine merg

BOBITA as bea o sticla de ulei de ricin dar nu am de unde sa-l procur aici.mi-am pus pe sani comprese reci sper sa mai opresc productia caci nu stiu sa ma mulg,nu am idee cum se face.

octy 40 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by Bobita
Fulgulet, club de noapte dar io ce ma fac ca acasa nu am net inca

lasa ca o sa-ti pui si tu...
da io cred ca se cam va duce de rapa clubul cand vor veni bebeii , ca nu vom mai avea timp si vom fi obosite...vom vedea..

cu David, 34 sapt., DPN 7 dec.
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Bits felicitari ptr. aceste 40 sapt. de asteptare; cred ca nu mai ai rabdare, nu
Eu am fost azi la medic, l-am vazut pe junior(a); este tot cu capul in jos si cu picioarele in coastele mele, are in jur de 2500g si lungime intre 40-45cm(aceste valori fiind cu aproximatie); mi-a zis ca am lipsa de fier si mia dat niste med., dar pe care parca nu-mi vine deloc sa le inghit; oricum ma mai gandesc; acum m-a chemat la o sapt. la control.

roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Fetele, eu i-am scris niste mesaje cu ganduri frumoase si incurajari din parte tuturor Roserbitzei...din pacte mobilul meu e busit...asa ca i-am scris de pe net, de pe myx, sper sa le fi primit...
Adriana,pai, ieri a fost mai rau cu greturile ca in rest mananc bine, nu am probleme, dar m-am dat eu peste cap cu ceva...cred ca de la peste..am mancat cu pofta si mi s-a aplecat...de bleaga ce sunt!!!Fetele, Paul al meu...capos, nu vrea sa se intoarca!!!!!Tot cu capul in sus e!!!off
Ma duc sa ma apuc de facut mancare..dar mai vin sa vad ce scrieti...nu scapati!!!!
Bits, abia astept sa-l vad pe Kenzo...sincer...mie imi plac foarte mult copilasii asiatici, si sper ca si al tau sa aiba ochisorii lui taica-su, sa vezi ce-o sa-l mai iubesti; eu ma gandesc ca daca seamana cu taticul mult, or sa il iubeasca si bunicii lui (din parte tatalui) mult, ca or sa le aminteasca de sotul tau cand era mic!!!!

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moss spune:

dragelor,

onitza, fac bine, eu nasc abia luni pe 01 nov, dar este certitudine ca voi naste atunci pentru ca va fi cezariana.

felis si eliza, l-am intrebat aseara pe dr. despre diferenta dintre epidurala ( peridurala ) si rahie. Raspunsul a fost ca epidurala se face numai in cazul nasterilor naturale. Este un tip de anestezie care se dozeaza incetul cu incetul si nu este eficienta pentru cezariana. Pentru nasterea prin cezariana se recomanda anestezia generala si in special rahianestezia intrucat este foarte bine tolerata de organism, se face foarte usor, nu prezinta riscuri nici pentru mama si nici pentru copil.

Duminica trebuie sa fac 2 injectii ( una la 08.00 si una la 20.00 ) cu Celeston. Aceste injectii se fac cu cel mult 2 zile inainte de cezariana pentru a elimna eventualle riscuri de insuficinta respiratorie la beblusi.

In rest, sunt teribil de emotionata si, desi, imi este teama, asteptam cu nerabdare marea intalnire..

Felis, ma intrebai ca de ce mai repede ? pentru ca asa a considerat dr. meu ca trebuie. Initial imi propusese ziua de marti insa, a ramas sa facem operatia luni.

nu stiu exact la ce ora voi intra in operatie ( asta o sa vedem luni ) insa, dr. meu era foarte linistit ceea ce mi-a inspirat si mai multa incredere.
Fetelor, dr. astia fac cezariene cu o asa mare usurinta de parca am spala noi rufe.

Nu se mai vb. despre cezariene ca despre o operatie extrem de complicata si riguroasa.

Felis, sa stii ca si in al 9-lea ceas ( adica aseara ) dr. a incercat sa ma convinga sa nasc natural cu epidurala....dar nu m-am razgandit.

Gata, daca pot mai intru diseara...
merg sa-i calc lucrusoarele bebelinei si apoi plec la Municipal la prietena mea Simona, care, apropo, a nascut natural cu epidurala cu Dr. Corina Grigoroiu !

A fost bine, dar in cazul ei a durat foarte mult travaliul si mi-a marturisit la telefon ca daca ar fi sa mai nasca odata ar alege altcefva. Sunt convinsa , insa, ca peste o luna a uitat cum este..

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

roxi, ia te rog medicamentele, cu anemia nu te joci, mai ales ca esti la al 2-lea copil si nu mai ai "resursele" de vitamine de la primul... altfel o poti pati rau de tot... inclusiv lesinuri, ceea ce cred ca e ultimul lucru pe care-l vrei!

si eu iau tardyferon, chiar eu i l-am cerut dr-ului!
vitaminele sunt recomandate in sarcina!

onitza, baieteii seamana cu maicile, asa ca kenzo s-ar putea sa aiba ochii lui bitzone...

Mergi la inceput