mamici de noiembrie decembrie 2004 (79)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vivian spune:

buna fetele,
am citit si io ce traieste fiecare din voi si la un moment dat am vazut ca burta incodata, tare inseamna ceż?
contractii sau e ceva rauż?
la mine de ..cca 3-4 zile se cam misca activ bebe, ba ma impinge mult , ba se incordeaza mult , ba burticaimi este tare...
avem dnp pe 17 noiembrie deci cred ca ar fi devreme pt nastere nuż'
inca o intrebare...dopul acela de care tot vorbiti voi,e ca o scurgereż?
contractiile trebuie sa fie neaparat dureroaseż'
gata ca va plictisesc cu atatea intrebari.
pupici de la vivi si bebe victor 37 sapt si 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Fetele? Dormiti?... Sunt doar eu si Bits? Hmmmm... ce o face Roserbitza?...

M-am hotarat: maine dau sms tuturor fetelor care n-au mai aparut pe forum, macar sa primim un bip mic de la ele...

Va pupic, mananc niste mere rase, desi o sa am arsuri dar eu daca nu mananc macar 0.5 kg de fructe pe zi nu mi se pare ca sunt o mama buna... :)

sa cresteti mari! :-)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/tataruraluca
DPN 22 decembrie, Spitalul Cantacuzino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

ONITZO nu suport nici macar sa ma ating iar sa ma mulg nici nu poate fi vb.si nici nu stiu daca e indicat sa ma mulg acum.

VIVIAN daca nu te dor alea sunt contractii nedureroase,iar daca dor sunt adevaratele contractii.dopul e o scurgere mai groasa dpv estetic(seamana cu prenandezul lasat cateva ore la intarit-asta ca sa intelegi) deci nu e lichid.

octy 40 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Vivian, burtica incordata=burtica intarita=contractii nedureroase (li se mai spune si contractii de sarcina care sunt perfect normale si cam toate le simtim). Contractiile dureroase sunt cele care conduc la nastere, deci daca nu te doare burtica foarte tare, atunci nu ai din astea chiar daca simti ca ti se mai contracta burtica (=cele nedureroase). Pana pe 17 nov mai e un picut asa ca nu-ti face griji, chiar daca e sa nasti inainte de aceasta data, pt bebe e ok (se considera la termen). Sper ca nu te-am ametit ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Fals alarm, fetele. Senzatia de durere ca de ciclu s-a dus. A tinut cam o juma de ora. Ma intreb daca nu cumva a fost de la pantalonii mei de training cu elastic prea strans, desi i-am tinut jos, pe linia pubiana, nu sus pe burta.

In rest nimic, asteptam.

in a 40-a sapt., DNP 31 oct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Try, nu cred sa fie de la pantaloni. Dar e normal sa apara astfel de dureri cand esti asa de aproape de termen. Mai am si eu cateodata dar tot asa de scurta durata si destul de rare; eu nici macar nu am pierdut dopul inca si mai am 3 saptamani, de-aia nu prea le bag asa in seama. Saptamana asta am avut cel putin 3 astfel de dureri exact ca cele de ciclu (cel putin mie asa mi s-au parut). Dar cred ca asa se pregateste corpul incet incet pt nastere.

37 saptamani
pozitze

Mergi la inceput