mamici de noiembrie decembrie 2004 (79)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

quote:
Originally posted by onitza

Fetele, eu i-am scris niste mesaje cu ganduri frumoase si incurajari din parte tuturor Roserbitzei...din pacte mobilul meu e busit...asa ca i-am scris de pe net, de pe myx, sper sa le fi primit...

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

bine ai facut onitza....speram sa le fi primit. uite un de la noi pentru initiativa.

anne-marry 33 sapt cu teodor alexandru DPN 21 Dec.
pozele mele
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julyjuly spune:

Mesaj pentru try si mamicile ce vor sa-si dea cu parerea de sarcina indusa,

Try, ma intereseaza cazul tau...e tras la indigo tras cu al meu, la mine DPN-ul e pe 7 noiembrie, deci la o saptamina dupa tine, eu am avut ultimul ciclu la 1 februarie...dar fecundatia nu stiu cind s-a produs, ca doar in februarie nu am facut dragoste doar 1 data ...
Si ieri la consult doctorul mi-a zis ca bebe nu da semne sa vrea sa iasa si ca e posibil sa nasc dupa 7 noiembrie si l-am intrebat cit de tirziu pot naste..cu un ton impasibil care m-a sos din pepeni (dar la interior ca pe din afara nu scot nimic din mine, poate doar o atitudine concilianta si naiva) mi-a zis ca pentru el si daca nasc pe 21 noiembrie e ok !!!
E un nebun, nu?
i-am zis ca deja m-am saturat sa astept, ca vreau sa nasc, dar el n-a zis nici pis de nastere indusa, stiu ca se practica, ce inseamna ?
Cum sa-l conving sa inteleaga ca nu pot sa mai astept inca 2 saptamini peste DPN-ul teoretic?
Try, si coincidenta merge mai departe, pe baiatul meu, scorpionul lenes (la figurat, ca la propriu imi da zilnic la picioruse si minute in burta, de zici ca se antreneaza sa iasa) tot ALEX il cheama...
mersi de incurajari la cine se pricepe la asa ceva !

Try, sper sa vrea sa iasa bebe al tau natural si la termen, nu indus, dar daca e sa fie indus... poate ma instiintezi si pe mine cum devine treaba cu inducerea..
pupici,

julyjuly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

quote:
Originally posted by gandacelu
miche bine ca esti bine... eu stiam ca uleiul de ricin te ajuta sa nu mai faci clisma inainte de nastere, asta stiam ca e lagatura cu nasterea, nu altceva tu de unde sti ce stii?

btw: luni 8 nov dimineata voi fi la municipal... mai e careva din voi pe acolo?!

de ulei...asa am auzit (neoficial) ca daca este baut si bebe este receptiv se declanseaza nasterea...

eu ar trebui sa merg la control vineri, pe 5 nov...tot la municipal , iar luni 8 nov vroiam la eco acolo.. daca nu-mi iese pasenta cu herghelegiu , ca s-ar parea ca am o pila acolo...
in ce zona stai?

Felis , spune-i sotului tau (din partea mea ) sa nu mai vorbeasca cu baietii despre nastere ....ca nu ei au experienta!

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Mergi la inceput

bun venit july....

pozele mele

Mergi la inceput

fetele noapte bunaaaaaa sau spor la vorbit la naolpte, ca noi plecam. un facem nanitza de pe acum, insa avem altceva de facut.

pozele mele

Mergi la inceput

Mersi, anne-marie !

Nu, n-am emotii, numai ca tot butonez la deal si vale sa aflu raspunsuri la diverse lucruri.
De exemplu, cum e cu sarcina indusa, desi, asa cum am scris mai sus doctorul meu prefera sa asteptam ca bebe sa dea semnalul si nu noi...

si pe deasupra, eu nu am mai facut nici o cho de la 31 de saptamini, echo la care mi s-a pus ca bebe are cordonul dispus in "esarfa" adica ...?? cind am pus intrebari, mi s-a zis ca e desfasurat pe burtica lui, da' eu tot cred ca e in jurul gitului lui bebe si daca-l mai si lasam sa se nasca cind vrea el, o sa aiba ditamai capul, iar cordonul il poate jena rau...ca sa nu zic mai rau.. tu ce parere ai, de ce doctorul a lasat-o moarta cu echo acum la sfirsit de sarcina ?
o prietena m-a sfatuit azi sa merg de buna voie sa fac o echografie, si ce fac cu ea ? ca doar fara ca doctorul sa o expliciteze eu n-o sa pricep decit ce greutate are, pozitia, care oricum am inteles ca e buna, adica are capul in jos, poate cu cordonul sa ma mai linistesc, sa-mi zica ca nu-l are infasurat in jurul gitului.
scriu cam mult, nu-i asa ?

quote:
Originally posted by anne-marry

bun venit july....

pozele mele

julyjuly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

[quote]Originally posted by julyjuly

Mesaj pentru try si mamicile ce vor sa-si dea cu parerea de sarcina indusa,
[quote]

Julyjuly, bine ai venit printre noi si nastere usoara si la termen.
Acum sa-mi dau si eu cu parerea: din cate stiu inducerea sau declansarea nasterii se face pe de-o parte din motive medicale (daca sarcina a depasit 41 saptamani, deci s-a trecut in 42, sau pana la aceasta data, daca se constata ca bebe e in pericol), pe de alta parte la cererea mamei (cam ca in cazul unei cezariene) daca sarcina a ajuns la termen, iar colul s-a inmu-iat (a inceput deja sa se dilate). Daca colul este in continuare inchis, nu au cum sa-ti faca inductia sau daca (sa zicem) ti-o fac, vei avea parte de un travaliu luuuuuuuuuuuug si obositor. Deci nu stiu daca e chiar indicat sa fortezi mana dr-lui, el stie oricum mai bine. Stiu ca e greu sa astepti, ca si eu (care mai am vreo 3 sapt pana la termen) imi doresc sa se intample odata evenimentul. Dar totusi sa nu fortam natura lucrurilor (cel putin asa cred eu).
Si poti sa mai citesti si aici: www.desprecopii.com/info.asp?id=sap40" target="_blank">http://www.desprecopii.com/info.asp?id=sap40

Mult curaj si rabdare, vei vedea ca bebe tau o sa fie cumintel si o sa vina cand trebuie.

37 saptamani
pozitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Julyjuly, sa inteleg ca tu nu prea ai incredere in dr tau? De ce nu-l schimbi (desi e cam tarziu acum)? Ar fi bine sa-ti faci totusi o eco ca sa te linistestit tu, dar eu cred ca cordon dispus in esarfa nu este acelasi lucru cu circulara de cordon (atunci cand cordonul ombilical e infasurat in jurul gatutului lui bebe).

37 saptamani
pozitze

Mergi la inceput

multumesc de urarea de bun venit, dama !
mesajul tau m-a calmat, multam '!

Daca doctorul imi explica asa clar si limpede ca sarcina nu poate fi indusa daca nu s-a deschis colul, pricepeam si eu de ce nu e de acord cu aceasta solutie. Dar el nu are timp de minimul de explicatii, ca multi alti doctori care daca nu esti pila nu stiu cui, te trateaza asa cum crede el de cuviinta. Asta e alta mincare de peshte.
Ma streseaza intirzierea sarcinii ca deocamdata, in familie, am hotarit sa ma intorc la servici dupa expirarea celor 126 de zile de concediu de maternitate din motive dure (financiare). Si daca bebe tot intirzie sa apara, voi putea sa stau cu el atit de putin..ca ma intristez...dar asta e...s-o gasi o rezolvare si pentru mine...
Doamne ajuta !
+ Alex , DPN 7 noiembrie

julyjuly

Mergi la inceput

Nu mai schimb doctorul, deja e la doilea..am facut prostia sa aleg doctori cu faima, eu o muritoare de rind...dar la fiecare consultatie cotizez cu bani...sa nu crezi ca ma duc cu minutele in buzunar la el.
rideam des cu sotul meu gindindu-ne cum ar fi sa ma apuce nasterea noaptea si sa nimeresc alt doctor, adica eu tot o sa-l sun pe domnul doctor la care merg acum dar ma indoiesc ca o savina la spital pina dimineata.
ar fi o ironie, ca atunci m-am agitat degeaba sa caut un doctor cu staif, daca e sa nasc nopatea, nu el ma va ajuta, ci cine se va nimeri.
despre toate astea ar trebui sa vorbesc cu el, dar cind ma duc la consultatie, nu stiu cum se face ca asistenta care e cu el, nu iese deloc din cabinet si sincer detaliile astea n-am chef sa le discut decit cu el, nu de fata cu ea, ca doar asta n-o intereseaza pe asistenta din policlinica, cum sa facem ca doctorul sa-mi fie de ajutor la nastere, sau exagerez eu ? adica trebuie sa-i pun intrebarile astea pe sleau ?

julyjuly

Mergi la inceput