Mamici de ianuarie-februarie 2005 (51)
Raspunsuri - Pagina 13

ingerasu spune:
Crinuta te mai vede si omu la datorie. Mie mi se pare ca ti-a dat cam devreme acele ovule ca pana la nastere mai este mult. Stiam ca se pun inainte de nastere cu vreo 2 saptamani max.
Poti sa-ti pui acum ovulele Gynko si mai incolo, spre sfarsit, sa le folosesti pe cele date de Nayel.
Pana la urma ati hotarat cum o sa nasti? Eu stiu ca este adeptul naturalei cu epi. Faci pana la urma cezariana sau nasti natural?
"ingerasele" 31+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ingerasele pozate

cocolino spune:
Ingeras, vin si eu cu tine s-o batem pe Oana....Dar nu dam prea tare, da????
Coca 27 saptamani si dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

crinuta spune:
Nici eu nu stiu cand sughite. Nu imi dau seama. Probabil ar trebui sa simt jos, ca Rayan sta cu caputul in jos.
Coco, si la mine da in ficat, dar nu ma pot plange. Tot acolo isi intinde picioarele, de ma si sperie cateodata.
Ma gandesc ca ei au din ce in ce mai putin loc, deci de miscari spectaculoase nu mai poate fi vorba.
Totusi, cand vom vedea cate un piciorus iesind? Vreau sa vad si eu burta deformata rau.
Crinuta si bb din burtica 31+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2

simonadinca spune:
Am ajuns in sfarsit acasa... Am apucat sa-i iau lui Dragos cadou. Am crezut ca lesin de durere de spate in Unirea...
Crinuta, din pacate, gagalicea nu-i chiar in regula. Are intr-adevar intarziere de 2 sapt. , intarziere care se mareste(am fost cu toate eco la dr Iosup). Tot incerc sa dau de dr. Tutunaru pe mobil, dar sper sa nu ma cheme azi.
pupici
simona, 27 sapt.
dr. Radoi, Municipal, CEZARIANA

cocolino spune:
Crinuta, dar nici eu nu ma plang... Eu doar ma vait!!! Glumesc desigur... Adevarul este ca nu pot sa spun ca ma doare,dar am senzatia aceea de..presiune asupra ficatului,sau ca atunci cand ai mancat ceva "greu" si simti ca te "doare" ficatul...desi ficatul nu doare..Oricum in 2 vorbe e o durere placuta,asa-i? Si eu astept cu nerabdare momentul in care se va deforma burta..Oare cand va aveni???

cocolino spune:
Simona eu sunt alaturi de tine...si-ti urez succes..Dar aceasta intarziere nu poate fi recuperata? Nu se poate forta un pic recuperarea?? Sau depinde doar de bebita?? Poate vorbim maine...la tel..

corneliaa spune:
Cocuta, vezi ca sunt pe bebelusultau eu de-acolo l-am comandat.
De bagat in seama va bag ca ...nu pot fara!
(28 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

cocolino spune:
Hai ca eu in 5 min plec... Va pupic , aveti grija de voi si week-end placut!!!

Shobo spune:
crinuta, siteul este www.babycomfort.ro pers. contact Georgeta Pavalan 0788245999 de la Candy il am.eu voi suna sa vad unde sint si cum ajung sa vad "pe viu" toate ce au ca patuturi si saltele cocos si lenjerii s.a.
multumesc mult ana_maria
Witchie, am acum numarul de la astia cu patuturile babycomfort de la Candy si cred ca merg cu sotul meu miine pina la depozitul lor sa le vedem "pe viu". as vrea totusi sa stiu daca le-ai vazut cum e treaba cu laterala aceea culisabila? cum culiseaza? pe inaltime? si la ce mai foloseste ea daca oricum patutul are 3 nivele pt saltea? ca atunci cind e ff mic il pui pe primul nivel si oricum e destul de sus ca sa nu mai ai nevoie de o laterala a patului lasata mai jos. cind se mareste un pic cobori la nivelul 2 si daca i-ai lasa laterala mai jos ar fi pericol sa cada pe acea parte ma gindesc, ca doar de aceea il lasi la nivelul 2 sa fie mai jos de laterale sa nu cada... iar la nivelul 3 deja cred ca e mare atunci si probabil in curind ii dai lateralelel jos de tot si-l faci pat de copil 3-4 ani in sus pina la 6. ai vazut spre exp. modelul ROXI ca se poate transforma in patut pina la 6 anui dindu-i lateralele jos definitiv, lasind doar capetele cu lemn plin!
zi-mi care model din cele de pe site ti-a placut tie si de ce? merci frumos.
noi ne-am uitat la Roxi cu/fara sertare ma rog... dar cele cu laterala culisabila ti-am zis ca nu pre-mi dau seama la ce ar folosi ca sa dam banii pe alea? daca tu cumva vazindu-le te-ai prins zi-mi si mie te rog frumos caci totusi sa le vezi te ajuta mult mai mult desigur.
ingerasu , multumesc mult. 100% vom lua si aparatori laterale pt patut (de fapt pe site apar in poze si ofera si saltea, si aparatori si lenjerie). noi cred ca vom lua patutul de 140x70, nu pe cel de 120x60. pt ca e mai mare si il putem folosi pina la 6 ani asa. e adev. ca va fi cam mare pt el la inceput dar asta e... nu cred ca ne vom baga la cosulet doar pt 3 luni... nu merita,parerea mea! sint prea scumpe.
uite, aseara m-am hotarit ca incep si eu "campania de cautari ca ma apropii de luna a 7-a si ma simt bine Doamne ajuta si m-a convins de fapt sotul sa o iau incet, ca se va face vreme urita si n-o sa mai ies prea mult din casa... unde sint magazinele Z? stiu ca poate mi-ai mai zis dar cred ca mi-a scapat, scuze! vad ca le lauzi tu si am incredere ca ai umblat destul ca sa ne recomanzi acolo pret/calitate.
multumesc mult Candy pt nr. contact la babycomfort.ro.
pupici
Eu si bibisor 25 sapt.
Dr. Tutunaru - ELIAS

Shobo spune:
simonadinca, ascuze dar eu nu stiu turele lui Tutunaru. vad ca ai aflat mobilul sau ceea ce puteam sa-ti dau si eu desigur. mergi la el cu incredere, nu te va dezamagi! vrei sa renunti cumva la Radoi?
bafta iti urez pt. bebitza ta sa fie bine pina la urma! Doamne ajuta sa ia in greutate si sa fie sanatoasa!
te pup
Eu si bibisor 25 sapt.
Dr. Tutunaru - ELIAS