mamici de noiembrie decembrie 2004 (78)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

acum, nu fac ca miche ca nu e cazul la noi, insa am inceput de cateva zile sa simtim si noi usturimi ca la ciclu, vagi ce-i drept, ba intepaturi, ba una alta. acum cel putin simt intepaturi mici si amrunte din burtica spre laterale, cu spate cu tot....si ma simt super balonata...or fi acele contractii brikston hicks, sau cum s-or scrie?

si totusi..miche.......ce faci?

anne-marry 33 sapt cu teodor alexandru DPN 21 Dec.
pozele mele
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura miu spune:

..haideti ca eu am ramas la subiectul anterior cu pampersii..am inteles ca in jur de 8 buc in 24 ore (cam 3 pachete de 80 buc/luna)

laura si 37 sap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

quote:
Originally posted by laura miu

..haideti ca eu am ramas la subiectul anterior cu pampersii..am inteles ca in jur de 8 buc in 24 ore (cam 3 pachete de 80 buc/luna)

laura si 37 sap

cam asa auzisem si eu
vara-mea de la mamici de iulie august 2004, a zis ca a folosit 180 de bucati in prima luna. cam 6 pe zi.

deci cam 6-8 depinde de cat face bebe.

oricum, dupa prima luna deja se injumatateste ... cica...mamicile stiu deja ..gandacico ia zi ca tu tb sa stii..cam cate foloseai pt bebe in prima luna si dupa?

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by anne-marry

miche...cate sapt ai? ai sunat dr?

pozele mele

are 36, n-are treaba cu dr, ca si eu am aceleasi probleme si cica-s normale... la colul nostru... si avem acelasi DPN... numa sa stea linistita, dar vaz c-o mananca-n poate vrea s-o scarpin un pic

Mergi la inceput

quote:
dar daca gandacica m-a rugat asa frumos

uof, la mine-i deformare profesionala, imi vine sa ieu pixu rosu sa zgarii ecranu

quote:
si..totusi...ma lene sa le corectez..

unde-i pixuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

Mergi la inceput

quote:
..gandacico ia zi ca tu tb sa stii..cam cate foloseai pt bebe in prima luna si dupa?

o sa-ti pun intrebarea asta peste 2 ani jumate sa vad ce-mi raspunzi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

quote:
Originally posted by fulguletz

fetele, am aparut si eu , franta de oboseala..am fost la curs si am facut acolo exercitii de respiratie si ceva gimnastica...si nu mai pooooot...parca m-a batut careva.....si cica io as fi buna de nascare???????????..no way..

Damutza, se beau 2 cani de ceai pe zi, ca infuzie (fierbi apa, pui in cana , pui ceai si lasi 10 minute, strecori ceaiul si gata)..Si uite asa nici nu o sa simtim noi cum nastem..

...si eu am fost la curs azi, si am plans acolo de emotie, ca ne-au pus o caseta cu nasteri. M-a impresionat si abia acum parca incep sa realizez ce ma asteapta. Asa tare ai obosit dupa exercitiile alea? Pe noi ne-a intrebat daca le mai facem din cand in cand acasa. Si noi toate in cor: Daaaaaaaaaa...de unde. Eu practic nici nu cred ca o sa mi le amintesc cand va trebui, dar cica o sa ne mai indrume si moasa.
Merci pt pontul cu ceaiul...o sa beau si eu ca doar nu am dat banii degeaba, dar eficient nu stiu cat va fi.

37 saptamani
http://community.webshots.com/user/amduminica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

quote:
Originally posted by fulguletz

try, carusel ca al tau (ma rog, ca al lui Alexutzu )am luat si noi..dar ne tot intrebam daca sa i-l lasam la inceput sau nu..parca ar fi prea aproape de el si mi-e sa nu isi forteze ochisorii incercand sa se uite la el...
ma gandeam sa-l agatam totusi undeva mai sus, prins cu o sforicica transparenta de tavan...inca ne gandim la o varianta...
sa inteleg ca tu il vei lasa exact cum e acum?

...si noi avem mobil din ala muzical de pus pe patut si tot asa ne-amgandit ca nu e bine totusi sa fie prea aproape de bebe. Dar eu ma gandesc sa-l pun in dreptul picioruselor lui bebe, asa nu cred sa-l jeneze prea tare. Da e o idee buna si asta cu agatatul undeva mai sus, dar...unde? de tavan? Nu prea am de ce sa-l agat acolo. Mai vedem noi. Si ca Alexutzu avem si noi abtibilduri cu Winnie the Pooh si amicii lui (noi suntem fani Winnie)

37 saptamani
http://community.webshots.com/user/amduminica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

quote:

miche...cate sapt ai? ai sunat dr?

pozele mele

are 36, n-are treaba cu dr, ca si eu am aceleasi probleme si cica-s normale... la colul nostru... si avem acelasi DPN... numa sa stea linistita, dar vaz c-o mananca-n poate vrea s-o scarpin un pic

poate daca ma "scarpini" asa amorteste...
dar am calculatorul in alta camera unde nu am pat...(si e ditamai calculatorul ca sa-l pot cara...)
Gata , am fugit, va pup si mai intru maine..
Si in noaptea asta, in afara lunii pline mai e si eclipsa de luna...
asta ma omoara oare???

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

felis, anne-marry, scuze....eu m-am exprimat gresit iun leg cu prenatalul...felis cred ca a inteles ca am vorbit cu ea pe yahoo, dar hai sa mai explic inca odata poate reusesc sa va scot din ceata in care eu v-am bagat hi hi desi sunt cam varza in exprimare.
Deci eu cotizez la CAS...de 1 an si 10 luni, am cotizat inclusiv pe luna octombrie din acest an. Eu am DPN 18 dec(dar o sa fie mai devreme din cauza ca nasc prin cezariana)...medicul de familie mi-a dat concediu prenatal inca din data de 1 octombrie, fiindca a calculat el si a zis ca din 1 oct pana in 18 dec sunt 79 de zile si deci raman dupa nastere mai mult de 42 de zile de postnatal...asa ca mi-a zis ca desi am platit CAS si pe luna octombrie el totusi imi da prenatal de la 1 oct...de ce sa pierd banii a zis el.
problema de acum era alta...eu tot ma duceam maine la CAS cu o treaba sa preiau dosarul de la etj 2 si sa-l duc la 3....ma gandisem eu sa depun prenatalul si pe luna noiembrie(pe cel din oct l-am depus deja)...dar dr de familie mi-a zis ca nu-mi poate da prenatalul pe luna noiembrie decat la 1 noiembrie...nu in octombrie ca ar fi ilegal....dar eu vroiam sa scap de un drum saptamana viitoare...insa nu se poate.
fetelor daca m-am exprimat aiurea si de data asta asteptdin partea voastra.
felis, cum sa ma supar pe tine, multumesc mult pentru PM tu ai fost o dragutza, eu am vorbit in dodii...ai vazut doar ca si anne-marry a inteles la fel ca tine.
ref.pampers si eu imi aduc aminte ca la alex foloseam tot cam asa 6-7 buc pe zi...el facea caca aproape dupa fiecare supt, deci facand un calcul ca un copil suge cam o data la 3 ore cam asa ies...dar noaptea nu prea facea caca...de pisu nu prea apuca sa se umple atunci cand e nou nascut....mai tarziu.
sotzul meu era fff fericit cand i-am zis ca azi la eco mi-au zis ca e fetitza, desi stiam de-acolo ca s-ar putea sa fie fetitza...dar acum suntem mai siguri....cu certitudine nu o sa aflam insa decat la nastere...
oricum el deja s-a apucat sa se uite dupa cercelusi...auziti si voi ce preocupari are hi hi cica sa nu ma mai duc eu prin oras aici se duce el...dar cred ca e atat de fericit ca vroia sa se mandreasca el pe-acolo pe la magazin hi hi...sa zica el ca o sa aibe o fetitza....
fetelor, va pup pe toate, va urez multa, multa sanatate, o noapte linistita si somn usor.

monica

Mergi la inceput