Jocul cu filmele(18)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
mara03 spune:
fetele, studiem jucandu-ne sau ne jucam studiind...tot un drac...
io zic ca ar trebui sa ne straduim sa nu punem acelesi film de n... ori, daca se poate! dar daca se intampla nu-i nici o tragedie, mergem mai departe fara observatii de genul "a mai fost"... numa' daca e chiar nevoie (adica daca filmul respectiv a mai fost de 3-4-5 ori, ca solaris). parerea mea!!!
bombi, de acord cu tine!
Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
daca doriti sa ne (re)vedeti :)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mate spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
e rear window al lui hitchcock si a mai fost!
Da,ai ghicit,your turn now.
mate spune:
quote:
Originally posted by mara03
fetele, studiem jucandu-ne sau ne jucam studiind...tot un drac...
io zic ca ar trebui sa ne straduim sa nu punem acelesi film de n... ori, daca se poate! dar daca se intampla nu-i nici o tragedie, mergem mai departe fara observatii de genul "a mai fost"... numa' daca e chiar nevoie (adica daca filmul respectiv a mai fost de 3-4-5 ori, ca solaris). parerea mea!!!
bombi, de acord cu tine!
Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
daca doriti sa ne (re)vedeti :)
Nu numai observati de genul "a mai fost" dar i-a alunecat mana si pe in dracusor care scoate limba...de genul,na,ti-am tras-o si de data asta.Eu ma retrag de la topicul asta,pacat ca-mi facea placere sa joc cand aveam timp...
Oana
lilanda spune:
Mate, zau ca n-are rost sa te superi, ca nu tie ti-a scos gindacelu limba, ci mie!!! Da' io cum nu pot sa ma supar pe ea, ii iau locul oferit de tine emoticonul tot pentru gindac e!!!
Cind este convinsa ca sotul o insala cu sora ei, o femeie se razbuna discutind despre viata ei sexuala (de altfel, precara) cu un prieten cam ciudat de-al sotului. Prietenul se declarase impotent, insa inregistra interviuri cu femeie care vorbeau despre sex....
pozulici
lilanda spune:
Intre femeie si prieten exista o atractie ciudata, nedefinita, vag sexuala....Filmul, desi american, a fost premiat la Cannes ...acu' ceva in urma!!!
pozulici
Donia spune:
O femeie locuieste cu o parte din familia ei intr-o casa bantuita de o alta parte a familiei ei.
Indicii: femeia a fugit cu copiii ei sa scape de sclavie. Casa e bantuita de una dintre fiicele ei, pe care a omorat-o cand a crezut ca vor fi din nou inrobiti.
gandacelu spune:
mate, scuzele, mele, dar nu ai fost atenta la firul discutiei: eu propusesem sa nu mai conteze daca un film a mai fost sau nu, din pura placere a jocului, sa nu tinem jocul pe loc, sa ne bucuram de ghicitoare in sine, nu sa contabilizam tot timpul - asta era discutia, asadar!
emoticonul desigur ca nu era pentru tine era un mesaj glumetz, pe care toata lumea l-a perceput asa cum a fost: era o autoironie sa spun chiar eu ca a mai fost din moment ce eram in mijlocul unei discutii in care pledam contra, intelegi?!
plus ca nici nu mai fusese (dar asta n-am facut-o intentionat, aveam in cap ca discutasem filmul asta, dar la topicul despre reeve, in fine, pe moment nu mi-am dat seama)
deci a fost o gluma superevidenta fara absolut nici o legatura cu matale uf!
scuze! joaca in continuare, eu sunt cea care ar trebui sa nu mai joc!
uf! ce de incurcaturi!