Bebelusi de martie-aprilie 2004 (22)
Raspunsuri - Pagina 5
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by katalina
scuze, Lavi, am mai taiat din flori, caci se labartzase pagina rau de tot ,si-mi sareau fetele-n cap.nu mai sunt 30
Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
Albumele noastre
Poti lasa 30 dar da cate un enter tot la 10 flori si atunci nu se mai labarteaza pagina!!
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
katalina spune:
Fetelor, mi-as dori mult de tot sa va vad si sa va cunosc in acest uikend, mai ales pe bebelusi, sa-i vad asa pe viu, caci din poze...
Vom pleca simbata pe la prinz, fi-miu mare vrea sa-l duc la Zoo, la "Tandarica", eu vreau la Carrefour sau Cora, la Piciul, la Z.poate la Unirea. Cumnatzii si cea mica Lyn, ne asteapta cu mare nerabdare.Spunetzi si voi cum si CIND sa ne vedem? Si cu toate astea tin mortis sa-i pastrez orele de masa lui Roby.Am luat borcanelele cu papa de uikend.Imi pare rau, nu stiu cum sa fac???? Am telefoanele voastre oricum(Mickyyy,Ela).
Eu va pup si va urez noapte buna, un uikend perfect, si sa ne vedem cu bine luni.
p.s. miine sunt la parintzii mei (mama se simte rau).
Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
Albumele noastre
Claudelu spune:
Kata, sanatate multa mamei tale!!Scuza-mi indiscretia, dar ce are mama ta???
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
LaviB spune:
Multumesc mult pt urari Kata. Esti o dulcica (ca de obicei)
O sa inchin un pahar si in cinstea voastra a tuturora de aici de pe forum si celor care nu au implinit 30 o sa va povestesc de luni incolo cum e, iar cele care au pus 3-ul in fatza, ma alatur, asa cum spunea si Kata, cu o maare realizare : Hanna (cocolina lu' mama)
Kata ai grije de mama ta si....muuuuuuuulte lucruri faine pt ai tai printzisori.
Acu chiar ca ma duc la somn
noapte buna la toate
Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/lavinia_brandstetter/my_photos
Claudelu spune:
Era sa uit, azi am fost la pediatru si sunt putin cam necajita, nu stiu ce naiba sa mai spun si de medicii astia...cred ca voi merge sa mai cer parerea unui alt pediatru, ca zau nu stiu ce sa cred...Deja de mai bine de 4 luni Raul sufera de aceleasi treburi...eu ii fac tratamentul asa cum mi-a spus el si tot la acelasi stadiu suntem...imi vine sa urlu cand vad cu cata indiferenta si cu cata nepasare sunt tratati bietii copilasi...Raul al meu e diagnosticat cu rahitism, reflux rinichiul drept si inca ceva dar nu reusesc sa descriu ce scriePediatrul imi tot spune sa nu ma agit dar cum naiba sa fiu calma ccand e vorba de copilul meu???
Claudelu spune:
Eu chiar am sa innebunesc
Uitati ce am gasit:
REFLUX VEZICO URETERAL
Se refera la refluxul urinei in sens invers, de la vezica spre rinichi. Aceasta anomalie poate duce la infectii urinare repetate care pot leza foarte grav rinichii. Prin examen radiologic se poate stabili anomalia si gravitatea ei. Tratamentul include antibiotice si antiseptice urinare, alternate, pe durata catorva luni. In cazul in care refluxul continua sa persiste si la 1 an dupa tratament se va lua in considerare interventia chirurgicala.
Rayuela spune:
Dragele mele,ma bucur ca sinteti bine,am vazut si eu la stiri ce s-a intimplat,cu cutremurul,si ..m-am cutremurat!!
Lavinia,LA MULTI ANI!!;sanatate si numai ´bucurii iti doresc,sa ai parte de zile senine alaturi de micuta Hanna si intreaga familie!(inca o floricica la buchetul ala mare de 30 de la kata)
Claudel,nu mai plinge ca incep si eu.Sintem alaturi de voi,multi pupici la baiat!
Pupici tuturor!
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
Nedda spune:
Clau, dar cum a fost diagnosticat Raul cu toate astea? Adica ce simptome a avut sau are???
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
Nedda spune:
Kata, sanatate mamei tale si drum bun la Bucuresti! Iti doresc sa gasesti tot ce ti-ai propus sa cumperi pentru copii si pentru tine.
Nedda spune:
Ia uite ca mai aparu si Elena! Ce mai face pisicutza?