Bebelusi de martie-aprilie 2004 (22)
Raspunsuri - Pagina 2
mirinda spune:
mama, ce frica mi-a fost! kata, la voi cred ca a fost si mai nasol, ca sunteti in Vrancea! aoleu, Ana nu s-a trezit, slava domnului!
mirinda spune:
hai ca m-am mai adunat...scriam la mesajul pentru kata, cu hainutele, nici nu l-am terminat...mai, da' astia nu le vad si ei sa le anunte dinainte??? chiar asa in urma suntem cu tehnica asta, bat-o vina!
katalina spune:
Fetelor, iar ne-a gziltiit, de data asta raaaaau de tot.Nu stiu cum mi-am luat copilul in bratze, si sotzul pe Cata in brate si ne-am strins sub o grinda la usa.Tremuram si ne rugam sa se termine.A fost f. lung.Acum aflu ca a fost 6 grade intensitate la Bucuresti.Aici,in Vrancea ,probabil mai puternic.Stau la etajul 4,.Mi-au cazut ramele, boxele, ghivecele(citeva), deci va dati seama.Oricum toata lumea e bine.
n-o sa pot dormi,mai vorbim.D-zeu e cu noi toti!
Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
Albumele noastre
Claudelu spune:
fetelor, ma gandesc la voi si ma rog la D-zeu sa fie bine!!!
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
diana76 spune:
Kata, biata de tine........ Linisteste-te! A trecut ce a fost mai rau...bine ca a fost doar atat. Voi acolo , l-ati simtit cel mai tare. Aici la Sinaia, se simt f. rar cutremurele, a fost f. scurt, dar s-a simtit bine si am intrat in panica gandindu-ma ca daca aici s-a simtit asa, cu siguranta la Bucuresti a fost jale, ca sa nu mai zic la tine, Kata. Au fost retelele de tel. blocate, de-abia am putut vorbi cu frate-meu la buc. si cu soacra-mea care plangea. Vreau sa va spun ca ma gandesc cu groaza: ce m-as fi facut daca eram singura cu fetita la Buc asa cum am fost acum o saptamana? ca tzin sa va spun ca eu stau la etajul 10!!!!M-a ferit Dumnezeu! va pup pe toate si noapte buna daca puteti adormi...mie una mi-a fugit somnul. Kata, te pup si incearca sa te linistesti.
Diana si bb Maria
Nedda spune:
Doamne Dumnezeule! Fetelor, v-a trecut sperietura? Zic si eu ca si Clau, ma rog sa fie bine la voi acolo!
Kata, incearca sa te linistesti! Cred ca la tine s-a simtit cel mai tare.
Fetele din Bucuresti, sper ca nu v-ati speriat foarte tare!! Ma gandesc la voi si la familia mea care e tot in Bucuresti.
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
Veve spune:
Dragutelor,sper ca sunteti bine cu totii!Va tinem pumnii sa fie singurul!Noapte linistita va dorim!
Irina,veve & croko
pozici
Nedda spune:
Noi acum am venit de-afara si Lara a adormit in leganushul ei. Afara e cam frig si sta sa ploua si probabil ca a obosit-o aerul rece.
Diana, ma bucur ca te mai auzim si pe tine. Pupam pe Maria cea zvapaiata!
Mirinda, chiar asa, n-au anuntat cutremurul la nici-un post de televiziune sau de radio? Macar stiati la ce sa va asteptati.
Kata, ti-ai revenit?
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
oake spune:
Fetele din Bucuresti, sper ca nu v-ati speriat foarte tare!!
Eu mai aveam putin si faceam atac de cord. Baietii mei dormeau, eu jucam un joculet pe computador... si a inceput. Cand s-a "terminat" prima faza m-am dus sa-i spun ca a fost cutremur dar a inceput partea a 2-a, asa ca am strigat doar cutremur!!!
Am vrut sa iesim afara dar dupa aia ne-am dat seama ca nu are rost.
Acum sunt ceva mai bine, dar cred ca noaptea asta e compromisa.
Si la Iasi am inteles ca s-a simtit tare ca m-au sunat fratele si sora si erau si ei destul de speriati.
Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza
http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad