Bebelusi de martie-aprilie 2004 (22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

RAUL

Sa cresti mare si voinic ma ,sa ai grija de fetita noastra!.Si poate va indurati si de noi,astia batrini si nu ne aruncati prin vreun azil

MARIA
SA cresti mare si sa iti asculti parintii!

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Maria si Raul,sa fiti sanatosi, sa papati tot si sa-i ascultati pe parinti, dar si ei pe voi, ca de nu stiu ei ce patesc:sm]
MicKyyyyy, sunt alaturi de tine si te inteleg. Sunt convinsa ca vei fii cu ochii pe noi, ca o sa-ti fie dor de noi. Te asteptam cat mai repede. Pupicuri tie si Malinei.

Alexandru si mama (26 apr 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreeea77/my_photos

Mergi la inceput

Azi i-am facut pilaf cu carnitza puiului.E pentru prima data. Sa vedem daca o manca cand se trezeste. Apoi avem treaba prin oras ca la noi e foarte frumos afara. Sper sa stea ca voi merge cu carutul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna ziua mamici fericite!

Am reusit si eu sa ajung in biroul propiu si personal. Toata lumea vrea sa le arat fotografiile si cum mirele nu este ( am fost colegi de facultate si acum de serviciu), a plecat la Poiana in luna ( saptamana) de miere mi-a revenit mie sarcina de a "traduce" firul noptii cu pricina.
A fost foarte frumos evenimentul si din perspectiva nasilor, poate cu o singura exceptie: preotii ne-au cerut mai multi bani decat le dadusem ( si va asigur ca nu le dadusem putin ), dar asa e la noi.
Promit sa scanez cateva fotografii, dar dupa ce le recuperez de la colegi.
Mai vorbim !
Pupici, LauraFlo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Nu mai stiu daca m-am laudat sau nu: copila mea a spus mama! Pana acum rostea cuvantul dar fara o adresa anume doar cand era suparata sau ii era somn. Vineri, dupa o sesiune de iubareala cand am plecat de langa ea m-a strigat asa din toata inima. Era de fata si soacra mea si bineinteles ca a si comentat : "Pai sigur daca dadaca si tu toata ziua ii repetati mama-mama, tata n-o invata nimeni sa spuna", dar eu eram prea fericita ca sa o aud. Am fata mare nu-i asa?
Pupici,LauraFlo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Raul
Sa cresti mare, cuminte si sanatos si sa ai parte numai de bucurii alaturi de mami si tati.
Multumim de urarile pentru Thea.Uram si noi La multi ani tuturor sarbatoritilor pe care i-am ratat zilele astea, din motive de calculator stricat.

Anca, mamica de Vlad(17.10.1997) si Thea(29.03.2004)
http://photos.yahoo.com/alina_stoica
"O zi in care nu ai ris e o zi pierduta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Of, la noi ploua azi si avem si treaba in oras. Deci trebuie sa iesim indiferent de cum e vremea.

Malina, in legatura cu scaunul de masina vezi si tu daca iti place, daca e destul de solid si incapator, mai ales daca e sigur pentru copil apoi te hotarasti. Daca zice ca poate fi folosit intre 0 si 4 ani probabil ca e bun.

Laura, asteptam poze cu nasii ciocnind un pahar cu mirii!

Micky, daca mai ai chef de noi mai tarziu, te asteptam cu drag.

Andreea, pilaful il faci la blender lui Alex?

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oake spune:

La (cat mai) Multi Ani Raul!!! si Maria! Sa aduceti parintilor numai bucurii!

Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza

http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad

Mergi la inceput

Am avut o zi naspa, drept pt care mi-am cumparat un pachet de tigari.Am mai fumat si zilele trecute cate o tigare, asa de moft cu mama sau cu soacra. Sper sa nu ma apuc din nou de ele, dar azi am ajuns la disperare cu Alexandru. Va spuneam ca la 6 luni are 8,1 kg si 71 cm, dar de unde nu stiu, caci el nu prea se omoara cu mancatul. Acum are probleme cu dintii si poate e de inteles. Azi a mancat 200 ml de lapte cu cereale la 5 , la 11 cca 80 ml de iaurt cu biscuit si 50 ml de lapte, iar la 18 abia a mancat cu biberonul pilaf cu carnita 100 ml si 80ml de lapte. La culcare, de fapt supa ce a adormit a mancat 200 ml de lapte cu cereale. Toata ziua m-am rugat de el sa manance. Orezul l-am facut cu blenderul ca el nu stie sa mestece prea bine. Si nu-i place mai nimic in ultimul timp cu lingurita. I-am zis ca o sa-i fac niste tocanita cu ceapa si cu niste carnaciori. Poate asa o sa-i placa. Glumeam.Am o prietena care are o fetita de 9 luni si mananca aproape orice din ce mananca si parintii, dar cu mai putina sare si fara condimente. o s-o iau razna in curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirinda spune:

Multi ani traisaca, multi ani traiasca, LA MULTI ANI!!!! Maria si Raul, sa fiti frumosi si sanatosi!

kata, nu ne mai tine pe jar, ce-ai cumparat din Bucuresti? ai fost si tu la Mall-ul cel nou? (4.000 de ani sa stea cu bluigii aia de 4 milioane)

Micky, te (re)asteptam cu drag!

andreea, chiar asa, cum ai facut pilaf? nu stiu de ce, dar eu nu prea am curaj sa fac mari diferente la mincare, mai bag cite ceva noiu, dar in mare tot papica aia i-o dau...mai ales ca am obsevat, cind ii dau altceva, chiar daca ii e foame, Ana nu maninca din prima, ia citeva lingurite si apoi nu mai vrea decit cu ce e invatata...asa ca i-am bagat cite un aliment nou, dar tot in amestec cu celelate

intreba cineva de baita...am uitat cine. Ana face baie in cada mare din luna a 3-a, cind am fost in concediu si n-am avut cadita cu noi si am obisnuit-o 2 saptamini am spalat-o pe ici, colo, pe unde eram si cind ne-am intors am zis ca daca tot s-a invatat, sa-i facem in cada. Si noi ne bagam cu ea, ori mami, ori tati, fiecare in cite o seara. Are jucarele, la inceput am pus apa putina, apoi mai multa si acum, vorba lui Clau, exersam exercitiile de inot ale fetelor de peste mari si tari. La inceput s-a cam speriat, dar noi rideam incontinuu la ea asa ca si-a revenit incet-incet.

malina, noi n-am luat scaunel de masina, ca era cam scump, 3-4 milioane si nasa mi-a zis ca fetita lor n-a stst niciodata in el...asa ca decit sa dau atitia bani si sa nu stea in el, mai bine lasa. Noi oricum cind mergem cu masina o tine mami in brate, ca-i place sa vada pe fereastra, sa se uite la tati cum conduce, la lumintele de la bord si unul singur dintre noi putin probabil sa plece cu ea vreodata.

bebe2004, daca tu zici ca ai inceput sa fumezi ca Alexandru are 8 kg la 6 luni, daca Ana mea are 7 kg ar trebui sa pufai ca o locomotiva... si ea maninca bine, dar probabil tu ai laptele mai gras si de-aia se ingrasa chiar daca nu maninca cum trebuie. Rabdare zic eu, c-o sa manince si el, cred ca eu in locul tau as incerca mai multe combinatii pina ii gasesti ce-i place...si da-i orice amestecat cu laptic de-al tau, mai mult la inceput, apoi il scoti treptat, poate asa vrea. succes!

Laura, eu cred c-o bateam pe soacra-mea daca imi zicea ca BB spune mama si nu tata, ca eu am invatat-o asa... in loc sa se bucure ca zice copilu' acolo ceva, ea repede cu observatiile! daca asa face acum, mai tirziu o sa fie de-aia care o sa-ti dea sfaturi ca nu e bine asa, ca trebuie nu stiu cum, ca vorbeste urit, ca se strimba, ca plinge, ca nu face nu stiu ce... sau ma insel? eu as pune-o la punct in locul tau. sa stea ea o saptamina sa vedem ce o invata, daca rezista. na, ce rea am fost!

Clau, am vorbit eu cu colega mea Romica Jurca de la meteo si am intrebat-o de vreme, mi-a zis ca pina in ultima saptamina din noiembrie, o sa fie frumos ca acum, poate mai ploua nitel, mai bate vintul, dar o sa fie bine de iesit afara! si cu imbracatul, e mult pina prinzi curaj, ca apoi nu te mai dai jos dupa tocuri si din haine bune! eu de cind am inceput munca, daca pina acum, vorba ta,., in blugi si adidasi, acum ma aranjez, costume, camasi, tocuri, manichiura, alea-alea si ma simt superbine!

hai ca m-am intins destul! si sunt obosita, ca in seara asta am fost la tv si am avut treaba multa si mi-e sooooomn de mor, asa ca va pup de noapte buna!

Mergi la inceput