Mamici sau viitoare mamici RAC...
Nu-i asa ca nu-i zodie care sa ne intreaca?
Se spune ca suntem cea mai mamoasa zodie.
Adevarat?
Daniela dpn 03mar05
Raspunsuri
gabrielat spune:
Si eu am citit ca suntem cea mai mamoasa zodie.
Cred ca asa sunt toate mamicile, dar eu cateodata cred ca prea sunt mamoasa si ca ar trebui sa mai las si liber copilul.
Va inchipuiti ca Adi are 6 ani si eu tot ma tem sa-l las singur afara, nu il las sa se dea prea tare in leagan, inca mai incerc sa-l hranesc eu, dupa care imi dau seama ca prea exagerez ca in nici un caz nu vreau sa am un copilas care sa se tina numai de fusta mea.
Nu stiu daca asta inseamna ca sunt tare mamoasa sau ca sunt isterica.
Oricum berb meu ma cearta ca sunt prea posesiva si o sa scoatem o fetita nu un baiat.
gabi
daniela77 spune:
Exact!
Inca nu am copil... DPN 3 Martie...
Dar sunt sigura ca asa voi fi. Oricum majoritatea prietenelor mele sunt raci.. si sunt dea dreptul exagerate..
Va pupez
magdala spune:
Si eu sunt o mamica de fetita de 3 ani si 8 luni, de pe 1 nov.
Si eu o pupacesc si o dragalesc pe a mea scumpa mereu iar sotul meu zice ca prea o cocolesc, ca e prea rasfatata din cauza asta. Insa atunci cand face vreo prostioara o pedepsesc, trimitand-o in camera ei si nici nu mai vorbesc cu ea, apoi discuitam daca ce a facut a fost bine sau nu, de ce nu a fost bine ce a facut, asa ca eu cred ca chiar daca sunt mamoasa reusesc sa impun si anumite limite, ca sa nu fie nici prea rasfatata. Si este un copil cumine si ascultator in general, mai face ea crize de isterie dar stie ca nu mai tin si se potoleste repede.
In plus daca eu nu prea am fost dragalita cand eram mica, mai ales ca am fost si cea mai mare, am simtit foarte tare lipsa imbratisarilor si a mangaierilor mamei, care saraca la 4 copii si servici si casa nici nu avea la cine sa se imparta mai intai. Asa ca am zis ca copiilor mei le voi arata toata dragostea mea si sa stie mereu ca ii iubesc ca pe nimeni altcineva.
Mami Magda si scumpa Rafaela.
ella.d spune:
de ce am fi noi mai isterice ca altele? cel putin noi suntem adevarate femei: sensibile, feminine..... daca noi nu ne vorbim de bine, atunci cine? eu sper ca intr-o zi voi fi mamica...stiu ca voi fi putin tacanita cu unele chestii, dar asta nu ma face sa cred ca nu voi fi o mama buna. cel putin noi nu suntem rele fara motiv. eh, daca ne-au calcat pe batatuuuuuri, atunci o merita!
Nora spune:
Eu sunt rac si sotul meu e in zodia gemenilor, dar sa stiti ca e el mai "tatos" decat mine "mamoasa". Cum aproape in orice familie e un parinte sever si unul permisiv, si la noi e asa, doar ca eu racusorul sunt cea severa, nu de alta, dar prea-i lasa tati pe piticii nostrii sa se urce-n capul lui!
Asa ca, eu as zice ca nu-i regula asta cu racusorii cei mai mamosi! Poate as fi fost altfel daca nu ma maritam cu barbatul asta al meu, bun ca painea calda!
Nora, mamica lui Andrei-Mihai(20aprilie 1999) si a lui Victor-Alexandru(12 iulie 2001)
poze noi la http://community.webshots.com/user/noracosmin
Claudelu spune:
Uitati-va www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=30001" target="_blank">aici sunt mai multe (d)racoaice
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
spic de grau spune:
Pai Claudelu dai link la subect lacat-uit?
Mi-e imi place sa raspund la intrebari asa ca reiau intrebarile Tiarei:
1.Ce culori va plac?
2.Ce gen de barbati va plac?
3.Sunteti pesimiste?
4.Ce anotimpuri va plac?
5.Ce fel de prieteni va plac?
1.Verde, galben, rosu, bleu
2.Barbatul meu
3. Uneori..depinde de cum ma trezesc, de presiunea atmosferica..de ce citesc p-aici
4.Primavara - simt ca renasc o data cu ea.
5.Cei care nu incearca sa profite, cei care nu incearca sa se bage intre mine si sotul meu..cei care nu-mi vorbesc de rau familia...cei care imi iubesc copilul..
Nu cred ca zodia te face altfel..e chestie de educatie si mediu in care cresti si te dezvolti. Nu stiu sa ma caracterizez...aici ar trebui sa-mi intrebati sotul, sau mama - dar si ei ar putea fi subiectivi
Si ptr ca am citit aici ca mai e un cuplu Rac-Gemeni - si eu ma numar printre ei. Iar sotiorul meu e o bomboana (daca nu-l laud si nu ma laud eu, cine sa o faca? mama, nu?).
Pupici la toti indiferent de zodie!
Luminita si DAVID - 11.03.2004
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
daniela77 spune:
Culori: ALB, si culorile pastel
Barbati: sinceri (si al meu cam minte
Nu sunt pesimista
Vara
Iar prietenii atata timp cat sunt alaturi de mine si la bine si la mai putin bine, sunt buni.. de multe ori mi s-a intamplat sa raman singurta in momentele grele ale vietii.. ehehe
Cat despre noi racii, un lucru e clar, suntem toate la fel.. in esenta
(PREA) sensibile, sociabile si cu pofta de viata.
Al meu sot este Pesti, desi suntem amandoi zodii de apa suntem doua pietre tari iar cand ne certam chiar iese urat
Dar in general e super, diferenta este cam maricica intre noi doi..
adica el e mai tanar , am zis ca o sa faca numai cum vreau eu.. dar de unde..
Va pupez
Daniela DPN 03 Martie 2004
magdala spune:
Culori: depinde de dispozitia mea Acum sunt in dispozitia de "verde", ma simt linistita si calma. Mai imi plac rosul, bleu, portocaliul-cand sunt f.f.f.f. vesela, sau galben, dar numai la culorile toamnei
Imi plac cei inteligenti, dar timizi, blanzi si tandri. Sa ma ia in brate si sa ma alinte atunci cand am nevoie. Din fericire l-am gasit si nu-i mai dau drumul cate zile oi avea. Ma cearta cateodata ca prea il cicalesc, iar altadata imi spune ca nu-i mai zic nimic, de ce nu il mai cicalesc, ca l-am innebunit de tot si ii e dor de toata pisolageala mea.
Mai sunt cateodata pesimista, dar ma uit in jur si ma gandesc ca am unde sta, ce manca, un sot si un copil pentru care as face orice, ma uit afara si vad natura frumoasa si copii zambind, si sunt vesela din nou si optimista.
Imi place primavara,cand pomii sunt in floare, aerul este parfumat si miroase a iarba verde si ploaie, sunt fluturi care zboara si pasari care canta peste tot. Imi plac si celelalte, dar acesta este preferatul meu, desi si celelalte au ceva special.
Prietenii adevarati imi plac, care te inteleg si sunt alturi de tine, orice ar fi.
Iar sotul meu este Fecioara timida cu un an si jumatate mai mare ca mine, iar eu il cam pun la respect, saracul, caci sunt tare rea cateodata, dar si cand sunt BUUUUNNNAAAA, il dragalesc tot timpul. In plus, si eu si fiica mea, suntem doua "serpoaice" in zodiacul chinezesc, iar el un biet "iepuras", asa ca "o sa-i mancam zilele", cum zice chiar el.... Dar inca nu i-am scos peri albi, asa ca mai poate duce.
Si dintre toate zodiile, a noastra e cea mai .......si cea mai.......si cea mai....dpdv: toate pdv.
Va pupic Magda, Rafaela si Clau.