Trimis medicamente din RO?fetele din Germania ??

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Daaa Roxana, ai dreptate, si noi ne facem plinul din Romania, dar uite ca mai apar si alte probleme si ramai fara solutii. La doctor nu mai zic m-am dus pina acum de 7 ori cred fara exagerare; la farmacie mi-a spus farmacista ca oricum nu prea are doctorul ce sa-mi faca; nici nu stiu de unde m-am captusit cel putin cu asa ceva. Si in Ro ceva similar costa cam 3 euro(aici 14 euro), cum ai scris si tu e o diferenta!!!!!!

toate cele bune
narcisa x Patrick 29.06.2002 Vivien 27.01.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Poate te ajuta o idee.
Saptamina asta am primit din tara un medicament. Mama le pune in plic cu bule, este tratat ca scrisoare, cu posta obisnuita, nu trec prin vama romana si ajung in 5 zile lucratoare. Nu incap prea multe, altfel plicul e prea plin si nu mai ajunge.

There is a difference between knowing the path and walking the path.

Mergi la inceput

Coral, chiar merge? si eu m-am gindit la faza asta, pina la urma renunt la unele din ele, oare poate sa-mi trimita in el un tub de unguent 30 g, o intreba la posta ce e in plic? Tu ai primit tablete? cred ca voi incerca si eu. Merci mult de info.

toate cele bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Eu am primit No-spa, sunt tablete tiplate. Daca ma uit pe plic a costat in jur de 65000, dar eu sunt nitel mai departe de Romania.
Nu o intreaba nimeni nimic, timbreaza si vezi ca nu trebuie sa fie prea greu.

There is a difference between knowing the path and walking the path.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Narcisa,
La statia de Touring sau Atlassib(sunt impreuna)autocarele sunt grupate pe directii:Hamburg(orase din N-De),München,Köln,etc.Eventual mama ta poate sa intrebe la seful de linie care raspunde de autocarele ce merg in zona ta si de pe listele alea sa gaseasca un nene/tanti dragut/a sa-ti aduca medicamentele.
In iunie cind am fost noi in Ro,am vazut persoane care cautau calatori dispusi sa le duca pachetele cu medicamente la destinatie in Germania.Banuiesc ca asa se procedeaza mai nou.

Poti sa intrebi si la "Viata in Germania"daca e cineva care are drum in Ro,banuiesc ca din orice oras din De se pot trimite postal fara probleme.

Dar de ce nu iti deconteaza casa unguentul pe care il folosesti?Sanatate multa iti doresc!

Alina

Mergi la inceput

Alina, folosesc Lamisil, nu mai e preluat de geseztliche Krankenkasse de la 1 ian. 2004, ca multe alte medicamente. O sa incerc prin posta sa vad daca ma ajuta si pe urma sa-mi trimita mai multe daca e cazul, macar sa stiu pentru ce, toata povestea.
toate cele bune

Mergi la inceput