In ce lume traim?
Raspunsuri - Pagina 2
nepotzica spune:
incompetentza gasesti la toate "etajele", exista si-n televiziune... daca s-ar documenta ca lumea, crezi ca n-ar face un "buchetzel" frumos de stiri cu ce mai e prin lume in loc sa ne tzina 20 min. despre Mutu si chilotzii lui, 20 min despre crime si normal 20 min despre sport
cu Becali si altzii. Gata stirile, ai avut o ora de stiri. Esti cum s-ar zice informat, deci faci cat 2
.Da' unde-i stirea
???
DARAEL spune:
Eu traiesc intr-o lume frumoasa, minunata si plina de bucurii... si fiecare zi este mai minunata decat cea dinaintea ei....
Asa ca nu pot decat sa parafrazez citatul tau, maryam :
"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI BINE !!!"
Si acum o intrebare banala: nu te-ai gandit niciodata ca nu poti vedea binele din cauza ca te concentrezi pe ceva trist ?
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
tora97 spune:
intr adevar, simburele de rautate din om a existat dintotdeaune si, din pacate va exista in continuare, cit o fi lumea.. caci altfel lumea in care traim s ar numi Paradis
La rindul nostru, fiecare are partea lui de egoism si rautate, si eu si tu si tu.. acel moment "de glorie" in care dam cu batul in balta.. este adevarat ca nu ma refer la crime, atrocitati, etc.. ci la zgirmanelile de zi cu zi
insa lipsa de stiri , sa le spun , competente, reale, ii face pe jurnalisti sa se insrie intr o goana dupa senzational Toate aceste imagini influenteaza intr o masura mai mare ori mai mica psihicul anumitor persoane, dindu le idei (cum mai spunea cineva mai sus)
Priviti fenomenul rapiriilor facute de catre teroristi, sistemul de schimb aplicat de ei... Mie imi pare ca un cerc vicios.. ca o reclama, modul in care sint dati pe post iar si iar, devenind cu sau fara voia lor niste vedete.
Din pacate, asta este lumea in care sintem chemati sa traim... si nu avem de ales, ca sa nu o luam razna decit sa vedem partea frumoasa (eu spre exemplu nu urmaresc, din principiu asemenea stiri si nici nu le citesc)si pe cit posibil sa ne auto protejam de aceste influente la nivel subliminal
http://community.webshots.com/user/tora97
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
"Sunt doua feluri de a-ti trai viata...
Unul - de a crede ca nu exista miracole
Altul - de a crede ca totul este un miracol" Albert Einstein