Reintoarcerea Regelui !!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pulstar spune:

quote:
Originally posted by alexxia
Totusi nu crezi ca a lua in bataie de joc credinta altor este deja cam mult ?
Oricat de absurd ti s-ar parea, credinta ocupa un loc important in viata mea (probabil si in viata altora de pe acest forum ) si nu ma simt bine vazand-o batjocorita gratuit.

to u too. Alexxia imi pare rau daca ai simtit asta, si anume ca mi-am batut joc de credinta cuiva, chiar nu intentionam asta..
quote:
Originally posted by lucia_cs
Chair ar putea sa fie o dovada pentru tine ca desi il hulesti El tot are grija de tine.

Nu stiu cum ai dedus tu faptul ca-l hulesc pe Dumnezeu, dar in fine...
Poate dpdv religios, dar altfel nu vad aluzia..

Acestea fiind spuse ma retrag din discutie, poate astfel se vor calma "spiritele" pe aici...

-----------------------------------------
* Nimic nu se pierde, totul se transforma *

http://photos.yahoo.com/pulstar3/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Eu nu sunt pregatita sa apar in fata Mantuitorului Iisus Hristos la judecata, chiar si dreptul Iov l-a suparat pe Dumnezeu atunci cand a spus ca este fara de pacat. Singurul care este fara de pacat este numai Dumnezeu. Si Il rog din tot sufletul, pentru ca stiu ca este atat drept cat si bun, sa ma ierte si sa ne ierte pe noi toti care gresim - cu voie sau fara de voie.
Un_tata...cei care scriu Iisus cu un singur i, ori nu sunt ortodocsi ori nu stiu ca isus cu un singur i in limba ebraica inseamna magar.

Oana D

http://community.webshots.com/album/205792726GbMnHz?421

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

quote:
Originally posted by oana0204

Un_tata...cei care scriu Iisus cu un singur i, ori nu sunt ortodocsi ori nu stiu ca isus cu un singur i in limba ebraica inseamna magar.

Oana D

http://community.webshots.com/album/205792726GbMnHz?421

In limba Latina: Ihs Isus

In limba Greaca: #921;#951;#963;#959;#965;#950; Iisus

Cand rusii au luat controlul īn Romānia, au adaugat litera "ī" īn multe cuvinte romanesti. Dupa revolutia in 1989, unii
au īntors cuvintele spre radicinele lor latine. Cuvantul "Iisus" a fost īntors spre originalul lui latin si grecesc, cu un singur "i".
In limba ebraica pe care Isus a vorbit-o, sunt 4 cuvinte pentru "magar" scrise īn Biblie: "chamor", "ayir", "athown", sau "arowd". Nici unul nu are o legatura cu cuvantul "Isus". In limba greaca vorbita de Pavel sunt 3 cuvinte pentru "magar"
scrise īn Biblie: "hupozugion", "onarion", si "onos".

Alexxia

Lumea este plina de frumusete atunci cand inima este plina de dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Darel, tare cred ca ai dreptate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by pulstar
Sa inteleg ca Dumnezeu este o persoana? Un mosneag cu barba alba care locuieste in nori?

nope, ala-i mos craciun, vad ca stai prost la cultura generala, io in locul tau nici n-as deschide gura!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adela99
si ma mai intreb: oare mie ce-mi lipseste, de ce nu pot fi ca voi... vointa? credinta?... problema mea e (cred) ca pe alocuri mi se pare ca ratiunea si credinta nu merg mana in mana

scumpa si draga mea

si mie mi-ar placea sa avem un buton pe care sa-l invartim si sa prindem "frecventa" mantuirii... ca si noi astia "dusi la Biserica" o lasam uneori mai "moale"

ce-ti lipseste? nimic, ai aceleasi "capacitati" si "antene" ca si noi...

singurul lucru care as indrazni sa spun ca-ti lipseste este vointa de a gasi adevarul, nu neaparat pe Dzeu... ci Adevarul, intr-un fel sau altul... eu eram atee (prin educatie, eram chiar d-aia infocata;)) si am cautat, am cautat... si am gasit Adevarul... in Dumnezeu

nu dau amanunte cum... cautarea nu a fost "frumoasa" ca prin romane si nu a fost nici: ahaaaaaaaaaaam evrika! sau ceva de genul asta...

cautarea e permanenta

si e numai si numai prin noroi...

iti recomand steinhardt-jurnalul fericirii (si ca simpla lectura e placut, dar mai are ceva in plus decat o simpla lectura!)

e o cautare care te va pune fata in fata cu tine insuti, si asta e greu de suportat... pentru multi

nu M-ai fi cautat daca nu M-ai fi gasit intai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pulstar spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

quote:
Sa inteleg ca Dumnezeu este o persoana? Un mosneag cu barba alba care locuieste in nori?

nope, ala-i mos craciun, vad ca stai prost la cultura generala, io in locul tau nici n-as deschide gura!

Nu am spus-o eu, asa reiese din ceea ce a spus lucia_cs,si anume ca D-zeu este o persoana. Daca nu ai vazu am citat ce a spus ea, asa ca please:

quote:
Nu poti sa cunosti o persoana decat daca comunici cu ea, Dumnezeu comunica prin Biblie si prin Spiritul Sfant.

-----------------------------------------
* Nimic nu se pierde, totul se transforma *

http://photos.yahoo.com/pulstar3/

Mergi la inceput

exact, Dumnezeu e o persoana, asta stie si un copil de scoala, mama draga, dar de aici pana la a spune ca e un mos cu barba alba... e cale de-o cultura generala... ma rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

nu M-ai fi cautat daca nu M-ai fi gasit intai...

foarte faina faza asta! si adevarata!!!!! eu vreau sa cred ca L-am gasit, da' nu stiu zau...

Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
daca doriti sa ne (re)vedeti :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

quote:

quote:
Originally posted by gandacelu

quote:

Nu am spus-o eu, asa reiese din ceea ce a spus lucia_cs,si anume ca D-zeu este o persoana. Daca nu ai vazu am citat ce a spus ea, asa ca please:

quote:
Nu poti sa cunosti o persoana decat daca comunici cu ea, Dumnezeu comunica prin Biblie si prin Spiritul Sfant.

Pulstar,

Aia era o comparatie. M-am exprimatgresit, trebuia sa fie:

"Nu poti sa cunosti o persoana decat daca comunici cu ea, tot asa nu poti sa-l cunosti pe Dumnezeu decat daca comunici cu El, Dumnezeu comunica prin Biblie si prin Spiritul Sfant."

Imi cer scuze de neintelegere, nu puteam sa ghicesc de unde ai scos tu partea cu "Dumnezeu este o persoana".

Lucia sotia lui Csaba.

Mergi la inceput