Unde au disparut anotimpurile???
Toti am crescut cu anotimpuri...primavara,vara,toamna...iarna!!!
Mi-era asa de drag cind vedeam primele frunze si ma apuca melancolia vazind toamna aceleasi frunze pe jos in timp ce paseam prin parcul plin de pomi care iarna deveneau golasi si se umpleau de zapada...
Ca sa nu mai vorbesc de vara,care era intotdeauna binevenita,venea vacanta mare,mergeam la mare,la bunici!!!
Aici si probabil in multe alte locuri,toata aceasta magie a disparut!
Avem vaaaaaaaaaaaaaara 9-10 luni si putina iarna!!!
Nici nu mai stiu cum sa ma imbrac.
Azi e 26 oct,afara au fost azi 28 gr si plajile sint pline de oameni care inca fac baie...am coborit din nou hainele de vara din dulap si merg pe strada cu tricou!!!
Si culmea culmilor,unele vitrine au inceput sa se impodobeasca de CRACIUN!!!
Theodora,
Alexandros,
Yannis
POZELE NOASTRE:
aici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=4480" target="_blank">Povestea-nasterii
Raspunsuri
oana cretu spune:
Ce mare dreptate ai, Theodora! Chiar zilele trecute au aratat la stiri de la noi, de aici, cum pun beculete de Craciun pe strazi si lumea sta la plaja la cativa metrii.:)) In fine, aici asa a fost mereu, dar la noi si in alte tari chiar existau acele patru anotimpuri si nu prea mai sunt.:(
oana si bebitza din burtica
(30s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
n/a spune:
Baaaaaaaaaai, da' nu va e rusine la obraz sa ne faceti in ciuda???? Stiti ce-i aia iarna vesnica, ursi polari, zile cu -42 cand ti se dezlipeste pielea de pe frunte...si doar 2 luni de firicele de iarba cu...VAI' 25 DE GRADE!!!! PUNE REPEDE AERUL CONDITIONAT CA NE TOPIIIIIM!!!!

Dena spune:
quote:
Originally posted by vektros
Baaaaaaaaaai, da' nu va e rusine la obraz sa ne faceti in ciuda???? Stiti ce-i aia iarna vesnica, ursi polari, zile cu -42 cand ti se dezlipeste pielea de pe frunte...si doar 2 luni de firicele de iarba cu...VAI' 25 DE GRADE!!!! PUNE REPEDE AERUL CONDITIONAT CA NE TOPIIIIIM!!!!
vektros mami, dar unde locuiesti tu draguta? In Nunavut?? :)
Denisa si bebica din burtica - 36 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi
aissa spune:
Bucurestiul e ca o sera, asa ca la noi nu prea mai sunt ierni grele cum erau pe vremuri. Abia cateva zile de -9 sau - 10 grade prin ianuarie, daca da 2-3 zile de ninsoare si in rest noroi. Acum sunt de cateva zile 24 de grade la pranz si nu imi vine sa cred ca anul trecut pe vremea asta era dat drumul la caldura in casa...
Imi amintesc, cand eram copil, aveau ai mei niste prieteni plecati in SUA si ne-au trimis niste poze facute de Craciun si ei erau in pantaloni scurti si tricou. Am tot zis eu ca deh, in California e alta clima decat la Romanica, dar cred ca ne apropiem si noi de astfel de Craciunuri petrecute la iarba verde...
Poze cu noi
Cristina, sper o viitoare mamica de ghemotoc mic-mic

verzica spune:

Theodora, din pacate ai dreptate.
Nici aici in Romania nu mai sunt anotimpurile asa cum erau pe cand eram copil.
Acum "sari" din sandale direct in cizme si invers. Primavara, toamna nu prea mai este si ma gandesc ca atunci cand o sa am copii, pentru ei primavara si toamna o sa fie o poveste frumoasa povestita de mami si... cam atat.
Spre exemplu: acum doua saptamani s-a facut brusc frig si toata lumea era imbracata in haine groase, intr-o noapte temperatura a ajuns la 0 grade, iar acum, mergi pe strada si vezi oameni imbracati in tricouri cu maneca scurta si in sort. Nu este normal ca la sfarsitul lui octombrie sa avem 23 - 24 grade. Sau poate ma insel eu?

alibaba spune:
eu cred ca fiecare clima are avantajele si dezavantajele ei ... mie de exemplu mi se pare frumoasa clima mediteraneeana pentru ca sunt mai friguroasa si imi plac maslinele si smochinele tare mult
...
ceea ce mi se pare ingrijorator este ca modificarile climatice sunt tot mai mari ... am citit in National Geografic luna trecuta ca in 20-30 de ani vor fi schimbari majore ... se vor desertifica multe zone iar nivelul oceanelor va creste ... trebuie sa incercam la nivel mondial sa oprim poluarea altfel ....
cubic spune:
Se spune ca omul ar fi o fiinta rationala... Dar cat de rational este el cu adevarat, de vreme ce aude de zeci de ori pe zi despre pericolele pricinuite de poluare, defrisari, incalzire globala, iar el continua sa distruga planeta dupa bunul plac...?
Oricum, pe strazile pe care am mers si in parcurile prin care m-am plimbat, frunzele copacilor au capatat nuantele cele mai deosebite... E o toamna neobisnuit de frumoasa pentru conditiile de mediu din Bucuresti. Cine stie insa cati ani va mai fi asa...
anangel_lexi spune:
La noi in Bucuresti e tare aiurea vremea in ultimele zile. Dimineata ingheti de frig, sunt sub 10 grade, ma imbrac cu pulover, sal la gat, jacheta groasa, etc, iar seara cand ies de la servici ma topesc de caldura ca-s vreo 28-29 grade. Efectiv nu mai stiu cum sa ma imbrac sa nu-mi fie nici frig dimineata cand plec la servici si nici prea cald cand ma intorc seara.
Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine
Sanca spune:
Si eu care credeam ca numai americanii decoreaza de Craciun imediat dupa ultima zi de vara. Vad ca se practica si in alte tari,asa ca nu mai ii critic atata.
La noi de bine de rau, in San Diego, a inceput sa ploua. Si imi place. Cand ma duc la sala de gimnastica o iau pe o straduta care are un artar si e rosu parca e in flacari. Un pom ici, un pom colo, imi dau seama ca a venit toamna. Prin decembrie o sa ne urcam in masina si o sa mergem la munte (cam la 3 ore de condus) sa punem si noi piciorul in zapada.
Mihaela R spune:
Nu stiu cum e normal sa fie vremea in Grecia, sau in zonele in care locuiti voi, fetelor, dar eu va invidiez, as vrea si eu sa am parte de o vara atit de lunga!
Din pacate, eu trebuie sa indur sase luni de iarna, caci cam atit isi face de cap Gerila pe la noi. Ca sa nu mai spun ca nici toamna si primavara nu le mai simti, iar vara nu stiu cum se face ca ori ploua, ori e rece.