mamici noiembrie-decembrie 2004 (77)
Raspunsuri - Pagina 7

ionela roxana spune:
Eliza5 te rog frumos nu mai deschide vorba de cutremure; este de ajuns ca le simnt, numai vreau si discutii; azi pe la 11. 30am a fost unul destul de simtitor la noi aici, ca acolo unde sunt adevarate nenorociri iar a fost fffff. puternic, de 7 grade; tocmai vroiam sa ies afara cu fii-mea in parc, si numai ce incepe sa se legene blocul cu noi si sa zangane toate cele prin casa; can am zis ca s-a potolit, a inceput mai tare; fii-mea a inceput sa planga, si ma gandeam sa o tai la fuga afara; spun sincer ca imi este groaza, mai ales ca am si burta acum, si ma tot gandesc cum am sa fac fata daca este ceva, daca sotul nu este acasa
; ma gandeam sa pregatesc ceva bagajel ca daca in caz de ceva sa nu ma trezesc ca in pomul de vara, mai ales ca de-acum este frig
; acum arata la TV. cum o scoate pe o tipa, peste care s-a prabusit muntele, si a fost prinsa sub pamant cu tot cu masina, ea de 39 ani, si cei doi copii, unul de 2 si unul de 3 ani; toti sunt vii, au stat 4 zile sub pamant, dar nu se stie cat de teferi sunt; accidentul s-a produs chiar de ziua de nastere a tipei
; ma ingrozesc de ceea ce vad
roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

laura miu spune:
SA VA TRAIASCA FETITZELE!!!!!!....se pare ca tot fetele sunt mai harnicute..
Sa va bucurati de printese si sa treceti cu bine peste toate problemele de inceput.
Eu sunt in asteptare desi sunt in 37 sap, ieri am fost sa vizitez spitalul Giulesti,am pe cineva operat acolo, si m-am ingrozit, parca esti la puscarie, totul vechi si ruginit si pereti grosi si urati..doamne sa fie bine la nastere si sa scap de acolo...
De cand stau linistita ziua nu am mai avut contractii asa dureroase noaptea, deci si efortul de peste zi te 'ajuta' la o nastere prematura.Eu maine fac 2 sap de cand mi-a cazut dopul si astept in orice moment sa vina clima mai ales ca am fetitza si se pare ca se grabeste.Daca plec prea departe de casa am impresia ca fac pe mine pipi si ca imi cade burta,asta ptr ca burta mea s-a lasat de 1 sap asa ca stau mai mult in casa.
NASTERE USOARA DACA SE MAI GRABESTE CAREVA
laura si bb 37 sap

gandacelu spune:
quote:
Originally posted by Miche
Se pare ca tu ai fost rezistenta , daca contractiile nu ti-au cauzat neplaceri
miche, uite ce cred ca a vrut sa spuna try: depinde si de contractii... exista unele contractii pregatitoare pentru nastere, care sunt cateva si nedureroase, deci un fel de "joaca" a uterului, un fel de antrenament cu o vreme inainte de nastere: asta sunt altceva fata de ce avem noi: dureroase si permanente, ca la nastere - ale noastre deci pot provoca nasterea, celelalte nu!
ai inteles!?
nu e vorba de rezistenta organismului, ci de diferenta intre contractii!

bits spune:
ELIZA e groaznic aici cu cutremurle. peste 400 de replici se tin lant de sambata.cred ca este un semn de la D-zeu la cat de rai sunt oamenii astia pe aici.anul acesta ca niciodata taifune si cutremure la greu!
octy 39 sapt DPN:29oct
http://photos.yahoo.com/octyb

bits spune:
LAURA te rog spune-mi tie nu ti-au aparut vergeturi dupa ce ti s-a lasat burta?eu una m-am speriat,pana la 37 de sapt sa nu ai nimic si acum deodata sa apara,parca in fiecare zi mai apare cate una.

gandacelu spune:
quote:
Originally posted by irinaA
Haloo, ne-a cazut buricul, sa stiti ca ne simtim batrini pe aicea...
Ce faceti, faceti cevaaaa, acu o saptamana se rupea apa la mine.
uraaaaaaaaaaaaaaaa!

monica-elizabet spune:
buna fetelor, azi am fost la eco deci am avut intalnire cu bebelina, mi-a confirmat si doctorita de aici ca este fetitza....URA!!! tot ii zice alexutxul meu bebelina...hi hi
cred ca e un pic cam micuta bebelina are 1,750 kg si sunt in saptamana 32+4 zile...voi ce ziceti? stiu ca fiecare copilas se dezvolta dioferit dar as fi vrut si eu sa fie mai maricica...dar...poate vrea sa fie foto model hi hi si atunci tine la silueta...
colul mi-a zis ca este scurtat dar nu f scurt, oricum mi s-a spus sa nu fac efort insa plimbarele scurte pot sa fac, deci nu e obligatoriu sa stau numai in pat.uf...am scapat....pot sa fac petrecere de ziua mea hi hi
am asteptat pe-acolo de mi-a venit cu"spume" doctorita de la eco a venit in loc de 8 la 9,30 apoi dupa eco nu l-am mai prins pe dr meu sa-mi citeasca ecografia...fiindca intrase in sala de operatii...asa ca am avut o dimineata super...am plecat la 7,30 si am venit la 11,30....si asta nu e tot...dupa amiaza la ora 15 ma duc si la dr de familie sa-mi dea preanatalul pe noiembrie
maine ma duc sa-l depun la CAS.....apoi gata ma cumintzesc...mai stau si pe-acasa, ca dr meu m-a mai chemat acum abia peste 3 saptamani.
bits-ulica...tot nenascuta esti mama? lasa ca mai ai pana la termen...poate nasti de ziua mea sa facem petrecerea amandoua hi hi...
ce o fi cu andeeap, de sambata parca nu a mai aparut, a plecat la pitesti si de atunci parca nu a mai aparut...sau sunt eu varza...sper sa fie bine.
fetelor va pupacesc si ma duc sa mai stau in pat...vorbim mai pe dupa masa
monica

gandacelu spune:
quote:
Originally posted by Eliza5
Gandacelule, o platesc destul de scump, dar eu zic ca face. O sa-i dau 5 mil. pe luna. Pentru asta o sa vina in fiecare dimineata la 7.00 si sta pana cand ma intorc eu de la birou (7, 8 seara). In plus o sa gateasca si face si menaj.
pai... bravo!

uite mie imi cere 4 milioane si nu sta decat cu ile in timp ce si eu o sa fiu acasa cu celalat bebe... mai, mie mi se pare mult, numai pt 7h!?

cu un bebemic e muuuuuuuuuuuuuuuuuuult mai greu! dar asa repede te intorci la serviciu?!

bits spune:
MONICA ce ma bucur pt tine!i-ai facut pereche lui ALEX
!sa fiti sanatoase amandoua si lasa grijile cu greutatea bebelinei,sa vezi ce o sa ia ea prin sapt 35-38.nu stii ca fetitele de obicei(mai sunt si exceptii)sunt mai micute decat baieteii?
octy 40 sapt DPN:29oct

laura miu spune:
Bits, sa stii ca inca nu au aparut la mine poate si ptr ca m-am tot uns cu ulei de copii Nivea, la mine in schimb s-a uscat pielea pe burta si pe san de se ia in palma daca dai cu mana.Tu te-ai uns cu ceva pe toata perioada???
..vad ca stai bine merci fara dop ca si mine nu stiu ce este cu noi :)))
pupici
laura si 37 sap
quote:
Originally posted by bits
LAURA te rog spune-mi tie nu ti-au aparut vergeturi dupa ce ti s-a lasat burta?eu una m-am speriat,pana la 37 de sapt sa nu ai nimic si acum deodata sa apara,parca in fiecare zi mai apare cate una.