mamici noiembrie-decembrie 2004 (77)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by try
Si-acu' gandacelu' unde ti-e rosia, te-astept Eu m-am pregatit cu cartofi ca am inteles ca-s ma ieficienti ca rosiile [D:]

draga, de data asta ai avut (iar!) dreptate!
dar cu cartoful poti sa vii, mai ales daca-i prajit!

fetele, io chiar am beut o bere cu huzband, pai ce credeati? ca glumesc?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

mai terminati cu compresele reci, ca astea sunt contraindicate!!!

toate prostiile le retineti, dar lucrurile bune tre sa vi le spuna omu de 1000 de ori! ca la scoala, cum ne spuneau profii... si aveau dreptate!

caldura desfunda canalele, recele le infunda!

try, mai o sa vezi tu cum arata puiutu de gandac! frumos ca ma-sa! hehehe... asta-i baiet si tre sa semene cu mine, nu se poate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

mai terminati cu compresele reci, ca astea sunt contraindicate!!!

toate prostiile le retineti, dar lucrurile bune tre sa vi le spuna omu de 1000 de ori! ca la scoala, cum ne spuneau profii... si aveau dreptate!

caldura desfunda canalele, recele le infunda!

...intocmai asa am spus acum doua zile lui Carmen aici pe forum (de dusuri sau comprese calde) si nu mai stiu cine a zis ca dimpotriva comprese reci. Si eu am retinut, dar nu e vina mea ca informatia era chiar de la mamica

37 saptamani
http://community.webshots.com/user/amduminica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Nu te pot servi cu prajit ca eu tocmai mi-am incalzit un cartof copt (facut de ieri) si l-am papat cu sare, unt si smantanica... hhhmmm ce bum a fost.
Sa arunc cu unul si dupa tine... pardon... adica sa te servesc cu unul? Daca da, vino repef\jor ca acu' stii drumu' la Canada.

in a 40-a sapt., DNP 31 oct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Fetelor multumesc pt urari si sfaturi.

Camys tu ti-ai rezolvat problema cu sinii? Cum?

O sa incerc cu comprese calde. Sper sa rezolv problema.
Daca mai stiti si alte solutii, de-abia astept sa le aud.

Ela2001 - 39 saptamini de la UM
Maternitatea Bucur- Dr. Nicolae Crisan

http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001

Mergi la inceput

...mi-am permis s-o citez pe Camys, sper sa nu se supere pe mine.

quote:
Eu aseara mi-am pus pe san comprese reci pentru ca efectiv simteam ca-mi iau foc. Acum nu mai am probl;ema asta. Dupa ce mi-am cumparat ieri o pompa si am incercat-o, m-am convins ca tot masarea sanului si mulsul manual e mai meficient...muuult mai eficient decat orice pompa.

Cand alaptez stau mai mult in fund, nu mi-am gasit inca o pozitie standard de alaptat. Daca ma doare , acum asta e. Maine m,erg la dr sa-mi scoata atele.

fetelor care veti fi taiate, sa nu va uitati dupa in oglinda, de curiozitate. Eu asa am facut aseara si eram pe punctul de a ceda psihic.

37 saptamani

Mergi la inceput

...si pe Roserb, asta ca sa se vada ca "compresele reci" nu vin de la mine

quote:
Camys are dreptate, cand sanii se inflameaza , mai ales daca sunt numai anumite zone rosii si calde, problema se trateaza cu comprese cu gheata, daca pui ceva cald acolo se agraveaza situatiunea,eu am patit chestia asta, si cu gheata s-a rezolvat imediat.

37 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Mai va arde de baut...pai ce, eu sa stau deoparte??? cam tarzie ora totusi...nu credeti? OK, macar sa o felicit si eu pe Ele, pentru Diana, sa-i traiasca si sa fie o mancacioasa, asa cum am fost eu...v-am citit, am zambit, sunteti mortale, sper sa ramaneti la fel de optimiste si cnad se apropie cu adevarat momentul cel mult asteptat...NASTEREA bebeilor...pai, va urez NOAPTE BUNA! si vise frumoase cu pruncii vostri...

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaA spune:

Felicitari Ela!!
Numai fetitele baga tare aicea, baieteii se ascund pe unde pot.
Ela, Cami cum stati cu kilele? Eu aveam 64 inainte de mastere si dupa 63kg cu bebelus de 3.5kg. Ceva nu iesea la socoteala...
Da azi? 57 kg
Azi am fost la medic, a crescut Ioana 1 cm in lungime si deja are din nou aproape 3.5 kg. Mai da face pupu ca mitraliera...
Trebuie sa ma mulg, pompita nu prea ma ajuta.
Stie careva daca beau must face bebe ceva la burtica??? Ca al meu barbatel a venit cu o canistra si e tare buun.
Aoleo, scoateti bebicii afara ca am fost ok la sarcina da acuma am gramada de intrebari. Scoateti-i ca merita!
Tinem pumnii amandoua pt restul trupei.
Doamne ajuta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Irina, draguta de tine, e greu sa fii deschizator de drumuri, nu-i asa? Parerea mea ca nu e prea bine sa bei must, ma gandesc ca fermenteaza in burtica si e sensibil pentru bebe. Poate face si ma ides cacuta sau poate face diaree.

Vezi tu cu cantarele alea ca poate nu te-ai cantarit pe aceleasi aparate, n-aveai cum sa ai doar 1 kg mai putin dupa nastere daca in timpul asta n-ai mancat sau baut... sau te-ai cantarit c uaceleasi haine/incaltaminte.

Cati pampersi schimbi pe zi la bebelina ta?
Te scoli des noaptea la ea?
E mancacioasa?
Hai ca pana apucam noi sa te ajutam cu raspunsurile la intrebari, te bombardam noi. Am inteles ca normal e sa faca de vreo 4-6 ori cacuta in prima perioada dupa nastere. Si ca de vreo 10 ori pishu.

in a 40-a sapt., DNP 31 oct.

Mergi la inceput