mamici noiembrie-decembrie 2004 (77)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Jasmine, felicitari, sa-ti traiasca baietelul si sa fie sanatos.

Fetelor, merci de urari , nu stiu ce sa zic daca are ganduri de iesire sau nu, tot am contractii, dar sunt inca neregulate (la 20, 15 , 10 min, pe urma iar se raresc) asa ca deocamdata stau acasa . Azi m-a si frecat Bianca ceva de groaza (deh, copil bolnavior!), deci probabil e explicabil.Daca e sa fie , sper sa nu ma apuce la noapte. Astept sa vina Catalin de la servici sa ma pot odihni un pic, sa vad daca mai continua activitatea din burtica in acelasi stil.
Sincer, as vrea sa se grabeasca putin , m-am cam saturat.

Oricum, va tin la curent- sper sa nu fiu ca ala care striga : lupul!lupul!

Roxana-saptamana 39

DPN 6 nov- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

quote:
Originally posted by fulguletz

Jasmine, felicitari!...sa fie sanatos si necolicios!
ce surpriza..primul baietel!

madalina, multumim de veste...si transmite-i lui Jasmine gandurile noastre buuuuuuuuuuuuuune..

fetele, pai asa o veste (primul baietel din gashca) merita sarbatorita, nu?

cu David, 34 sapt., DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox

ce imi place de noi ca la fiecare eveniment mai deosebit tb sa srbatorim..pacat ca nu suntem toate impreuna ca va dati seama ce chefuri ii faceam...cu apa potabila si suc?

anne-marry 33 sapt cu [bebe]teodor alexandru DPN 21 Dec.
pozele mele
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

ELA felicitari. Sa-ti traiasca puiuta, sa fie sanatoasa, frumoasa si desteapta si sa ai cat mai putine probleme.
Ce surpriZa placuta! Eu stau aproape toata ziulica in pat si mi-am zis ia hai sa intru sa vad daca nu a mai nascut careva. Sa inteleg ca fetitele sunt mai harnicute?

GANDACELULE ma bucur mult ca esti bine. Ma gandeam ca o sa o iei si tu inaintea lui BITS, TRY, ROSERB...

TRY nu pot sa cred ce mult seamana burtica ta cu a mea! O sa mai fac niste poze sa vezi. Parca totusi a mea e mai tuguiata. Oricum, nici tu nu te-ai ingrasat decat la burtica.

Am vrut sa zic si eu ceva de cutremurele din Japonia dar am vazut ca se intristeaza fetele...asa ca...sa speram ca se vor sfarsi de data asta si sa nu le mai dea bataie de cap fiindca nu au nevoie de asa ceva acum.

A nascut JASMINE!!!?? Primul baietel!!! Sa-i dea Dumnezeu sanatate si putere ca am inteles ca e putin cam micut. Oricum nu mai conteaza daca sunt amandoi sanatosi. JASMINE te pupici si te astept sa ne povestesti! MADALINA multumim mult. Esti o dulce.

Adriana 37 sapt si cei 2 BBmici -DPN 18nov
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/adriana_axa_cluj/my_photos

Mergi la inceput

gandacico mama ai dreptate...cu scriusul si recititul ... dar ce sa ii faca daca m-am invatat sa tot scriu chinezeste, de ma bufneste si pe mine rasul cand citesc din nou? de aia nu corectez neam ..... de fapt..stii tu...lenea e cucoana maaaaaaaare ....

onitza ceva asemanator aud si eu...apropo de pleoscaitul din burtica ... la mine se aude ca un ....cum sa zic.... ca ..ei uite ca nus cu ce sa comapar, insa seamana f mult cu ceea ce zici. cine stie ce or face ei pe acolo?

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

De fiecare data cand intru se intampla la fel: nu e nimeni aici!!! Si pana citesc eu toate mesajele incepe sa ma doara burtica si spatele de la statul pe scaun.
TRY la mine ligamentele de care ziceai tu de la zona inghinala parca sunt umflate si ma dor de fiecare data can ma ridic si ma asez in pat. Mai nou ma doare soldul drept cand merg, si genunchii. Ma tot trezesc ca zic din ce in ce mai des: Nu mai poot!!! Si sotul meu raspunde: "Ba mai poti!".
Pai daca nu mai am cu cine palavragi ma duc inapoi in pat ca acusi vine Florin si ma cearta ca am coborat iarasi din pat. Mai intru eu deseara...sper
Pupici!

Adriana 37 sapt si cei 2 BBmici -DPN 18nov
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/adriana_axa_cluj/my_photos

Mergi la inceput

mei ce chestie si cu forumul.... eu am postat ultimul mesaj acum cateva minute, si ceasul este acum 18.32 si imi arata ca as fi pus pe la 17 si nus cat, basca ca imi arata pe forum la subiecte ca ultimul mesaj este al gandacicii la 17.25, iar pe forum ultimul este al ad_rianei....hm..ce chestie...

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

JASMINE...felicitari sa-ti traiasca baietzelul sa fie sanatos, mancacios si somnoros. abia astept sa ne zici cum a fost.
ei...acum sa va tineti fetelor...s-a dat startul la baieti ha ha
medicul de familie m-a aranjat..nu...adica mi-a zis ca nu-mi poate da prenatalul decat la 1 noiembrie...nu stiu ce mi-a zis zapauca aia de la CAS ca se poate...doar asa ca sa mai fac un drum in plus...of, of...ce mai oameni, daca nu stiu de ce-or mai zice si la altii...dar maine cand ma duc la CAS o sa-i zic tipei, macar asa ca sa nu mai puna si alte fete pe drumuri degeaba...
va pupici si sunt pe-aici

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura miu spune:

...vai de mine Ionela Roxana nu m-am uitat la tine de unde esti si ti-am spus sa mergi la medicul de fam ,milioane de scuze, aici in Romaniam, Liotonul este gratuit prt gravide si nu este contraindicat la sarcina,am vorbit cu dr meu ginecolog inainte sa-l folosesc.

pupici
laura si de 37 sap

quote:
Originally posted by ionela roxana

Laura iti multumesc muuuuuuuult de tot; am mai citit si pe-aici pe net despre varice si am aflat despre acest unguent; sa vad ca sapt. asta merg la al meu medic, sa vedem ce sfat imi da si daca nu o s-o rog pe a mea mamica sa m-il trimeata; la prima sarcina nu mi-au aparut mai deloc varice, iar vergeturi deloc, dar de data asta vergeturile m-au disperat, inestetice si pe de-asupra in unele locuri ma mai si dor; am mai gasit pe net un unguent ptr. varice ce se numeste GIROL, si iar am mai citit ca dupa sarcina in mare parte varicele mai dispar; tare mi-as dori sa fie asa, nu sa fiu cum eram inainte, dar macar sa se mai amelioreze ceva din ele

roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

Mergi la inceput

monica cand eui tu dpn-ul? ca mie mi-au zis ca pot lua concediu de pe 18, apoi dr de fam ca de pe 20 oct, iar ginecologul a zis ca cien stie..mai bine de la 1 nov, ca nu se stie cand vrea domnisorul sa apara si sa am musai alea 42 de zile dupa anstere, din cele 126 din total. asa ca...cine ii mai intelege? fiecare in felul lui.

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

quote:
Originally posted by FELIS

ELIZA ... chiar daca la Municipal este mai mult decat a zis Raluca... eu cred ca totusi 4 mil e o suma acceptabila... La urma urmei nu se da chitanta... si fiecare dupa posibilitati... Nu cred ca o sa se uite urat doctorita la ea ca-i da 4 mil chiar si cezariana fiind... si nu 6 sau 8...
Parerea mea sincera e ca tot pacientele au ridicat preturile... Daca una are posibilitatea sa dea 8 mil la dr la cezariana asta nu inseamna ca cea care da 4 mil nu mai trebuie sa nasca... vezi Doamne nu a dat PRETUL CORECT... Sa fim seriosi...
Felis, 34 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos

Aoleu, Felis, cand am spus eu asa ceva?? Raluca a intrebat cam care sunt preturile iar eu i-am spus doar ca la Municipal cred ca sunt ceva mai mari decat la Cantacuzino. Bineinteles ca fiecare da cat isi permite. Eu de exemplu am intrebat o mamica care a nascut acum cateva luni cu doctorul meu si mi-a dat toate preturile. Asta ca sa am un punct de reper si sa nu dau mai mult sau mai putin decat se practica..

Eliza - 35 saptamani
DPN 20 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Mergi la inceput