Mamici de ianuarie-februarie 2005 (50)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Cornelia , ce-i drept m-a cam pus pe ganduri cumnata mea care tocami a terminat psihologia si care-mi spunea ca este o facult extrem de grea... Dar daca tot vine bebelina, voi avea timp...Poate daca eu o fac si pe a doua facult, ii dau si sotului meu una...

Coca 27 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Mie nu fac. mi s-a parut grea...aia chiar mi-a placut, munca cu oamenii e extrem de dificila!!!!!Si apoi trebuie sa lupti mult si cu mentalitatile lor....anul trecut a venit una sa-mi ceara pastile sau ceaiuri!!! habar n-avea ce-i aia psiholog!

(28 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Draga mea, Cornelia , crede-ma ca stiu cred ca mai bine decat oricine de aici de pe site, ce inseamna munca cu oamenii... Cinci ani cat am fost educatoare ,munca cea mai grea n-a fost cu copii,cat cu parintii lor...Era greu sa inteleaga de ce pe cutare il ajuti si pe al lui,nu...Era greu sa-nteleaga de ce lui cutarica ii dai cu lingura mancare si copilului lui,nu...etc.. Dupa experienta cu copii,au urmat 8 ani de munca in banca si anume ghiseu.. Deci dupa 13 ani de munca cu oamenii,crede-ma ca nervii mei sunt asa de sensibili...Si cu toate astea as vrea sa fac psihologia... Mai ales ca fiind a doua facultate o pot urma gratis...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

dA fetele, si eu m-am cam speriat aseara de cutremur... mai ales ca ne-a luat din somn... nus cum naiba nu dormeam cred prea adinc si m-am trezit desi cred ca m-am trezit la al 2-lea val... ca am inteles ca a vut 2 valuri si deja blocul se misca tare dar cred ca era in balansul creat de al 2-lea val si acum se linistea... sotul meu s-a trezit mai mult cind m-a auzit pe mine aoleu... ca el cica dormea destul de adinc... imi pare rau ca m-am trezit offf, cu somnul meu asa usor uneori ma enervez... mai bine l-as avea greoi sa nu ma fi trezit ca si corneliaa si acum nici tu sperietura nu trageam si nici frica nu mi-ar fi fost... oricum fata de cel din '90 de la prinz trait de mine singura la et. 5 in casa parinteasca... nu s-a comparat parerea mea. acela a avut 6.8 pe Richter si a durat 45 sec... mult!
nu stiu cit a durat cel de aseara dar cred ca si asta a fost lung. eu stau acum la et. 7 deci va dati seama ca l-am simtit binisor.
eu sint impacata ca nu eram singura acasa si sotul meu m-a linistit imediat... n-am apucat decit sa zic "Doamne, ai grija!" si s-a oprit!

au inceput telefoane desigur, retele incarcate... dar pina la urma am reusit sa luam leg. cu parinti/frati si sint toti bine. Doamne ajuta ca nu s-a daramat nimic cladiri sau altele.

eu am luat un No-spa mai mult de frica sa nu am contractii, nu ca as fi avut! iar bebe dupa cutremur incepuse sa miste tare de tot, nu stiu cum sa interpretez, insa cred ca el oricum noaptea misca destul!

sper ca toate fetele sdint bine!... si bebeii la fel!

pupici

Eu si bibisor 25 sapt.
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Shobo eu cutremurul din 90 l-am prins pe strada..Nu.ti pot explica ce senzatie minunata am trait..vazand cladirile si molozul venind spre mine.. Bebelina mea s-a agitat mai tare abia dupa ce m-am linistit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fetelor, eu sint o mamica de mai-iunie, dar vreau sa va intreb ceva, sigur trebui stiti mai bine.
Cind este cel mai bine sa fac prima ecografie 3D? La ce virsta a sarcinii? Acum am 8+ saptamini.
Si mai am inca o intrebare . Intentionez sa merg sa fac ecografia la Dr.Pop, la Olimp. Aveti idee cam cit de greu se obtine o programare? Adica, daca sun azi sa ma programez, cam cind am sansa sa o obtin? Si cam cit costa...

Gabitza

Mergi la inceput

Draga Gabitza eco 3D se face in principiu in intervalul 18-22 saptam. Ar fi bine sa o faci in saptam 21-22,ptr a fi bebe suficient de mare,ptr a putea fi masurat,observat si monitorizat de catre medic... Programarea o poti face si inainte cu o luna,deci daca ai nr de tel...programeaza-te din timp,ptr a fi sigura ca esti in perioada optima... Succes..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Ingerasu, AC=abdominal circumference, dar nu a ei (nu a Biancai) ci a ta! Aceasat dimensiune, corelata cu alte masuratori ale copilasului (BPD, FL, HC) dau varsta exacta a sarcinii si dimensiunile copilului...
Gabitza din experienta mea iti spun ca cel mai bine este sa faci macar 3 eco la Pop in sapt. 13, 22 si 32 astea calculate de la prima zi a UM. Cat despre programare eu zic sa o faci deja de pe acum.
Irina, 28+ sapt.
Dr. Radoi, Spitalul Municipal

Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Shobo cred ca cel mic s-a agitat mai mult datorita sperieturii trase de tine si al emotiilor ca ei nu cred ca realizeaza cutremurul. Si cand mergi cu masina si te zgaltai tot aia este. Si a mea, ca si Teodora lui Coca s-a miscat dupa ce m-am linistit eu ca in timpul cutremurului nu a realizat ea nimic.

Gabitzam tu te referi la eco 3D sau la cea morfologica? Ca nu sunt unul si acelasi lucru. Pop, la Diagnosis (ca Olimp nu mai exista) face morfologica, ei aparat 3D nu au. 3D+4D au doar la Mediplus si Sanador dar acest tip de eco se face mai tarziu in sarcina. La Pop oricum trebuie sa te programezi din timp, cu min o luna in avans. Morfologica poti face si la 14-15 saptamani dar mai concludenta este cea facuta in intervalul 20-24 saptamani.

"ingerasele" 31+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ingerasele pozate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Mie mi-a spus doctorul ca prima eco morfologica (3D) e bine sa o fac intre sapt. 11 si 14, pentru ca atunci se poate masura translucenta nuchala si femurul, pentru eventuale ...Doamne fereste! probleme.
Apoi intre 20 si 22 de sapt.

(28 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput