Dureri de spate

Dureri de spate | Autor: nicodoh

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca e normal sau nu dar pe mine ma doare ingrozitor de tare spatele(in zona lombara).Nu cred ca e de la sarcina pt ca am doar 10 sapt. Cand stau in picioare mai e cum e dar daca ma intind putin in pat nu ma mai pot ridica. Ma dor picioarele din sold. Daca nu ma tin de nimic ma dezechilibrez (Si asta dureaza de 3 sapt). Am uitat sa va spun ca eu am drept medic de familie pe soacra mea dar mai mult se uita la un caine decat la mine. Poate se va uita atunci cand nu voi mai putea merge

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Nico, schimba medicul!
Si pe mine m-a durut spatele aseara, cum spui tu, desi avem doar 5 saptamani. Nu stiu daca sarcina e de vina, sau pur si simplu oboseala, pe care acum o simtim mai mult decat inainte.

Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llizzie spune:

Da, e ciudat, banuiesc ca nu ai luat decat foarte putin in greutate acum. Si pe mine ma doare spatele de pe la 30 saptamani, dar foarte rau. Eu fac exercitii, din acelea ptr reumatici cu dureri lombare. se gasesc si pe net. pe mine m-au ajutat f mult, iti recomand cu caldura.
te pup si sanatatemulta
Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

quote:
Initial creeata de nicodoh

Nu stiu daca e normal sau nu dar pe mine ma doare ingrozitor de tare spatele(in zona lombara).Nu cred ca e de la sarcina pt ca am doar 10 sapt. Cand stau in picioare mai e cum e dar daca ma intind putin in pat nu ma mai pot ridica. Ma dor picioarele din sold. Daca nu ma tin de nimic ma dezechilibrez (Si asta dureaza de 3 sapt). Am uitat sa va spun ca eu am drept medic de familie pe soacra mea dar mai mult se uita la un caine decat la mine. Poate se va uita atunci cand nu voi mai putea merge

...si eu am avut la inceputul sarcinii acelasi tip de dureri (in zona lombara) si ridicatul din pat era un adevarat chin, parca eram o baba de 100 de ani. Mergeam un pic si-mi reveneam. Noaptea cand trebuia sa merg la toaleta, ma tineam de pereti. Cauza? Sarcina, asa cred, pt ca dupa sapt 12-13 nu m-am mai confruntat cu asa ceva, iar inainte de sarcina nu am avut astfel de dureri. Apar altele...

37 saptamani
http://community.webshots.com/user/amduminica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicodoh spune:

Acum nu am luat nimic in greutate, chiar am slabit vreo 2 kg, dar ce voi face mai tarziu cand nu ma voi mai vedea din spatele burti? Adevarul e ca stau foarte mult in picioare pt ca lucrez toata ziua, dar am crezut ca nu e normal sa ma doara spatele asa degraba. Va multumesc tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Scumpa, si eu am avut asemenea dureri la inceput. Mi s-a explicat ca se desfac oasele, se pregateste bazinul pt primirea uterului care se mareste incet, incet. Vorbeste si cu medicul si verifica-ti calcemia, poate fi un semn de hipocalcemie pe care e bine sa o "sprijini" din timp, intrucat stii de cat calciu are nevoie un bebe...

Sa fii sanatoasa si tu si bebe.

sa cresteti mari! :-)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/tataruraluca
DPN 22 decembrie, Spitalul Cantacuzino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

durerile de spate pot fi cauzate si de o infectie sau de o raceala la rinichi.consulta-ti medicul e singurul sfat pe care ti-l pot da.

octy 40 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

si eu am avut dureri de spate. doctorul mi-a spus ca problema e hormonala. mi-a spus ca nu stiu ce hormon specific sarcinii afecteaza cartilagiile de la oasele bazinului si coloanei si asta da durerile. o sa treaca. eu am avut numai in primul trimestru. am auzit ca apar iar in trimestrul trei cind incep oasele bazinului sa se departeze, cum zice raluca.gabriela, dar eu nu am ajuns inca acolo.

stai in pat linistita cind te apuca si o sa iti fie mai bine. orice ai face sa nu iei medicamente.

inca ceva, subscriu la ce zic fetele, schimba doctorul. soacra nici nu trebuie sa stie, ca sa nu dai pe urma in alte belele.

Lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oprietena spune:

In primul rand cred ca ar trebui schimbat medicul. Este singurul medic de familie care exista??? Dureri de spate si eu am, am avut si inainte de sarcina, stau foarte mult la calc, desigur nu in poz corecta. Medicul mi-a recomandat doar paracetamol 9singurul medicament pe care mi l-a permis in sarcina), in pat nu pot sta pe spate, doar lateral cu o pernutza intre picioare. Si...in cazul tau evitat sa mai sati asa mult in picioare, eventual sa iti fie schimbat locul de munca.

Mirela si Bubulina 29+

Noi 2 si Minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

si eu am dureri de spate am avut de cum am aflat ca sunt gravida- autosugestia, si de burtica, iar dr mi-a spus ca nu e nici o problema
cred ca la fiecare femeie e putin diferit, dar in principiu la fel
durerile vor trece in trimestrul 2 si vor reveni in al treilea- mi-a spus mie dr
cat despre soacra,... tie iti trbuie oricum si un medic ginecolog, care oricum stie mai multe despre sarcina, si e obiectiv, el iti da si medicale daca ai nevoie... asa ca... lasa-o pe soacra
te pupik dulce si multa bafta

anca DNP21martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si la mine durerile de spate au inceput odata cu sarcina. Cand am nascut nu ma durea nimic inafara de spate...
Si acum inca mai resimt durerea dupa 20 de luni de la nastere.

Sinzi si David
Poze cu David si Cora nebunatica

Mergi la inceput