Copilasi iunie - iulie 2003 (33)
Raspunsuri - Pagina 7
anamaria spune:
buna fetelor! sa stiti ca m-am gandit mereu la voi si la bebicii vostrii, chiar daca vara asta a scos din nou sufletul meu vagabond la suprafata, si n-am mai apucat sa stau acasa decat cat sa hranesc copiii si sa dorm noaptea... ba chiar nici asta, uneori.
Oricum, Tudor e de-acum baietel mare, soldatelul lu' mami blond... (de cand i-am tuns buclele ngricioase, s-a facut mai blond decat frate-sau)
Avem 10-11 kg, vreo 75 cm, 8 dinti si 4 masele, deschide toate usile, mai ales pe cea de la baie, unde gasesc cateodata 'surprize' in wc: sticla de lenor, tot sulul de hartie igienica, alte cutii si cutiute care mai sunt pe acolo...
Papam orice acum (mami are grija sa gateasca mai dietetic), chiar cremwurstei, sunca, cascaval, masline... Bem tot cu bibi, si mami nu-i deloc grabita sa scapam de el, e mai usor cu el. In carucior stam mai de voie de nevoie, ca e bine legat acolo si mami merge si cu el plangand, daca am treaba sa ajung undeva.
De la vremea aia rece de acu cateva saptamani au racit amandoi, si Tudor inca are muci si tuseste... sper sa-i treaca totusi pana nu vine urmatoarea raceala.
Va doresc numai bine, felicitari pt toate evenimentele fericite pe care le-ati trait lunile astea cat n-am mai fost activa pe site, pt aniversarea de 1 an a puiutilor, pt aniversarile voastre, pt nunti, casatorii, botezuri, moturi taiate, nasii si altele...
daca dragoste nu e, nimic nu e!
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion
AdynaB spune:
Saluti fetele,
in sf. am aterizat si eu pe aici ,dupa un sf. de saptamana cam incarcat si plin de evenimente faine(aniversarea a 30 de ani a prietenei mele !)unde am chefuit super fain si unde fica-mea spre bucuria noastra a fost cuminte.
Azi mergem la piscina si stau cam in dubii din cauza temp. apei 31°C,voi ce zicetzi e prea rece? Oricum n-o s-o las asa mult la balaceala,abea astept sa vad cum e.
ANAMARIA,bine ai revenit si sa-ti traiasca prichindeii!
Va pup si o zi faina!
Adyna si Selina bambina
madishor spune:
Salutare dragi mamici!
Daca mai sunt si alte amatoare de jazzolina eu zic sa ne intalnim joi la GreenHours. Pe locuri, fiti gata....
Andra imi facusi pofta cu masina de paine. Pai nu-i cinstit eu incerc sa ocolesc painea si tu povestesti de paine cu seminte, cu masline, cozonac si alte delicatesuri. Daca-i zic lui Andrei de ea precis vrea sa cumpere pentru ca, intr-un exces de paranoie casnica, insista sa cumparam numai paine impachetata (cu gust de nisip).
"Aventurile lui HabarNam" s-au reeditat dar nu mai stiu la ce editura. O sa caut cartea pe net. Apropo de carti - n-ar trebui sa fie vreun targ de carte in perioada asta? Sau a fost si l-am ratat?
Eu si Ana suntem fanele povestilor cu Apolodor: i le citesc pana ragusesc.
Ioana Sora - ai mei fac saptamana viitoare 39 ani de casatorie - brrr! Iar noi am facut 5 de casatorie si 9 de cand ne cunoastem, peste 2 saptamani. "Ce tineri eram, ce plete aveam!"
Cornelia - burtica mea a "explodat" la prima sarcina la 5 luni, iar la a doua la 3 luni. Cu toate astea eu m-am bagat in haine lalai si am anuntat la sevici prin luna a 5a (Nici un folos ca tot a trebuit sa-mi las jobul, pana la urma).
Si noi am ajuns la atotputernicul "NU", asa ca ma astept la cateva luni minunate cu urlete si tavaleli. Mai nou a ajuns sa se contrazica singur - vede ceva de mancare la mine in mana, imi cere si cand i-l intind da din cap si striga suparat "nu, nu, nu", asa ca ii las mancarea pe masa si mananca singur. Si cu lingurita vrea sa manance singur, asa ca dupa ce se termina filmul din aparat o sa pot pune niste poze care demonstreaza ca porcul e un animal curat pe langa Matei care invata sa mananace singur.
pe curand,
madishor
pojogam spune:
Seara buna tuturor ca tare mi-ati lipsist ... iar tipii de la site nici ca s-au grabit sa ne ajute!!!
Noi suntem extrem de nervosi, adica Flaviu; ma cam maraie din orice si si-a scurtat, zic eu drastic somnul de pranz care a devenit doar de o ora sau o ora juma. Ma gandesc ca in ritmul asta la 2 ani nu mai doarme la pranz!
M-am uitata atent si vad ca acm sunt la "impins"... gingia 3 canini. Imi e mila, zau!
Flaviu in rest e bine fara raceli doar ca mai tuseste asa sporadic; in w/end pe langa sarbatorirea tatalui s-a mai ocupat si de muraturi... si de atunci ia cate un borcan cu capac si-l urca in pod si imi arata sa-i deschid podul casei. Urca singur in disperare treptele alea si sunt cam la 4 metrii inaltime.
Il pune pe buni in ghenunchi aratandu-i cu mana unde sa se aseze si apoi face "dii calut". Ii place tare mult iar pe noi ne amuza bunicul!
De vorbit pace! ma gandesc sa-i dau sa bea apa dintr-un clopt de biserica...
Am testat pe copil, bame cu sos de smantana si rosii si am avut succes. Am vazut ca mananca si ananas cu mare placere (nnu din compot ci fruct). CAm atat cu noi si cu ... noi
Burtica sanatate si atentie la tine!
Va salut si va doresc intalneala placuta... desi imi pare rau ca e distanta mare! Ma gandesc doar la primavara si poate asa e mai incurajator!
Mihaela si Flaviu
http://community.webshots.com/user/pojogao
maria m m spune:
Buna mamici(si burtica)
Eu sunt cam necajita deoarece Paula e iritata la fundulet si azi a fost toata ziua putin maraita si se vedea si pe mers (mai cracanat) ca o doare iritatia.Am vb si m-i s-a spus ca e din cauza ca nu bea lichide multe(asta e adevarat) si ca pipi-ul ei e tare concentrat si din aceasta cauza a facut iritatia.
Azi i-a facut tanti ceai de musetel pe care l-a baut (nu tot) cu chiu si vai.
Cred ca face alergie la ceva praf sau nu stiu ce ca azi mi-a stranutat incontinuu...si nu e racita,are ceva discomfort.
Cred ca ne-am mai ingrasat putin(vreo 200 de grame).
Si o intrebare:voi cat de des va spalati bb-lusii?Eu o spal o data la doua zile(baita) si pe cap,depinde.
Pt fundicul ei iritat m-am gandit sa-i fac o baita in ceai de musetel,credeti ca ajuta?
Pupici si multa sanatate.
maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)
maria m m spune:
Anamaria-si noi mancam cu mare placere maslintutele si crenwursti.
Eu inca sunca sau mezeluri nu am incercat.
Ce am mai incercat si a avut succes este snitelul si supica de salata,ma rog,mie nu-mi place deloc dar vad ca ea o mananca cu placere.
maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)
amik spune:
cum adica la cat timp spalam copilul?peeeei...noi o spalam in fiecare seara.baie in cadita,cu spuma,sta fata mea in cada ca un om mare.pe cap o spal de maxim 2 ori pe saptamana,insa acum,ca nu mai transpira,probabil o voi spala doar o data.
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
http://community.webshots.com/user/alexandracojocaru
alexandrueduard spune:
Maria: noi ne spalam in fiecare zi, dar daca vreodata e prea obosit sarim peste baita, dar se intampla rar. Iar la cap il spal cam la doua zile.
Magda si bb Alex puisor
http://community.webshots.com/user/edyalex
alinuta spune:
am sufletul gol...si cumplit de pustiu...si durerea asta ma chinuie, ma chinuie cumplit si nu mai am putere sa pling, nu mai am putere sa string din dinti, nu mai am nici macar putere sa pasesc...
cuvintele imi vin greu in minte, parca am uitat sa ma exprim, sa leg doua vorbe...astept cu groaza si cu o spaima enorma sa sune telefonul...si sa aud ceea ce n-as fi vrut vreodata sa aud...tatal meu a facut comotie cerebrala...si e pe moarte...
incerc sa ma adun si sa rid cu puiul meu, incerc sa pling cind ea nu e de fata, dar parca si ea imi simte durerea si se lipeste incet de mine, poate sa ma aline, poate sa ma ajute.
doamne cum doare...si cit de neputincioasa ma simt, si mica si fara nici o speranta. de fiecare data cind urma sa merg acasa ce fericita eram si cum numaram zilele. acum am plumb in picioare si numai gindul ca n-am sa pot nici macar sa-l mai string o data in brate ma sfisie.
medicii spun ca nu mai are nici o sansa, doar un miracol l-ar putea salva. exista miracole pe lumea asta? am voie, am dreptul sa sper...?doamne da-mi putere sa rezist, da-mi putere sa sper si sa cred ca poate va fi bine...mi-e atit de greu...
amik spune:
alina,cuvintele sunt de prisos in momente ca acestea.oare gandul a cineva sufera alaturi de tine si te sustine ajuta?
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
http://community.webshots.com/user/alexandracojocaru