Copilasi iunie - iulie 2003 (33)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufulet spune:

Am reusit sa-mi iau examenul pt.permis de conducere si sunt tare fericita.
Mara a stat mult cu bunicile ei cat invatam sau eram la ore, in consecinta acum e ca un scai dupa mine si vrea f. mult in brate.Nu suporta sa fie pupata.Ar sta tot timpul afara iar cand venim acasa zice nu-nu sau chiar incepe sa planga.
In parc un baietel cam de varsta ei a pupat-o, ea s-a rusinat si-a ascuns fata in mine, apoi a luat-o la fuga dupa care s-a razgandit si a vrut sa-l pupe si ea, dar a venit cu asa mare ”viteza “ ca nu a avut timp sa puna “frana ” incat s-au lovit cap in cap in loc sa se pupe.Ea a inceput sa planga iar baietelul o mangaia.
Avand in vedere ca eu am facut conducere si Mara face (conduce olita prin casa).
Mara este tare chinuita de iesirea caninilor, se vad prin gingie de vreo 2 saptamini dar nu reusesc sa o strapunga.Saracuta se musca de manuta si e tare maraita.
Noi ii facem dus Marei in fiecare zi, iar pe cap o spalam de 2ori pe saptamana.
Nu-i plac deloc dulciurile, cerealele, oul.
Alina-imi pare tare rau pt. tatal tau, sa-i dea Dumnezeu sanatate.
Crisa-Eu am reusit sa o pacalesc sa manance ou, ascunzadu-l in mamaliguta la fiert, apoi combin mamaliguta cu cascaval putin lapte si sunca

Ama si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Aoleu si valeleu ce discutii aprinse! Daca m-ati fi intrebat acum doua zile, as fi bagat mana in foc ca nu ajungem la politica, nici macar n-am incheiat subiectul cu berbantii si amantii si ies scantei de la politica.
Ce sa mai zic despre mesajele Romanei... foc si para. Romana, au zis fetele destul, basca Andra care nu cruta si nu se dezminte cu ce-i in gusha si-n capusha. Dar nu ma pot abtine sa nu zic si io, gandeste-te la o metoda contraceptiva acceptabila pentru tine. Inteleg ca nu agreezi anticonceptionalele si steriletul, dar mai sunt si altele, macar prezervativul clasic si inofensiv macar 90% ca sa includem accidentele. Daca e insa o decizie religioasa, da ignore masajului de mai sus.
Esti in cerc vicios cu piticii si menajul, iti fac propunerea sa-l mai rupi din cand in cand si sa incepi venind la intalnire cu noi. Daca te tenteaza, fa o propunere.

Mai, suratelor, faza cu ne vedem jooooi, ne vedem joooi, a lui Bibi e din "Nu am chef azi" a lui tudor chirila, o bagarati in plasa de pomana nevinovata, pariu ca vine marti.

Carmenutza, m-am lamurit, ca nu esti Crisa care ma baga in ceata. Naspa cu grecii tai.
Cornelia, bravo ca sunteti bine, si analizele bine, super!
Crisa, vorbind strict personal, pe mine nu ma streseaza catusi de putin discutiile cu bb2. Mie chiar imi plac la nebunie. Habar n-am, cred ca dau un sentiment de speranta. M-am atasat la culme si de burtica noua a topicului, a Corneliei, e tare fain.
Bychi, banuiam io ca sunteti plecati de nu dati semne de viata. Misto vacanta. Cu painea nu stiu ce sfat sa-ti dau, dar nu insista, ca se da el pe brazda. Cat despre ou si altele, important este ca intr-o luna de exemplu, sa acopere necesarul si varietatea de alimente. Nu e obligatoriu sa le manance la anumite intervale fixe de timp, neaparat la o saptamana de exemplu. Cel putin asa citeam intr-un articol de gina palicari.
Aditzu, drum bun. V-ati decis cu bona? Ati apelat la o agentie?
Am vazut poza, mama Doamne, ce ochisori poate sa aiba Irinuca! E scumpa foc, sa-ti traiasca!
Mihaela, cu salvia citeam ca trebuie testata inainte si data in doze mici, ca si la pelin, rostopasca (ma rog, aia mi se pare ca si la adulti trebuie dozata) si alte plantute de nu le mai retin acuma. Contine nu-sh ce. Sorry, nu tin minte toate detaliile. Oricum, merge testata si abia apoi administrata. Cum eu nu prea le am cu ceaiurile, nici nu m-am agitat prea tare sa-i invat pe copii sa le bea.
Amik, misto de tot faza cu "ubi". Abia cand ai scris-o tu, mi-am amintit ca si Oana o zicea cand era micuta. Ce simpatica e!
Ama, felicitari pentru carnet! Hehe, poate vii in Bucuresti acuma.

Elena, mami de Oana si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Fete dragi,

Weekendul asta nu contati pe mine ca de, doar o data se casatoreste omul a doua oara .

Carmenutza, m-am tot uitat aseara poate, poate apari la club dar ai fost lipsa la apel. Concertul a fost super. Puteti merge in orice joi .
Aditzu, a fost o colega de-a mea in Tokio si a avut parte de acelasi program si impresii. Oricum mi se pare fain sa ii poti observa la ei acasa. Cred ca 2 saptamani erau sufiecente . Bafta multa cu bona!!!

Cornelia, cred ca ai incurcat-o cu Danonino, la cum o stiu eu pe Mariuca o sa ai mare scandal in casa. Pupici la burtici.

Kehleyr, si voua. weekendul asta ce mai bagati, plimbaretilor?

Gio, sterilet vreau sa-mi pun pentru ca, si acum serios, si eu m-am gandit la bebe 2 pentru 2006 (asa ca ar fi un an si ceva). Dar daca e tot o chestie hormonala parca m-as baga mai mult la anticonceptionale. O sa mai studiez problema.
referitor la informatii despre Praga uite aici un site cu oferte speciale de hotelrui in perioada asta
http://www.abaka.com/Czech/Praha_1.html

Romana, am vazut ca majoritatea mamicilor cu doi copii ii "prefera" pe primii. daca vrei sa vii la intalneala noi ne-am bucura tare. Nu-ti fa problema de ora ca noi o sa tot stam acolo.... Eu am fost ultima din cei patru copii si pot spune ca si cea mai rasfatata . Referitor la a baga pe cineva strain in casa, eu nu am avut nicodata o problema cu asta si cred ca de asta am avut noroc de fiecare data. parca cu cat esti mai relaxat intr-o anufmita chestiune, totul se rezolva mai usor. Io i-am spus ca poate sa umble peste tot, nu-i absolut nici o problema.

Bychi, ce nasoala problema ta cu adaptarea. io daca as fi in locul tau m-as fi dus macar in Canada sa stiu pentru ce ma chinui . la cum te stiu io cred ca pana marti nu mai avem cui sa ridicam moralul .
Cu painica, io chiar nu stiu ce sa-ti spun ca pentruy Tudor reprezinta cel mai gustat desert. Mi-e si frica sa o vada ca nu mai vrea altceva. Citeam ca trebuie sa insisti si de 20-30 de ori pana sa se obisnuiasca copilul cu un fel de mancare. Sfatul meu, mai incearca. Lasa-l sa-i fie foame si punei bucatele mici in fata pe o farfurie.

Tocmai ce i-am dat lui Tudor de mancare si tinandu-l in brate, i-am multumit lui Dumnezeu pentru copilul asta gingas pe care mi l-a daruit. E asa de dulce si cuminte ca ma topesc .

Elena, io inteleg ca mai lipseste omul dar tu chiar intinzi coarda!!! se poate!!!! Stiu ca numa tu ma intelegi deplin si dispari atata timp...

Pojo, iti doresc din tot sufletul sa treci de faza lui Flaviu cu dintisorii si poate se mai linisteste si el peste noapte, ca tare bine e. Mai e soacra la tine?

Andra, ne bazam pe tine cu rezervarea, nu ?

Abia astept sa ne intalnim. Weekend placut, ca vad ca vremea apare a tine cu noi.

Pupa Crisa, mamica de minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Hai sa va povestesc si eu o faza off topic. Am fost in oras cu Oana ieri la niscaiva cumparaturi pentru ea, prilej cu care ne-am oprit si pe la spring si am pus de-o tacla. Cu cine credeti voi ca vrea fii-mea sa se marite, asta inanite de Mihaita si de Filip al ei? Cu solistul de la ozone. (daca imi zice si mie cineva cum il chema pe gineri-miu, fac cinste cu o bere). Cica o s-o duca la concerte, o sa zica la microfon "Dedicatie pentru dragostea mea Oana Alexandra Marcu", o s-o duca la mare si la munte si o sa ne ia si pe noi ca ne iubeste si o sa dea cu aspiratorul cantand "de ce plang chitarele". Ultima i se pare geniala si e mandra de ea. Apoi vin acasa si scot jocurile, numai ca tre s-o invete Monopoly ca pe ala nu-l stie bine. Si poate o s-o ajute sa se stearga si la fundulet cand nu poate ea.
Am tinut sa va informez ca sa vedeti cam pe unde am ajuns noi cu educatia si culturalizarea copilului. Cica mi-e teama de povesti.

Elena, mami de Oana si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Of Doamne, cat scrie omu, se mai umple o pagina1

deci, Ana pupici la copilasi
Elena, retrag tot ce am spus, chiar mai mult
pufulete, felicitari pentru carnet. daca ai si masina ta, viata o sa ti se imbunatateasca semnificativ.

Si din ciclul "ce bine e sa te mariti", cadou de nunta o sa am o masina....

Gata, ca iar umpleti doua pagini pana postez io

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Wow, ce activitate .

Pufulet felicitari pentru carnet . E grozav sa ai independenta pe care ti-o da posibilitatea de a te duce singura unde vrei si cand vrei.

Crisa, secretoaso, nici nu ne-ai zis pana la urma daca te mariti maine sau poimaine. Cred ca ti-e frica de noi ca o sa facem pe si o sa aparem inopinat pe acolo . Ce sa zic, multe felicitari, si sa fie mai bine la turul doi. Misto cadou de nunta, si ce masina primesti? Si unde va duceti in luna de miere?
De plecat nu plecam nicaieri ca avem doi sarbatoriti in w/end: sambata finul care ne duce la Taverna Sarbului -- apropos daca poate cineva sa imi zica ce se mananca bun pe acolo? -- si duminica suntem invitati la masa la socri. Asa ca... mai facem si noi economie ca mancam prin vecini

Bychi eu te inteleg, e asa frumos la Brasov, ca e normal sa iti lipseasca orasul... Cu painea nu stiu ce sa zic, eu incerc sa o dezvat pe fi-mea si tu incerci sa il inveti pe fi-tu . Eu ii dau numai Wasa din aia dietetica de care mananc si eu, macar sa manance sanatos . Bona zice ca sunt ca tin copilul la regim .

Aditzu esti sigura ca mergi in Coreea de Sud si nu aia de Nord? Ca ce spui tu suna a indoctrinare comunista . Vezi macar sa incerci din mancarurile lor speciale.

Anamaria fi-mea acum doua zile a luat o sticla de bere goala de pe covor si nu o mai lasa din mana dupa ce daduse de gust

Cornelia Stefania e fan declarat Danonino, mai nou si le ia singura din frigider si incearca sa le desfaca . A reusit ea la Danone din ala mare, dar la Danonino nu poate.

Gio eu te-am citit pe la subiectul cu muzica, am vazut ca te duci la Praga. F. misto. Dar de ce nu iei si sotzul la concert? Nu e fan? Noi am fost la un concert in strainatate la Budapesta, acum vreo doi ani, si e super, mai misto ca in Romania datorita atmosferei. Asa ca o sa va distrati. Eu astept sa vina U2 si atunci ma duc si eu

Carmenutza eu nu m-am inscris la intalnire pentru ca inca nu stiu daca pot sa ajung sau nu. Daca e, va spun eu...

Elena . Macar viitorul ginere nu e baiat urat!

Fi-mea aseara mi-a luat ligheanul de rufe dupa ce l-am golit si s-a pus cu fundul in el si se legana. Era mortala. Tine neaparat sa ma ajute la toate treburile din gospodarie, asa ca o pun sa inchida dulapurile, sa isi puna jucariile la loc... Totul dureaza de 4 ori mai mult dar macar simte si fata ca e implicata. Si ii place sa se tina de piciorul lui tati si sa dea ture in jurul lui.

Fetelor vedeti sa o lasati pe Madishor sa deschida capitolul urmator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Ma bate gandu` sa-i propun lui Cornel un divort amiabil. Asta cred ca o sa accepte ca sa aibe liniste in casa da` apoi nu stiu cum o sa se scoata cu masina, dar de nunta, ca doar n-o sa-l las cavaler. Uite asa baga Petru zazanie in casa oamenilor.

Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Bibi: sunt in ceatza . Ce-ti venii? Sau e vreo alta gluma de-a ta?

Magda si bb Alex puisor

http://community.webshots.com/user/edyalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Magda . Bibi vrea masina si i-a dat Crisa idei apropo de cadou de nunta. Daca nu s-a gandit inainte sa se marite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

quote:
Bibi vrea masina si i-a dat Crisa idei apropo de cadou de nunta. Daca nu s-a gandit inainte sa se marite...

M-am gandit, da` dragostea e oarba. Sau daca ma gandesc mai bine, eu am masina, Cornel nu. Poate ar vrea el sa se marite cu Petru.

Avem o problema.
Nu degeaba ma vaitam eu de apucaturile de homeless ale lui David. Are oxiuri.
Mamelor cu experienta, plizzz, un sfat, o vorba buna, ca parca nu m-as lasa de tot pe mana medicului.

Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran

Mergi la inceput