Jocul cu filmele (17)
Raspunsuri - Pagina 8
mara03 spune:
asa, pe langa film, ca nu stiu de l-am vazut: bombi, te facem expert in jocul cu cartea!!! vrei?
daca cineva are o intrebare, intrebati expertul!
Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
daca doriti sa ne (re)vedeti :)
gandacelu spune:
ia uite de ce sughit io de o juma de ora-ncoace incontinuu
mey, tot nu m-ati uitat/iertat cu Oedip rege?! ... si ce simplu era!
hahaha haha haha
ca sa fac si rima;)
lilanda spune:
Iete la ea, mai vorbeste inca!!! Puhhh, auzi simplu, se gindeste la Oedip si da hintu' cu Brad Pitt!!! Na ca si io ma pricep la versuri!!!
Iar acum de la stele si aventuri sa trecem la un film sensibil tare encranizat dupa o piesa de teatru! Inceput de secol, in casa unei vaduve. Adunare,lume multa, prieteni si membri ai familiei. Asa se reintilnesc peste ani, doi iubiti, acum amindoi casatoriti, fiecare cu altcineva. Discuta si dragostea dintre ei reinvie..atit de puternic, incit fug impreuna!!!
pozulici
bombi spune:
iote cine sughita
mara, daca gandacelu isi face singura rezumat la hinturi, ma mai gindesc. Ca daca ma batuse vreodata gindul sa fac rezumat la carti, cind am vazut-o pe gandacelu cu hinturile ei m-am dat batuta.
Oricum, pina pe 6 sint cam ocupata cu pregatirile de botez si nu am timp sa fac rezumatele din urma
bombi spune:
ce-mi faci lilanda, vrei sa scriu titlul original?
--intr-adevar am vrut sa-l scriu in ruseste----
(sorry la preview se vedea bine, mai editez de acasa)
eu plec la cumparaturi, sa fiti cuminti si sa nu scrieti (foarte) mult pina miine dimineata
hai pa,
lilanda spune:
Da iileana..scuze de intirziere...bombi vroiai sa scrii titlul in ruseste???
pozulici
iileana spune:
S-a nimerit ca nuca-n perete la o serata simandicoasa, si de-aici incepe "dezastrul"
Hint: