Jocul cu filmele (17)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

da sabrina! baga doua intr-unu' ca tu trebuia sa mai fi o data la rand si te-am sarit!

Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
daca doriti sa ne (re)vedeti :)

Mergi la inceput

sabrina???!!!??? tu urmezi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabrina spune:

Mey, eu iarasi umblai de buimaca pe-aici si cat pe ce sa ratez a doua sansa de a pune si eu un film. Dar de data asta nu ma las, orice-ar fi!

Un preot trimis de Vatican sa investigheze tot felul de "minuni".... se confrunta cu ceva nemaiintalnit decat rareori in istorie si in cele din urma se transforma dintr-un observator impartial intr-un salvator implicat emotional.

Sunt sigura ca pe asta o sa-l ghiciti repede, sper doar sa mai fiu eu prin preajma ca sa-l pun si pe al doilea.

Mergi la inceput

si ca sa fiu sigura, mai pun inca unul de pe acum:

O tanara si frumoasa sotie venita cu vaporul nu este ceea ce pare a fi... in curand proaspatul sot incepe sa sesizeze ca ceva nu este in regula dar nu se poate desprinde din vraja aruncata de ea asupra lui prin forta seductiei.

Un film super frumos, incarcat de pasiune si erotism! Mie una mi-a placut foarte mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Al doilea film este Pacat originar cu Angelina Jolie si Antonio Banderas.Primul sa fie oare Van Helsing?

Mergi la inceput

Da, Ayumi, al doilea asta e.
primul nu e Van Helsing.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Primul sa fie "Stigmata"? Cu Patricia Arquette si Gabriel Byrne?

Mergi la inceput

Da, Donia, Stigmata este.
cat de repede ati ghicit voi filmele puse de mine !!!
acum... eu nu stiu care dintre voi doua (ayumi si Donia) ar trebui sa continue jocul, asa ca va las pe voi sa alegeti.
SI PTR TOATE FETELE DE AICI, SA AVETI O ZI FRUMOASA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gen68 spune:

'mneata, sa nu va certati, o sa pun eu un alt film, pentru ca nu mi l-ati ghicit pe cel de-al doilea. era FIICA MAHARAJAHULUI.
lil, mama, eram sigura ca-l stii. am crezut ca esti din generatia mea, daca ai vazut 'petrecerea'.

deci, un catelus scapa de hingheri, isi gaseste un camin si ajunge....mare.

gen, o mamica de marius

Mergi la inceput

bey, cand m-am trezit si-am vazut ce harababura e aici m-am luat cu mainile de cap. ar trebui sa se respecte regula jocului, ca altfel e varza!
acum ce facem cu donia si ayumi?
gen, filmul tau e fluke?

Mergi la inceput