Hai Buzau...Buzau... Buzau!!!
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
dana_ene spune:
Imi amintesc de chefurile intre romani, Ira ! Descatusare totala, in adevaratul sens al cuvantului, nu ?
--------------------
Sanatate multa bolnaviorilor nostri !
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200 POZE NOI !!!!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Nally spune:
Buna fetele!!!
Noi ne simtim mai bine! Adica nu mai avem nika!
Nu l-am intarcat Ileana! Dr zicea sa nu-i mai dau tzitzi o saptamana da' am facut dupa cum mi-a zis inima si nu am intrerupt deloc! Doar in prima zi nu i-am dat pana noaptea cand deja tragea de mine si urla de foame ca nu a vrut sa manca supa de morcov sau sa bea lapte delactozat ce imi daduse dr.!!! Asa ca am cedat nervos si i-am bagad bidonelu lui fimiu in gurita si gat s-a linistit baiatul! L-am avut pe antibiotic Ciprinol si saruri rehidratante orale! Si regim alimentar! Acum e bine face kk normal - ! Mi-a zis sa incep sa ii dau sa guste si ce mancam noi pentru ca nu are flora intestinal bine formata si de aceea s-a imbolnavit! Ca nu i-am dat foarte diversificat!!! Da io am urmat ce mi-a dat ea!
Vedem noi!
Va pupic dulce!
Am pus poze noi la 8-9 luni!!!
Nally si
Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!
Poze...Poze...Poze
diana12 spune:
Ziua buna, fetelor!
In sfarsit mai apuc si eu sa intru online, dupa o perioada agitata in care am tot facut "turism" in tarisoara asta. La socrii, la Dorna, am stat mai mult decat ne-am propus din cauza sotului care nu a reusit sa isi scoata pasaportul atat de repede pe cat ne-am fi dorit noi. Dar nu a fost rau, am avut parte de putina zapada, ne-am dat in fiecare zi cu saniuta pe partie, i-am pus si patine mandrei in picioara, dar dupa un sfert de ora se vaita ca o dor picioarele, am hranit veveritele din parc cu alune...Ce sa zic, a fost superb.
Dupa Dorna, am plecat la Bucuresti unde am umblat dupa viza si bilete de avion(scuze Ileana, dar nu am mai avut timp sa il sun pe sotul tau si din cauza asta as fi preferat sa imi trimita pe PM niste oferte clare, pret, companie, etc). Am stat vreo patru zile in Bucuresti, dar pana la urma am rezolvat totul si ne pregatim de plecare, pe 29.
Weekendul care tocmai a trecut am fost la Ploiesti, la nasii mandrei, iar de astazi se poate spune ca ne odihnim si noi. Dar ce odihna ca trebuie sa ne apucam de facut bagaje, etc.
Nally, pozele sunt tare frumoase si reusite. Multumim mult.
Mai vorbim, pupicei la toata lumea.
Diana
adameasca spune:
Mai, rusine, iar am ajuns pe pagina 4.
Diana, nu-i problema cu biletele, chiar azi ma intrebam care-i viata voastra. Ne mai vedem pana plecati? Duminica dimineta la 11 la Crang daca vremea permite? Aviz amatoarelor!
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
poze noi
ange spune:
Ileana,pune si tu ceva poze cu Buzaul.Am citit cateva pagini din subiectul vostru si cred ca nu are rost sa-ti spun ce dor nebun de acasa ma incearca...
Ti-am rasfoit pozele si nu am vazut nici macar o imagine cu ceva cunoscut din Buzau.A!Copacii din pozele de cand erai gravida sunt la Crang asa-i?
Ai un copil tare frumusel.Smecheras tare.Sa-ti traiasca.
Ira,taci mai cu Fisici-ul tau.Nu am trecut pe acol de 15 ani.Mama ei de viata!Ai dreptate cu frumusetile Buzaului.Hai poate bem sambata cafeaua impreuna si o punem de amintiri.Esti o norocoasa ca tu cunosti deja buzoiencele de aici de pe forum.
Eu sunt Cami de care va povestea Ira ceva mai sus.Ange pe forum.Mamica de 2 ori in viata.
pupici si zau ca trec mai des pe la voi.
ange,mamica de 2 ori
Nally spune:
Haideti mey pe unde ati disparut???
Mie nu mi-a mers calculatorul pana azi!!!
Mai ziceti ceva !!!
Pupici!
Nally si
Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!
Poze...Poze...Poze
ange spune:
Nally,hai ca zic eu dar ce sa zic?!
Ziceti voi ca sunteti acasa.Povestiti-ne ce e nou pe la Buzau.Barfe,alea,alea
ange,mamica de 2 ori
dana_ene spune:
E zapada, a nins ca in povesti o zi si-o noapte.
Arata superb !
S-a depus zapada cam 30 cm, e excelent. Deocamdata !
Aseara am iesit si ne-am jucat efectiv in zapada. Oana a fost incantata, nu mai puteam sa o luam in casa .
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200 POZE NOI !!!!!!